Şimdi Ara

Nvidia ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda yeniyim aranıza yeni katıldım konuya geçeyim Bende 2 tane ekran kartı var Intel vs Nvidia olmak üzere girmediğim bakmadığım yer kalmadı sorunu çözemedim bende size yazmak istedim Nvidia ekran kartı ile bir oyuna girince fps 10-15 ile gidip geliyor ama intel ile girin 2 katı performans veriyor 50-60 civarı tam tersi olması gerek diye biliyorum ama her oyunda böyle maalesef nvidia ekran kartı ile oynayamıyorum nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartneverx1 -- 1 Nisan 2017; 19:25:35 >

• gt210 falan mı kullanıyorsun. kullandığın harici ejran kartı intel dahili ekran kartından da vasat ise öyle şeylerin olması doğaldır.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Yok Gt 630m kullanıyorum Intel hd 4000 harici olarak var aynı sistem arkdaşımda var benim oynadığım oyunun 2-3 katı performans alıyor format attım herşeyi yaptım driverlar güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartneverx1 -- 1 Nisan 2017; 19:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mengualtnsrn

Yok Gt 630m kullanıyorum Intel hd 4000 harici olarak var aynı sistem arkdaşımda var benim oynadığım oyunun 2-3 katı performans alıyor format attım herşeyi yaptım driverlar güncel

GT630M diğer tümleşik grafik kartına göre çokta iyi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının iyi olmadığını biliyorum lakin CS:GO oyununda benimle aynı donanıma sahip olan bilgisayar 50-60 fps alırken benim cihazım 10-20 fps alıyor çok saçma
  • aynı sorun bendede var, 200 civarı fps alıyordum low ayarlarda şimdi ise 30-40 gt630m ekran kartını görmüyor sanırım bir sorunvar herşey güncel çözemedim 2 gündür
  • Bilen kimse mi yok be arakdaş :(
  • Fenerliste aynı sorun bende de var çözmemiz lazım!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.