Şimdi Ara

Nvidia ekran kartlı laptoplar için en son driver : 181.22 a.k.a BigBangII (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kdr07

quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

@kdr07;

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=21309&st=0
    1-üstteki linki aç
    2-sayfadaki driver yazan ikona tıklayarak driver ı indir.
    3-driver ikonunun yanındaki modded inf yazan ikona tıkla ve onu da indir.
    4-indirdiğin driverı bir klasör açarak içine koy.
    5-klasör içine attığın dosyayı çift tıklayarak aç.
    6-indirdiğin inf dosyasını driverı açtığın klasörün içine sürükleyerek bırak.
    7-sonra klasörün içine girerek kuruluma başla..

Tabi kurulumdan önce eski driverı kaldır...kurulum sırasında "imzasız sürücü ,yüklemeye devam etmek sitiyor musunuz " tarzında soru sorulacak.."evet kurulsun " diyip kuruluma devam edin..hepsi bu..restarttan sonra herşey bitmiştir...
    bu üstte verdiğim link sondan bir önceki driverdır...ama siz en son modeli yükleyecem derseniz (bu son driver farcry2 oyunu için optimize edilmiş daha çok) onu da aşşağıdaki linkten bulabilirsiniz..alttaki link için de üstte yazanları yapmanız yeterli.
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=b47b8c58e953c9bb8430c260a199512a&showtopic=21386

arkadaşım şimdi inf dosyasını indirecem mi indirmeyecem mi birde driveri kaldır demişsin onu nasıl yapacam?birde hangisini yüklemem daha iyi???

açılan linkte 2 adet indireceğin şey var . biri driver ,diğeri inf. sen ikisini de indireceksin. eski driverı da bilgisayarım / sistem özellikleri / aygıt yöneticisi ne gir. ordan "görüntü bağdaştırıcılarını aç. ekran kartının isminin üzerine bir kere tıkla . sonra üst tarafta bilgisayar üzerine çarpı işaretli bir logo çıkacak ("kaldır" yazıyor üzerine mouse la gelince) ona tıkla. bu sayede eski driver ın kaldırılacak laptoptan.sonra restart yapıcan bilgisayarı ardından indirdiğin driverı üstte yazdığı şekilde kuracan.
    hangisini yüklemek daha iyi sorusuna gelince en son olan driverı yükle bence. farcry2 oyununu oynamayı düşünüyorsan özellikle en son driverı yüklemelisin.

• sürücü kaldırmayı bilmiyordum. Bu iyi oldu.
    Teşekkürler.

Bu arada xp ye son sürücüyü kurmayı başardım. sağlam sürücüler üzerine kurunca oldu.
    http://www.laptopvideo2go.com/ deki sürücü modden inf dosyalarını kullandım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

Orjinalden alıntı: kdr07

quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

@kdr07;

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=21309&st=0
    1-üstteki linki aç
    2-sayfadaki driver yazan ikona tıklayarak driver ı indir.
    3-driver ikonunun yanındaki modded inf yazan ikona tıkla ve onu da indir.
    4-indirdiğin driverı bir klasör açarak içine koy.
    5-klasör içine attığın dosyayı çift tıklayarak aç.
    6-indirdiğin inf dosyasını driverı açtığın klasörün içine sürükleyerek bırak.
    7-sonra klasörün içine girerek kuruluma başla..

Tabi kurulumdan önce eski driverı kaldır...kurulum sırasında "imzasız sürücü ,yüklemeye devam etmek sitiyor musunuz " tarzında soru sorulacak.."evet kurulsun " diyip kuruluma devam edin..hepsi bu..restarttan sonra herşey bitmiştir...
    bu üstte verdiğim link sondan bir önceki driverdır...ama siz en son modeli yükleyecem derseniz (bu son driver farcry2 oyunu için optimize edilmiş daha çok) onu da aşşağıdaki linkten bulabilirsiniz..alttaki link için de üstte yazanları yapmanız yeterli.
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=b47b8c58e953c9bb8430c260a199512a&showtopic=21386

arkadaşım şimdi inf dosyasını indirecem mi indirmeyecem mi birde driveri kaldır demişsin onu nasıl yapacam?birde hangisini yüklemem daha iyi???

açılan linkte 2 adet indireceğin şey var . biri driver ,diğeri inf. sen ikisini de indireceksin. eski driverı da bilgisayarım / sistem özellikleri / aygıt yöneticisi ne gir. ordan "görüntü bağdaştırıcılarını aç. ekran kartının isminin üzerine bir kere tıkla . sonra üst tarafta bilgisayar üzerine çarpı işaretli bir logo çıkacak ("kaldır" yazıyor üzerine mouse la gelince) ona tıkla. bu sayede eski driver ın kaldırılacak laptoptan.sonra restart yapıcan bilgisayarı ardından indirdiğin driverı üstte yazdığı şekilde kuracan.
    hangisini yüklemek daha iyi sorusuna gelince en son olan driverı yükle bence. farcry2 oyununu oynamayı düşünüyorsan özellikle en son driverı yüklemelisin.

teşekkürler arkadaşım bilgilerin için

• son driver olmadan far cry 2 gerçekten düşük performans veriyor.
    son 2 yılda vga piyasasında ortaya çıkan en önemli kıstas , driverlerin ve dolayısı ile kartların oyuna optimizasyonu...
  • nvidia chipset ve ekran kartı olanlar
    nvidia nın sitesinden nforce driverini indirip kurabilirler
    eskiden ekran kartı kurulum olmuyordu nihayet tek bir driver le
    hepsi kuruluyor deneyin görün
  • arkadaşlar benim bilgisayar geforce go 7300, benimkine kurulmuyor
  • arkadaşım dediğin şekilde driveri kaldırdım ama pc yeniden açılanca tekrar otomatik vista kurdu yine ne yapacam şimdi
    şöyle bir program buldum ama bunda da chipset ve display diyorhttp://www.guru3d.com/category/driversweeper/ tam olarak nasıl kaldıracam.Birde driveri kurarken donanım bulunmadı sisteminizle uyumlu değil falan dedi setup u kurup tıklarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 2 Kasım 2008; 23:54:34 >
  • driverı kaldırınca vista nın kendisinden tekrar kurmaması gerek , bir yanlışın olmasın .ekrankartını kendis tanıyordur ve grafikleri masaüstünde sorunsuz gösteriyordur ama silinmediğini göztermez bu olanlar.. dediğim şekilde silinmiş olması gerekiyor.

diğer soruna gelince, üstte de dediğim gibi , sizi bu sürücü imzalanmamıştır gibilerinden bir mesaj gelecek. ama siz yüklemeye devam et yazan ikona tıklayıp yüklemeyi devam ettireceksiniz.

bu arada gene üste dediğim gibi ,driver dosyasına bir klasöre atıp ,çift tıklayacaksınız.bu driver dosyası yeni bir klasörü otomatik olarak oluşturacak.sonra siteden indirdiğiniz "inf" dosyasını bu klasörün içine sürükleyip atacaksınız. hepsi bu. sonra aynı klasöre girip setupa çift tıkladıktan ve "bu sürücü imzalanmamıştır" tarzında bir uyarıdan sonra (gene de kur gibi bir şey yazan ikona tıklayıp) kurulama devam edip driverı kuracaksınız. hepsi bu.

• Nvidia geforce 7150M/630M nforce ekran kartına bu driver yüklenirmi? tavsiye edermisiniz?
    vistada kuramadım onun için xpye dönüceğim ekran kartımın performansından memnun değilim 177.9 versyonu oldugu yazıyor bundan kaynaklanabilirmi?
  • yüklenir hocam.device list içerisinde yer alıyor.
  • ben 180.43 driver indirdim , bu aynısıdır herhalde değil mi , sadece bir tane 180.43 vardır sanırım ???
  • 8600gs 256mb ekran kartı var 32bit vista bü türrlü güncelleyemedim crysis warheadi oynıyamadım open gll hatası oda ekran kart güncelleme sorun yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar bende de 8400m g var vista 32 bit nasıl güncelleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum
  • abisi surdan devam et

modded inf i de indirip dosyaları çıkardıgın yere kes yapıştır yap kurmadan..

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=cfdff702efee0052abececfc1a2c26a7&showforum=120
  • tmm buldum da gösterdiğin linkte değilmiş yinede sağol
  • arkadaşlar bu xp için ya vista için olanı yok mu?? :(
  • slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bayağı yararlı bir ortam olduğunu gördüm benimde bu ekran kartı ile ilgili bir sorunum var elimde geforce 8400m gt ekran kartlı vaio laptop var ve open gl hatası veriyor riddick oyunu için benim bunu düzeltmem mümkün değilmi ne yapabilirim
  • ArkadaşLar Ben Yükledim Ama Xp Veya Windows 2000 'e yüklenmesi gerekiyormus. Benim Sistemim Vista Ve Yükleyemedim.
  • Physx nedemek ki birde bende nvida 9600 m gs var nvidanın sitesinden indiriyorum bir türlü tanımıyor driveri umarım bu işe yarar paylaşımın için sağol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.