Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nvidia Founders Edition RTX 3070Ti Satın Al 20 Şubat 2024 19:54 1 1 Nvidia Founders Edition RTX 3070Ti Ekran kartımı yükselttiğim için boşa çıkan kartımı satıyorum. Kutusu ve içeriği eksiksiz olarak mevcuttur. Sorunsuz olarak çalışmaktadır. Kartı bir sene önce forumdan @.alkan. arkadaşımızdan almıştım. Kart beni hiç üzmedi alacak arkadaşı da üzeceğini sanmıyorum. İçi açılmadı, minning vs görmedi. Alacak arkadaş ister olduğu gibi ister macun değişimi yaparak gönül rahatlığıyla kullanabilir. Kasamdan sökmeden önce yaptığım son test verilerini fotoğraflara ekledim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Garantili AMD Ryzen 5 7600 ve İyi Durumda 2600X [SATILDI] Nvidia Founders Edition RTX 3070Ti [SATILDI] Rtx 2060 Gaming Z Ryzen 7 5700x Msi b450 gaming plus ref ilanıdır skyrim