- Sonra Aygıt yöneticisi penceresini açınız. ( bilsayarım ikonuna sağtıklayın. Ardından "yönet" seçeneğini işaretleyin. Gelen Pencereden "Aygıt Yöneticisini" seçin.
- Aygıt Yöneticisi penceresinden tanınmamış konumda olan "Video Denetleyicisi" ne sağ tıklayıp "sürücüyü güncelle" veya "sürücüyü yeniden yükle" seçeneğini seçiniz.
- Ardından "Hayır Bu kez değil" seçeneğini işaretleyip ileri deyiniz.
- "Listeden yada belli bir konumdan yükle" seçeneğini işaretleyip tekrar ileri deyiniz.
- Gelen seçeneklerden "arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" seçeneğini işaretleyin. ve ileri tuşuna basın.
- Gelen seçeneklerden "Ekran Bağdaştırıcıları" nı seçip ileri deyiniz.
- "Disketi Var" Butonunu tıklayınız. Gelen seçeneklerden "Gözat" Butonuna basınız.
- Gelen seçeneklerden indirip çıkarttığınız (extract) dosyaların kayıtlı olduğu alana geliniz ve "nv_disp.inf" isimli dosyayı seçip "Aç" Butonunu tıklayınız.
- İki seçenek gelecektir. Bu seçeneklerden ekran kartının modelini listeden seçip ileri deyiniz.
- Gelen Uyarıya Evet deyip devam ediniz. Bir Sonraki Uyarıda da "Devam Et" Butonuna Basınız.
- Bütün Bu işlemleri Yapmanız Ekran kartı Sürücülerini Yüklemeniz için yeterli olacaktır.
Allah kolaylık versin....
Kardeşim bende "nv_dispi.inf" dosyası var ama yinede olmuyor fakat Driver Booster kullanarak sürücüyü yükleyebiliyorum. Ama onun dışında hiçbir şekilde yükleyemiyorum. Yani Driver Booster kullanmayı deneyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme