Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
51
Favori
23.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 üye işyeri mi acaba ? Ordan TL yükleme yapsak ? Ya da avea.com.tr den alsak sayılır mı online ödemeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok. 3d secure olan her sitede kart kullanılabiliyor. World üyesi iş yeri olması ayrı bir şey.
  • barkin_berk B kullanıcısına yanıt
    Üye iş yeri sanal alışveriş siteleri şu konunun ilk mesajında var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_112749893/tm.htm
  • Online alışveriş, giyim, kafe- restaurant, kültür-sanat sektörlerine girmeyen sektörler “diğer sektör” kategorisi altında tek bir sektör olarak değerlendirilecektir.

Ada'm 5 sektör yazmış hepsinden bir kere yararlandıracak birde world üye iş yeri olacak... Hadi oldu ortak posda çektirmek lazım...

Dı dı dı kısaca ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: barkin_berk

"Kampanya World Üye İşyerleri’nden yapılan alışverişlerde geçerlidir."

bu şart ile ilgili konuşacak olursak örneğin iki kere "gittigidiyor sitesi world üye işyeri midir?" diye nuvo müşteri hizmetlerine sordum biz bilmiyoruz ilgili firmaya sorun dediler..
    bende gittigidiyor'a orada satıcı olan bir arkadaşım vasıtasıyla canlı destek bölümünden sordum yapıkredi kartlarını sistemimizde kullanabilirsiniz ancak world üye işyeri değiliz biz dedi..bilginize arkadaşlar, ayrıyetten gittigidiyor'a mesaj olarak yazıp da sordum cevap bekliyorum..

İnternetten yaptığınız alışverişlerde ykb world kartlara taksit seçeneği olan veya ykb logosu bulunan siteler ykb world üye işyeridir. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. İnternet sitelerinde world karta taksit seçeneği olup olmadığına bakıp o şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Sanırım world karta taksit yapmayan site de yok. İnternet alışverişlerinizde bu şartı her halükarda sağlarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hschan

N11 üye işyeri mi acaba ? Ordan TL yükleme yapsak ? Ya da avea.com.tr den alsak sayılır mı online ödemeye

Evet üye işyeri. TL yüklediğimde world puan kazanıyordum ykb play kartım ile. Yalnız şuan sadece avea tl yükleme seçeneği çalışıyor. Bir süredir vodafone yok.

• Bu "Her bir sektörde bir defa 5TL" olayını hangi cümleden çıkartıyorsunuz arkadaşlar? Umarım Yapı Krediyi arayıp bu şekilde söylemiyorsunuzdur. Onların da kafası bulanır.

Her 10TL ve üzeri alışverişe 5TL lamı cimi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Dahil bence. Ama market için ayda sadece bir kez 5 tl puan verecek.

Kampanya detaylarında sayılan sektörler haticindeki tüm sektörler -ki market, akaryakıt vd. sektörler buna dahildir- diğer sektör olarak sayılacaktır diyor. 25tl puanın 5tl lik kısmını istediğiniz bir diğer sektörden (market, akaryakıt vs.) kazanabilirsiniz. Geriye kalan 4 ayrı sektörden de alışveriş yapıp 25tl puanınız mart ayının sonuna kadar yüklenecektir. (Geçmiş tecrübelerden yapıkredi bu kampanyada da bayağı uğraştırır gibi geliyor.)

Bu arada ayda bir (Ocak ve Şubat için) 25+25tl puan vermiyor. 29 Şubat'a kadar yaptığınız alışverişlerden toplamda en fazla 25tl puan kazanabiliyorsunuz ve bu puan da takip eden ayın (Mart) sonuna kadar yatırılacağı yazıyor.

• Bir takvim ayında 25 tl kazanılabilir diyor. Kampanya 2 ay ise her ay 25 tl gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Bu "Her bir sektörde bir defa 5TL" olayını hangi cümleden çıkartıyorsunuz arkadaşlar? Umarım Yapı Krediyi arayıp bu şekilde söylemiyorsunuzdur. Onların da kafası bulanır.

+1
  • Bence her 10 lira üzeri alışverişe aynı gün olmamak şartıyla aynı yerden alışverişe 25 tl veriyor ama sektör sektör niye ayırmışlar?5 sektör var her sektörden 5 lira veriyorsa o da 25 lira ediyor.Kafamda deli sorular...
  • 8. Sayfaya geldik hala kampanyayı çözemedik.İlahi nuvo

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Bu "Her bir sektörde bir defa 5TL" olayını hangi cümleden çıkartıyorsunuz arkadaşlar? Umarım Yapı Krediyi arayıp bu şekilde söylemiyorsunuzdur. Onların da kafası bulanır.

> Kampanyaya giyim, online alışveriş, giyim, kafe- restaurant, kültür-sanat ve diğer sektörlerde gerçekleştirilecek harcamalar dahildir.
    > Online alışveriş, giyim, kafe- restaurant, kültür-sanat sektörlerine girmeyen sektörler “diğer sektör” kategorisi altında tek bir sektör olarak değerlendirilecektir. "

Hocam kampanya koşullarında 1-GİYİM 2-ONLINE ALIŞVERİŞ 3-KAFE/RESTAURANT 4-KÜLTÜR/SANAT 5-DİĞER olmak üzere toplam 5 sektör vermiş ve bu sektörlerden yapılacak harcamalar dahildir demiş.
    Eğer her hangi birinden 5 defa alışverişle kazanılabilecekse neden DİĞER SEKTÖR olarak bu 4 sektör haricindeki tüm sektörleri DİĞER olarak eklesinler? Ayrı günlerde 5 defa DİĞER kategorisine dahil sektörlerden alışveriş yapar ve 25tl puanı alırız. Bu durumda bu kategori sınırını neden koysunlar?
    DİĞER kategorisinde market, akaryakıt, beyaz eşya, mobilya, kuyum, otomotiv vb. bu 4 sektöre dahil olmayan tüm sektörleri sayabiliriz.

Son olarak benim anladığım;
    # Giyim (5) , Online Alışverişi (5) , Kafe-Restaurant (5) , Kültür-Sanat (5) ve bu 4 sektör haricindeki diğer tüm sektörlerden her hangi birinden 1 adet alışverişimizden (5) olmak üzere toplamda en fazla 25tl puan kazanabileceğiz.
    # 1 Ocak - 29 Şubat tarihleri arası 10tl üzeri olmak üzere yukarıda saydığımız 4 sektörden ve 1 adette diğer tüm sektörlerden her hangi birinden alışveriş ile 5 ayrı alışverişimizden her birinden 5'er tl puan olmak üzere toplam 25tl puan kazanabileceğiz.

Dipnot: Mart ayı içerisinde puanların yükleneceği yazıyor. Fakat yapıkredi nin oldukça detaylı bir kampanya yapıp hatasız puanları yükleyeceğinden pek emin değilim. Bu kampanya çok uğraştıracak gibi duruyor.

• zeytin45 Z kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bir takvim ayı içinde her alışveriş için 5 tl tüm sektör alışverişlerde toplam 25tl kazanilir diyor. Örneğin bu ay giyim yaptım 5tl diğer ay da yaptım 5tl diğer sektorde yaptım bu ay 5 tl mesela gıda yakıt olabilir diğer ay da bunu yaptım 5tl oldu mu 25 tl. İstersen 5 tl online yaparsın uye işyerinde 25tl puan cepte. Nuvonun cepsubesine girince orda yazıyor ilk söylediğim ifade. Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: yns20

Arkadaşlar bir takvim ayı içinde her alışveriş için 5 tl tüm sektör alışverişlerde toplam 25tl kazanilir diyor. Örneğin bu ay giyim yaptım 5tl diğer ay da yaptım 5tl diğer sektorde yaptım bu ay 5 tl mesela gıda yakıt olabilir diğer ay da bunu yaptım 5tl oldu mu 25 tl. İstersen 5 tl online yaparsın uye işyerinde 25tl puan cepte. Nuvonun cepsubesine girince orda yazıyor ilk söylediğim ifade. Saygılar

İlk yazdığım 25tl 20tl olacak

• quote:

Bir takvim ayında 25 tl kazanılabilir diyor. Kampanya 2 ay ise her ay 25 tl gelir diye düşünüyorum.

Ops!
    Dün böyle bir koşul yoktu, yeni eklenmiş sanırım. Kusura bakmayın görmemiştim.
    Ocak ayından 25 ve Şubat ayından 25 olmak üzere ayrı ayrı 25er tl puan kazanbileceğiz o zaman.
    Fakat 5 sektörün her birinden ayrı ayrı alışverişlerimizin her birinden 5tl olmak üzere toplam 25tl puan kazanabileceğimizi anlıyorum. Yoksa neden 4 sektör +1 de bu 4 sektör haricinde herhangi bir sektör olmak üzere 5 sektör eklensin ki.

Ay sonuna kadar bakalım daha neleri değiştirecekler.

• Görmedin, senin hatan değil. Çünkü bu koşul masaüstü sitede yok. Mobil Uygulama ve mobil sitede var, normal siteye koymamışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirchoff_01

Bence her 10 lira üzeri alışverişe aynı gün olmamak şartıyla aynı yerden alışverişe 25 tl veriyor ama sektör sektör niye ayırmışlar?5 sektör var her sektörden 5 lira veriyorsa o da 25 lira ediyor.Kafamda deli sorular...

Aynen o koşul kafa karıştırmaya devam ediyor hala ama 4 sektör +1 de bunların haricinde herhangi bir sektörden alışveriş dahil demiş.
    Eğer aynı yerden( ve haliyle aynı sektörden) farklı günlerde alışveriş sayılıyorsa DİĞER sektör kategorisinden ayrı günlerde yapılan alışverişlerden 5'er TL puan kazanılarak toplamda 25TL puan rahatlıkla tamamlanırdı. Fakat bu da çok saçma olur. Bu durumda DİĞER sektör(ki bu da diğer tüm sektörleri kapsamakta) dahil toplamda 5 sektör ve herbirinden 5'er tl puan versin.

OCAK ayı içinde,
    1)Giyim
    2)Online Alışveriş
    3)Kafe-Restaurant
    4)Kültür-Sanat
    5)Diğer (bu 4 sektör haricindeki tüm sektörler içerisinden seçilecek bir sektör)
    Sektörlerin herbirinden 1'er defa olmak üzere 5tl puan
    Toplamda da 25tl puan kazanılır. (ŞUBAT ayı içinde aynı koşul geçerli. Ocak ayı için 25, Şubat ayı için 25tl puan kazanılabilecek)

Sonuçta 4 sektörden alışveriş yapacağız ve bunun bu sektörler haricindeki herhangi bir sektörden de 1 alışveriş yaparak toplamda en fazla 25tl puan kazanabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1xa -- 5 Ocak 2016; 13:34:08 >

• quote:

Görmedin, senin hatan değil. Çünkü bu koşul masaüstü sitede yok. Mobil Uygulama ve mobil sitede var, normal siteye koymamışlar.

Masaüstü siteye de eklenmiş.

O değil de nuvo karmaşıklıkta bu kampanyayla zirve yaptı. Puanları yüklemede sorun çıkarmaz umarım. Kampanya koşullarının anlamak sayfalar aldı. Tabi hala tam olarak anlaşıldığı söylenemez :)

• uzun numara olaydı boşuna kontör ama na yapıcan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.