selam arkadaşlar benim ekran kartım gt425m nvidianın sitesinden 314.07 driverını kurdugumda yüklemenin yarısında ekran kararıyor ve bir daha format atmadan acılmıyor bundan önceki güncellemelerde böyle bir sorun yasamamıstım sorun neden kaynaklanıyor olabilir yada bu sorunu yasayan oldumu yardımcı olursanız sevinirim ...
hangi işletim sistemini kurulu onu bilmiyorum ama 310.90 indirip onu kurmayı deneyin yada en son çıkan 314.14 beta sürücüsünü deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: babaeski39
hangi işletim sistemini kurulu onu bilmiyorum ama 310.90 indirip onu kurmayı deneyin yada en son çıkan 314.14 beta sürücüsünü deneyin
windows 7 home premium kurulu dostum ayrıca arama yaptıgımda nvidianın sitesinde 314.07 geliyor direkt 310.90 denemek daha mantıklı sanırım beta sürümde sorun cıkartacaktır büyük ihtimalle.
ayrıca laptopa format attıktan sonra direkt ekran kartını güncelledim windows update ve service pack directx filan kurmadan bu sorun yaratırmı acaba
birde aygıt yöneticisinden ekran kartına girip güncele dediğimde suan format atılı ve hiçbir driver kurulu olmadıgı halde güncel diyor onuda anlamıs değilim
ordan sadece belli sürücü tanıtmak için için orası kullanılıyor tabikide güncel diycektir
310.90 deneyin belki sorununuz böyle çözümlenir
beta sürücü yüklemek zarar vermez fakat oyun oynuyorsanız hata alabilirsiniz açtınız bir oyun kapanabilir ama önemli yanı bir önceki sürücüde yaşanan sorunları çözümlenmiş halidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme