Şimdi Ara

nvidia driver yükleme problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
20.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omaralper

Kardeş aynı problem ile ben de karşılaştım. Araştırdım ve çözümünü buldum.

Lütfen Bu metni Sonuna Kadar Okuyunuz.

Ekran kartı Kurulumu için
    Aşağıdaki Adımları İzlemeniz Gerekmektedir.

-Öncelikle Güncel driver dosyasınıhttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us sitedesinden indir.

-Ardından dosyayı bir klasöre çıkart.

- Sonra Aygıt yöneticisi penceresini açınız. ( bilsayarım ikonuna sağtıklayın. Ardından
    "yönet" seçeneğini işaretleyin. Gelen Pencereden "Aygıt Yöneticisini" seçin.

- Aygıt Yöneticisi penceresinden tanınmamış konumda olan "Video Denetleyicisi" ne
    sağ tıklayıp "sürücüyü güncelle" veya "sürücüyü yeniden yükle" seçeneğini
    seçiniz.

- Ardından "Hayır Bu kez değil" seçeneğini işaretleyip ileri deyiniz.

- "Listeden yada belli bir konumdan yükle" seçeneğini işaretleyip tekrar ileri deyiniz.

- Gelen seçeneklerden "arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" seçeneğini işaretleyin.
    ve ileri tuşuna basın.

- Gelen seçeneklerden "Ekran Bağdaştırıcıları" nı seçip ileri deyiniz.

- "Disketi Var" Butonunu tıklayınız. Gelen seçeneklerden "Gözat" Butonuna basınız.

- Gelen seçeneklerden indirip çıkarttığınız (extract) dosyaların kayıtlı olduğu alana geliniz ve "nv_disp.inf"
    isimli dosyayı seçip "Aç" Butonunu tıklayınız.

- İki seçenek gelecektir. Bu seçeneklerden ekran kartının modelini listeden seçip ileri deyiniz.

- Gelen Uyarıya Evet deyip devam ediniz. Bir Sonraki Uyarıda da "Devam Et" Butonuna Basınız.

- Bütün Bu işlemleri Yapmanız Ekran kartı Sürücülerini Yüklemeniz için yeterli olacaktır.

Allah kolaylık versin....

Kardeşim bende "nv_dispi.inf" dosyası var ama yinede olmuyor fakat Driver Booster kullanarak sürücüyü yükleyebiliyorum. Ama onun dışında hiçbir şekilde yükleyemiyorum. Yani Driver Booster kullanmayı deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.