Şimdi Ara

Nvidia 385.69 sürücüsünü kurmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen gün GeForce Experience üzerinden Asus Rog GL753 dizüstüme Nvidia son güncellemesini kurmuştum bu gün tam oyun açayım dedim oda ne fps 9 gözüküyor ve oyunlar kasıyor. Daha önce yoktu böyle bir sorun.

385.69 nolu sürümden 385.41 sürümüne geri döndüm ve aynı oyunlar eski gibi yüksek ayarda 30-35 fps vermeye başladılar. Kesinlikle 385.69 nolu sürücüde sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Eylül 2017; 18:59:7 >

• Bende bu surucude herhangi bir sorun yok. Bir yeri atlamissin sanirim. Ben de 385.69'u kurdum temiz olarak ve sonrasinda oyuna girdigimde soyledigin gibi cok dusuk bir fps degeri gordum. Ancak bunun sebebi surucu degildi. Fark ettim ki, yeni surucuyu kurduktan sonra laptopum oyunu intel hd graphics ile acmisti. Gerekli optimizasyonlari yaptiktan sonra nvidia ekran kartim etkinlesti ve fps degerim normale dondu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupTR

Bende bu surucude herhangi bir sorun yok. Bir yeri atlamissin sanirim. Ben de 385.69'u kurdum temiz olarak ve sonrasinda oyuna girdigimde soyledigin gibi cok dusuk bir fps degeri gordum. Ancak bunun sebebi surucu degildi. Fark ettim ki, yeni surucuyu kurduktan sonra laptopum oyunu intel hd graphics ile acmisti. Gerekli optimizasyonlari yaptiktan sonra nvidia ekran kartim etkinlesti ve fps degerim normale dondu.

Ne şekilde bir ayar yaptınız. GeForce Experience içerisinden oyunu optime et dediyseniz ben onuda yapmıştım sonuç değişmemişti.
  • Geforce experience ve nvidia denetim masasindan yaptim. Nvidia denetim masasinda uygulamaya ozel ayarlar var. Orada oyunlara baktigimda hepsinde intel hd graphic seciliydi. Onlari degistirdim.

• Kurulumda temiz kurulumu seçerek yapıldığında problem olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.