merhabalar, bi bilgisayar topluyorum (daha doğrusu toplamaya çalışıyorum) ancak ekran kartı onboard olmasın istiyorum. bu doğrultuda vga hariç anakartlara ve amd işlemcilere baktım. anakart olarak, Asus'un M2N68-AM SE (GeForce 7025, GLAN, SATA, RAID, AM2+) modelinde karar kıldım, bunun üzerinde kullanmayı düşündüğüm işlemci ise Athlon 64 X2 7750 AM2+ (2.7GHz, 1024K, AM2+) BOX. İlk sorum, bu iki ürün birbirine uyum sağlar mı ? Detaylı bilgileri içeren adresler:
Bir diğer kafamı kurcalayan mesele ise, anakart hakkında gene. Bu anakartın özelliklerinde Yonga Takımı: NVIDIA GeForce 7050PV yazıyor. Ben bu anakart üzerinde 512MB ATI Radeon 3450 Hypermemory (PCI-E) Ekran Kartını kullanamaz mıyım ? Anakartın özelliklerinde Grafik Arabirimi: NVIDIA GeForce 7 Serisi yazıyor. Bu durumda eğer ATI değil de nVidia kullanmak zorundaysam nVidia'nın 7 serisi mi olması lazım? 9400GT falan olmaz mı?
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler...
1. sorunuzun cevabı uyum sağlar.
2. sorunuzun cevabı ise: PCI E oldugu için istersen Nvidia istersen Ati kullan problem olmaz kardeşim.
Selametle.
çok sağolun çok güzel bir haber oldu bu benim için :) teşekkürler...
Rica ederim güle güle toplayıp kullanınız.
Selametle.
bir sorum daha olacaktı... bütün sistemi topladım ancak kasa alırken tedirgin oldum. kimisi 230W kimisi çok daha yüksek. ben en ucuzunu almak istiyorum diğerleri zaten yeterince masraflı oluyor. aldığım kasanın bu sistemi kaldırmama ihtimali nedir? benim almayı düşündüğüm kasa:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=1013&Productid=bd850675
bu adresteki hesaba göre o kasadaki pover yetmez.yetsede ucu ucuna güç verir.eğer uzun süre oyun oynamayı düşünüyorsan hiç olmazsa 300-350w power olan bir kasa kullan.senin verdiğin linkteki kasa 230w demiş gerçek 230 olmadığı için güç problemi yaşayabilirsin.
çok teşekkürler çok faydalı bir link. sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme