Şimdi Ara

nVidia fx5500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı bendede fx 5500 var pes 2009 demoyu(chıpden çıktı) lowda biraz kasarak oynattı.Bus driverde ise hiç kasma fln yok zaten bus driver çok zorlayan bir oyun değil.Ama sen yinede kartı değiştir hiç iyi bir kart değil.
  • bugün adamla konuştum adam illa seri çıkışını yaptık iade edemezsin yalnızca x1650 256 mb yi sana 10-15 tl fiyat farkıyla yani 90 tl ye veririm dedi.ne derseniz alayımmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyifci_82

bugün adamla konuştum adam illa seri çıkışını yaptık iade edemezsin yalnızca x1650 256 mb yi sana 10-15 tl fiyat farkıyla yani 90 tl ye veririm dedi.ne derseniz alayımmı?

hemen al derim . kazığın neresinden dönersen kardır en ucuz x1650 85 tl zaten 5-10 lira ver üstüne al x1650 agp kazıklanmamış olursun

http://www.teknofiyat.com/?search=x+1650+agp&altlimit=&ustlimit=/b]

• quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

bugün adamla konuştum adam illa seri çıkışını yaptık iade edemezsin yalnızca x1650 256 mb yi sana 10-15 tl fiyat farkıyla yani 90 tl ye veririm dedi.ne derseniz alayımmı?

hemen al derim . kazığın neresinden dönersen kardır en ucuz x1650 85 tl zaten 5-10 lira ver üstüne al x1650 agp kazıklanmamış olursun

http://www.teknofiyat.com/?search=x+1650+agp&altlimit=&ustlimit=/b]

iyi tamam zaten araştırdım ve baya iyi güzel ekran kartı diyorlar inş sorun çıkmaz .

• fx5500 gibi bir kartı sana 80 e sattıysa ülkenin bu vatandaştan çekeceği var demekki
    öldür o satıcıyı
  • quote:

Kesinlikle hemen git kap kartı zararın neresinden dönersen kârdır.
  • quote:

farkı verip al 1650 5500 çok üstün bir kart...ama sunuda söylemem lazım aldığın ürünü 2-3 gün içerisinde iade edebilmen lazım yani tüketiciyi koruma kanunlarına göre böyle bişeyde olması lazım...sen keske adamın yüzüne deseydin en pahalı yerde bile 60tl satılan malı nasıl 80e satıyorsun diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****fLef

quote:

farkı verip al 1650 5500 çok üstün bir kart...ama sunuda söylemem lazım aldığın ürünü 2-3 gün içerisinde iade edebilmen lazım yani tüketiciyi koruma kanunlarına göre böyle bişeyde olması lazım...sen keske adamın yüzüne deseydin en pahalı yerde bile 60tl satılan malı nasıl 80e satıyorsun diye...

Aslında doğru söyledin 1 TL bile olsa hakkınızı aramanız gerek. Kartı aldıktan sonra 1 hafta içerisinde cayma hakkınız var bildiğim kadarı ile...

• quote:

Orjinalden alıntı: allergyman

100e 8800gs satılıyor yahu

Aynen.Ben dün goldtan 107 liraya asus extreme 8800gs aldım yaw.
    @keyifci_82
    FX5500 80 liraya almışsın.Çok fena kazık yemişsin.
    O kartı iade et.Git x1650 AGP al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 13 Haziran 2009; 18:02:41 >
  • quote:

256mb 1650 mi ...512mb 85-95 arası satılıyor...256mb zaten satılmıyor artık...ya elinde kalanı sana kakalıcak yada ikinci el ekran kartını sana sıfır diye satacak...sen git adam gibi hakkını ara...

• ben o gün sabah gittim adamın yanına bi de yaşım 16 diye iplemior gibi adam.yani sakalımız yokki sözümüz dinlene.adama ben kartı almadan sormuştum bu kart benim eski karta göre nasıl bi kart diye.adam da bana -heralde ram ine bakmış olsa gerek-eskisinin 2 katı dedi.bende tamam dedim aldım kartı eve geldim baktım eski kartım bundan daha iyi çalışıyomuş.neyse ,şte dedigim gibi adamın yanına gittim sabah.adamı kapıda yakaladım.işte anlattım durumu.adam ben sana sölemiştim 512 mb al diye sen pahalı die almamıştın dio.bende sen bana 256mb lik de iyi demiştin ama dedim adam hala inat edio.iade etmek istiorum dedim hayır olmaz seri çıkışını yaptık artık iade edemezin dedi sadece değişebilirsin dedi.bende seri çıkışını yaptıgın malı değişebiliosun ama geri iadesini kabul etmiyosun nasıl oluyo dedim.adam bişeler anlattı hala inat edio.bende tamam dedim değişelim dedim bana x1650 256 mb agp kart vericek.firmayı aradı kartı değiştirme talebinde bulundu.firma kabule tti.ne zaman alırım kartı dedim.şu an stokta yok pazartesi gelip alırsın dedi.bugün adama tel açtım noldu abi bizim ekran kartı dedim.adam sen bekle ben konuşayım firmayla seni ararım dedi.ben bekliorum aramıyor.neyse ben aradım yine baktım başkası çıktı.sordum adam nerde dedim.bi yere gitti dedi ben derdimi anlattım oda ben adamı arayayyım sonra iletişime geçelim dedi.en son tekrar aradım adam yine yoktu.sordum ekran kartını.ekran kartı gelmedi dediler gelince biz sizi ararız dediler.bende o zaman bana bi tarih saat söleyin bende ona göre kendimi ayarliim dedim.adam da firma ne zman gönderirse o zaman ararız dio elimizden gelen bişey yok dio ben şimdi bunlara ne yapiim ilk defa böle bi alışveriş yapıorum tecrübeli degilim yani.yardımlarınızı bekliorum
    bir de tüketici haklarına bi göz attım malın iadesi için ayıplı mal olması gerekio mal ayıplı degil ama fx5500:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifci_82 -- 15 Haziran 2009; 17:02:24 >

• Kartı bekleyeceksin gibime geliyor. Bu arada 256 MB'lik X1650 Pro GDDR3 bellekliyse karlı bir alışveriş olur söyleyeyim şimdiden. 512 MB'lik DDR2 versiyondan bariz şekilde üstündür.
  • x1650 dedi x1650pro demedi.
  • X1650 ya Pro'dur ya da XT'dir. Üretilen başka model yok. Zaten XT'nin AGP'si olmadığı için seninki X1650 Pro olmak zorunda.
  • tamam benim pek bilgim olmadıgı için emin olmak istedim teşekkürler.
  • "baba" faktörünü devreye soksana . oğlumu kazıklamışsınız gibi gitsin çatır çatır değiştirirler
  • hiç zamanı yok çalışıyor yoksa böyle olmazdı baktı çok ısrar ediorum bana bıraktı alışverişi.
  • quote:

hiç zamanı yok çalışıyor yoksa böyle olmazdı baktı çok ısrar ediorum bana bıraktı alışverişi.

o zaman biraz ısrarcı ol tavrında ve müşterisi olduğu bir an gir dükkana "bana performansı kötü kart verdiniz bunu telafi edin sizin yüzünüzden yaz tatilim rezil oldu" gibisinden konuş ayrıca pahalıya sattın gibisinden söyle halletmeye çalış işte

• quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

hiç zamanı yok çalışıyor yoksa böyle olmazdı baktı çok ısrar ediorum bana bıraktı alışverişi.

o zaman biraz ısrarcı ol tavrında ve müşterisi olduğu bir an gir dükkana "bana performansı kötü kart verdiniz bunu telafi edin sizin yüzünüzden yaz tatilim rezil oldu" gibisinden konuş ayrıca pahalıya sattın gibisinden söyle halletmeye çalış işte

doğru dedin müşterisi olduğu zaman girecem dükkanı kollayayım yarın

• @keyifci_82

Arkadaşım hiç üzülme. Bu dünyanın çivisi çıkmış. Koskoca Vatan Bilgisayar bana arızalı olarak sattıkları GTX275 yerine bide utanmadan 9600 GT yi bir üst model diye vermeye kalktı artık bide salak muamelesi yapmadılar mı Birde oem satıştaki bir velet çok bilmişlik yapıp müşteri haklı bunların bit değerleri aynı değil demez mi. Daha GT200b gpusu ile G92 gpusunun bile hangi kartlarda nerede nasıl kullanıldıklarını bilmiyorlar. Sonrada gelen geçen müşterilerilere sözde tavsiyelerde bulunuyorlar.

Yani nereye gitsen aynı... Büyük küçük yer fark etmiyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.