Şimdi Ara

Nvidia FX5200 ekran kartı için fan önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Nvidia Fx5200 ekran kartım var. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Kendinden var olan fan ve radyatörü işlemcisinden ayrıldı. Daha önceden de yeni bir fan almayı düşünüyordum fakat bir türlü cesaret edememiştim. Para kazanmaya başlayıp yeni sağlam bir pc alana kadar ekran kartını değiştirmeyeceğim. Bu yüzden en az eski soğutucusu kadar idare edebilecek bir fan bulmak zorundayım. Rastgele bir tane alıp eve gelip olmayınca geri götürmek ya da elimde patlamasını istemiyorum. Bu yüzden fan tavsiyeleirnizi istiyorum. Çok fazlada bir para veresim yok. Sonuçta eski bir ekran kartı. Forumda da incelemeleri yapılan biraz büyükçe fanlardan ikinci el alsam acaba olurmu? Ekran kartının resmini de koydum. Eğer paylaşabileceğiniz bir iki öneri olursa çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfcoban -- 17 Haziran 2008; 23:32:01 >

• hocam o ekran kartı 20 milyon anca eder zaten. sıfıra alacağınız hiç bir soğutucu daha ucuz olmaz. gidip ikinci el bir ati redon 9550 (30ytl +-5ytl) almanız hem performans hemde soğutma ihtiyacınızı daha iyi karşılayacaktır
    yok ekran kartı almak istemiyorum ilerde adam gibi kart alıcam derseniz. ikinci el forumunda çıkma çhipset soğutucular var. yada sizinki gibi duşuk model ekran kartlarının soğutucuları bulunabilmekte. onları 3-5 milyona alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 18 Haziran 2008; 0:10:52 >
  • istersen ATi Radeon 9600pro soğğutucumu verebilirm ama biraz gürültülü çalışıyor. Uyumlu olur mu acep
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Netten ısmarlayıp kargo ücreti falan derken sanırım aynı ücreti bulacaktı. Bundan dolayı 10 liraya bir tane buldum burdaki bilgisayarcının birinden. Taktım çalıştı. Şimdilik idare edecek beni sanırım.
  • aynı karttan benim eski p4 bilgisayarda da var. ben ona 478 soğutucu ve franını monte ettim. kenarlarını dremelle kestim ve vida yerleri açtım. çok güzel soğutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.