Şimdi Ara

NV-GS 15 için S.O.S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yemin ediyorum artık sıkıldım yetkili servisteki adam getir bilgisayarını burda yapalım diyo dalga geçer gibi la havle ne günlere kaldık yaw.. olmuyo kardeşim makinanızı Xp görmüyo diorum anlamıyolar kıtlık hat safhada
  • abicim bende sıkıldım bu webcam isinden. bi urun aldım kullanamıyorum bu özelligini. webcam olarak ta kullanma istegimin sebebi goruntu kalitesi güzel zoom oluyor gece cekimi falan akşamları görüntülü sohbet etmek istersen iyi işe yarar. panasonic te sıkıntı olmuş baya bu. diğer modelleri de öyle. sürekli takip ediyorum herkes aynı sorun. sony takıldığı zaman anında görünüyor msn den. ben hala direk msn den görüntü alamadım. ama şöyle bir çözüm yöntemi buldum kısmen de olsa işimi görüyor. Trackercam isimli bir program var. bu program "video capture driver" diye bir aygıt yüklüyor bilgisayara, herhangi bir camera cihazı bağlı ise algılıyor ve msn den veya başka programlardan bu driver ı gösterirseniz çalışıyor. ancak görüntü ufak. -ama çalışıyor!- isteyen arkadaşlar bu programı yardımcı olarak kurabilirler. başka çare bulamadım. program ücretsizdir. linki aşağıdadır.

http://192.75.254.8/TCamWeb/download/TrackerCamSoftware512.exe

programı kurun çalıştırın, bu arada camera açık ve bağlı olmalı. bir soru soracak buradan select deyip WDM USB video aygıtını seçin. program yüklenip açıldığı zaman simge durumuna getirin. msn deki ses ve görüntü sihirbazından trackercam video yu seçin. bir problem olursa tekrar sorun.

müşteri bulursam satıcam ama özellik olarak güzel bu camera. görüntü kalitesi de iyi. ama ben sony ciyim.

• hocam web cam gibi kullanabiliyoruz yani bunu yüklediğimizde ozaman iyi yaa walla akşam bi denim efde inşallah iyi sonuç alırım saol ilgin alakan için.Valla webcam haricinde herşeyinden memnunum kameranın
  • Arkadaşlar,
    Aynı sorunla uğraşanlara bilgi vermek istedim.Panasonıc GS 15 kameramın sorunu çözüldü.XP işletim sistemleri TÜRKÇE olan larda bu sorun oluşuyormuş.Yukarıda, driveri istediğimi ama henüz gelmediğini söylemiştim.
    Sağolsunlar inanın 2. günde adresimdeydi driver.Ulaşım parası dahi ödemedim.Vasat bilgime rağmen ilk deneyişte oldu.Normal Webcam driver gibi kuruldu.Ve denedim.ok.

İzmir'de olan arkadaşlara (sadece elden) driveri verebilirim.Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick35 -- 5 Ocak 2005, 18:47:03 >
  • teğmenim bende senin gibi pc ye aktardıktan sonra vcd yaptım ama görüntü biraz üzdü.Bu görüntüyü nasıl divx yapabilirim.böylece görüntü kaybım olmaz
  • Benimde sorun çözüldü driver gelince ohhhhhh walla.Webcam özelliğide çok kaliteliymiş alkışlar panasonic e
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.