Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

Orijinalden alıntı: alperbjkbn

quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

Orijinalden alıntı: alperbjkbn
    Hocam biz bunu bu siteden mi indireceğiz yoksa steama keyi girip ordan mı? Bir de bu social club vey games for eindows live diye bir şeyler var sanırım. Onlar otomatik yüklenecek mi yoksa biz mi indireceğiz? Key steama girilmiyor ve oyunu o siteden indireceksek keyi de oyuna giriş yaparken mi gireceğiz? Yardımcı olursan sevinirim.

Steamla hiç bir ilgimiz yok. Bize oyunu bir downloader ile indirtecekler. Kurup çalıştırcaz. Rockstar Social Club launcher gelecek karşımıza. Kullanıcı adı ve şifremizi gireceğiz ve serial key isteyecek bizden. Serial girip etkinleştircez ve oyunumuzu artık oynayabileceğiz.

Steamda nasıl olacak bu iş dersen hani farkımız ne açısından; steamdan alan steam üzerinden indiriyor kuruyor. Onlar da çalıştırırken yukardaki söylediklerimi aynen yapıyorlar.

Windows live eskidendi artık o yok.

Çok sağolun hocam. Yani bizim bir şey indirmemize gerek yok değil mi oyun dışında? Bir de bu söyledikleriniz tüm oyunlar için de geçerli değil mi? Hangi oyunu alırsak alalım kendi sitesinden indireceğiz ve key isterse verdiği keyi gireceğiz?

Tüm oyunlar için geçerli değil. Bazı oyunlar vardır steam key satılır steamda etkinleştirilir, bazı oyunlar vardır origin keydir originde etkinleştirilir, bazı oyunlar vardır gta gibi mesela onların kendi launcherları vardır ordan etkinleştirilir. Gta 5 için olanı anlattığım gibi. Extra hiç bir şey indirmeyeceğiz. Bize mail gelecek, keyiniz bu ve şurdan oyunu indirin diye. O kadar. Oyunu indircez kurcaz launcher çıkacak mail ve şifre girip key ile etkinleştirip oyuna dalıcaz. Extra bir durum olursa zaten burada paylaşırız sabırlı olun herkesin dediğine hemen inanmayın ciddi bir durum değişiklik olursa paylaşılır bir kaç güne kadar neyin ne olduğunu detaylarıyla anlarız zaten.

Hocam çok soru sordum özür dilerim. Belki de kızmışsınızdır ama bir tane daha sorum olacak. Hani dediniz ya tüm oyunlarda geçerli değil kimisi steamdan kimisi originden falan indirilecek diye. Maile gelen mesajda şurdan indirin falan diye yazacak mı hangi oyun olursa olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

60 gb mı arkadaşlar?

İndirmeye başlayan arkadaşların attığı görsellere göre 60 Gb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hala san andreas kodu gozukuyor. :) bejliyorum 4 gozle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://secure.nuuvem.com.br/login ' giremiyorum hola ile ;
    " sayfa bulunamadı " portekizce yazıyor .

Girmeye çalışan çok sanırım.
  • son anda karar verdim ve aldım. 74 tl çekti. çat diye verdi keyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 7 Nisan 2015; 19:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

https://secure.nuuvem.com.br/login ' giremiyorum hola ile ;
    " sayfa bulunamadı " portekizce yazıyor .

Girmeye çalışan çok sanırım.

Siteye Hola eklentisini kullanamadan da erişebilirsiniz. Site şuanda bende stabil bir şekilde görüntüleniyor, sürekli f5 yapmama rağmen

Bu arada sanırım bugün alanlardan geriye doğru gönderecekler keyleri, şuan ki durum onu gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 7 Nisan 2015; 19:03:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet Hola'sız da girilebiliyor ; teşekkürler.

Az önce girebildim.

Key yok henüz.

Key alabilen arkadaşlar ;

Key my games bölümü altında olması lazım sanırım .

Ayrıca mail ile bilgi veriliyor mu ?

Edit :
    Hola ile girince sayfa bulunamadı diyor ;

Holasız girilebiliyor ;ama key ortalıkta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 7 Nisan 2015; 19:19:33 >
  • Aynen bana da daha key ulaşmış değil, bekliyoruz bakalım.
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    mail yok. direk oyunlarım kısmında yazıyor key. ben aldığım gibi baktım direk yazıyordu.
  • Şimdi aldım ve key direk geldi hesaba.
  • Bende hala "Pré-venda, liberação em 14/04/2015" yazıyor. Destek mesajı attım, kodlar dağıtılmaya başlanmış ancak bana hala ulaşmadı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snapback

Bende hala "Pré-venda, liberação em 14/04/2015" yazıyor. Destek mesajı attım, kodlar dağıtılmaya başlanmış ancak bana hala ulaşmadı diye.

Hocam iyi yapmışsınız benimde öyle 1 nisanda almıştım...
  • Az önce aldım. Hemen Key verdi indirmeye başladım.
  • Şuan pre alanlar hariç siteden alınan Gta 5 keyleri hemen veriliyor.

Biraz garip bir olay ama sanırım çok fazla pre alımı olduğu için ,keylerin herkeze yollanması zaman alacaktır.

Arada siteyi yoklayın bugün keyler kesin yollanır. Ama olurda geç yollanırsa baya sıkıntı yaşar nuuvem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Şuan pre alanlar hariç siteden alınan Gta 5 keyleri hemen veriliyor.

Biraz garip bir olay ama sanırım çok fazla pre alımı olduğu için ,keylerin herkeze yollanması zaman alacaktır.

Arada siteyi yoklayın bugün keyler kesin yollanır. Ama olurda geç yollanırsa baya sıkıntı yaşar nuuvem.

Muhtemelen bana da pre-order zamanında aldığım için biraz bekleteceklerini söyleyecekler. Yarın da yollayabilirler, benim için sıkıntı yok. Ama bugün olursa tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapback -- 7 Nisan 2015; 20:00:08 >

• Ben 4 Nisan'da almıştım ; halen key gönderilmedi.

Key'leri gönderilen arkadaşlar olursa buradan paylaşırsak haberimiz olmuş olur ; satın aldığınız tarihle birlikte.
  • Beyler hola eklentisiyle mi gireceğiz siteye illa oyunu almak için ?

Eklenti kurmadan olmuyor mu ya.

Niyeti bozuyorum ben de yavaştan.
  • nasıl indiriyoruz bunu yaa aldım az önce rockstar zımbırtısını indirme yerini bulamadım bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.