Şimdi Ara

Nuvo hazirana kadar uzaltılmış (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
3.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |YipMan|

nuvoya başvurayım madem bende enpara gibi eve gelip anlatıyorlar mı hediyesi falan var mı ki?

eve gelen kurye mal çıkmzsa 2 ayda açarlar kartını, bana gelen adam gibi kimlik fotosu çekeceğine ön kamerayı devreye sokup kendi kendi yüzününü çekerse bi 3*5 ay daha bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Arkadaşlar önerir misiniz?

Yıllık kart aidat ücreti vs var mıdır?

Enpara gıbı bır kart, tabı kalıte olarak enpara kadar olamıyor.

Enparanın nasıl bir avantajı var ben hala çözemedim. İgaranti, nuvo, cepteteb kullanıyorum. Hepsinin güzel ksmpanyaları var. İşe yaradığını bilsem hemen enparayı da alcam ama hiçbir kampanyasını bulamadım.

+1 bunu deyince forumda karşı çıkan çok oluyor nedir bu enpara aşkı bilemedim

• signore kullanıcısına yanıt
    Bana da yapıkredide hesabınız yada kredi kartınız vardır dediler.

Gece gece ne yapıyorlar anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Bana da yapıkredide hesabınız yada kredi kartınız vardır dediler.

Gece gece ne yapıyorlar anlamadım

Kartınız varsa ATM den yoksa şubeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda konusu varken bi konu daha niye açıyosunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 4 alışveriş şartı konmuş. Şimdi ben 10+10+10+170 liralık alışveriş yaparsam bir daha ki ay 50 lira kazanıyorum değil mi?

Ya da 20 tane 10 liralık alışveriş yapsam da durum aynı değil mi?

Aydınlatırsanız sevinirim yabancı kaldık nuvo işine biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Bu kafe ve restoran çok genel bir tanım. Pastaneler kafeye ya da restorana girer mi acaba? Ya da mc donalds restoran mıdır? Ya da mahalledeki dürümcü restoran olarak geçer mi vs hepsi belirsiz

yemek sektöründe bunları düşünmemek için yemeksepeti.com dan sipariş verirsin 50 tl iade alırsın cepteteb %20 iade olayıda var onude eklersin bide joker kombosu yaparsın al git yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 1 Nisan 2015; 23:40:49 >

• Bu nuvoyu çıkartmak şart oldu artık ceptetebim bugün geldi bunada başvurayım bir ara.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    4 alışveriş şartı yok diye biliyorum yanılıyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Konuyu dağıtmış olacağım ama kesin bilgi almak adına buraya danışmak istiyorum. Yapı Kredi'de hiçbir banka hesabım yok. Enpara gibi bir sistemdi diye hatırlıyorum doğru mu? Başvurudan itibaren hiçbir ücret alıyorlar mı?

nuvo.com.tr den başvuru yapıyorsunuz işlemleri tamamladıktan sonra oturdugunuz ile göre değişir 3 5 gün içinde kartınız kurye tarafında teslim alırsınız 30 dk sonra telefonunuza müşteri no şifre sms gelecek onunlada nuvoya giriş yapabilirsiniz nuvo başvurusunda sizi otomatik bir ybk şubesine bağlıyor arkadaşımın ykb hesabı olmadıgı halde atmden kontrol ettiğinde bir şubeye bağlı oldugu görünüyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve001

quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Arkadaşlar önerir misiniz?

Yıllık kart aidat ücreti vs var mıdır?

Enpara gıbı bır kart, tabı kalıte olarak enpara kadar olamıyor.

Enparanın nasıl bir avantajı var ben hala çözemedim. İgaranti, nuvo, cepteteb kullanıyorum. Hepsinin güzel ksmpanyaları var. İşe yaradığını bilsem hemen enparayı da alcam ama hiçbir kampanyasını bulamadım.

+1 bunu deyince forumda karşı çıkan çok oluyor nedir bu enpara aşkı bilemedim

%20 iade ediyordu 100 liraya kadar ben ilk kullananlardanım iflah oldum sayesinde

• Kayıt olurken cep telefonu numarası yüzünden hata verdi, şubeye gitmem gerekiyormuş. Galiba yıllar önceki hesabımdaki telefonun numarası farklı olunca böyle oldu. Ücreti olmaması güzel, dursun kenarda kampanya çok iyi.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    bende bilmiyorum ki bir yerde "4 alışverişten biri hediye" gibi bir şey okudum sanki birde %25 iade falan öyle geldi nedense. Bilen biri aydınlatırsa iyi olur.

Bu arada bende yaptım başvuruyu nuvomuz eksikti oda tamam oldu
  • soyken kullanıcısına yanıt
    %25 iade olayı devam ediyor 200 tllik online alışveriş yaparsanız 50 tl iade alırsınız 4x50 tl olayı yok
  • Bkm ekspres aracığıyla alışveriş yaptım,geçerli oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryeşildağ -- 2 Nisan 2015; 0:12:34 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Yok artik, puhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Heist

%25 iade olayı devam ediyor 200 tllik online alışveriş yaparsanız 50 tl iade alırsınız 4x50 tl olayı yok

Tek ya da birden çok sefer fark etmiyor yani.

Teşekkür ederim.
  • Ya beyler aydınlatın beni, birkaç sorum var.

1-Bu kredi kartı mı hesap kartı mı?
    2- Kendim eve çağırmadan aynı gün Yapı-Kredi şubesine gitsem 2 ay beklemeden direk çıkarttırabilir miyim?
  • çok iyi tebrikler nuvo
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    1- Banka kartı
    2- Şubeye gidip nuvo deyince aval aval yüzüne bakıyorlar insanın, çıkaramazsın yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.