Şimdi Ara

nvidia 1070 guc kablosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sizin verdiginiz kablo degil ama bu kabloyu takabilecegim sata ucu var. ama bu kabloyu takacagim sata anakarttan geliyor, direkt guc kaynagindan gelmiyor. ondan dolayi butun guc anakarttan gecip ekran kartina gitmis olacak.

nvidia 1070 guc kablosu
    nvidia 1070 guc kablosugittigidiyor
    PCI-E Ekran Kartı Bakır Güç Kablosu 15Pin SATA Erkek to 8pin(6+2) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pci-e-ekran-karti-bakir-guc-kablosu-15pin-sata-erkek-to-8pin-6-2_pdp_758840454
  • en guzeli ve en guvenlisi, bir psu alip, cevirici ile kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 3 Nisan 2022; 15:41:58 >
  • O şekilde sıkıntı. O destek HDD için olabilir. E.kartı için powerdan gelmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt

ilk dusuncem, resimdeki kabloyu kullanarak psu'dan gelen kabloyu coklamak. bir ucunu ana karta takip, diger ucunu da ekran kartina takmakti. ama olmuyormus sanirim boyle.

nvidia 1070 guc kablosu
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Bu 8 pin ekran kartı çıkışını iki adede çıkarmak için.
    Çift 8 pin e.kartları için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt

evey oyleymis. bundan dolayi, en iyi secenek, yeni bir psu 500w ve 24-8 pin donusturucu

2 psu yu tek sistemde kullanabilirsin. Çevirici leri ben önermiyorum anakart a zarar verme ihtimali de var genede siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heatfs H kullanıcısına yanıt

bunu nasil yapabilirim?

harici bir psu alip 8pini ekran kartina, guc kablosunu da prize mi takacagim? sadece bu mu? yoksa yapmam gereken baska bir islem var mi?

bir de bu durumda, ekran kartini hem pci'den gelen guc ile (eski psu ile) hem de yeni psu ile mi beslemis olacagim?

Miningci lerin 24 pini taktigi bir aparat var onu alicaksiniz psuya takicaksiniz. 8 pini de ekran kartna takip start alicaksiniz ilk psu 2. Psuyu tetikliyecek

• 600w lik bir guc kaynagi ve donusturucu kablo siparis verdim. problem olmayacaktir diye dusunuyorum

Ne tür dönüştürücü kablo aldiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.