Şimdi Ara

NVIDIA® GeForce 8600M GS mı ATI Mobility Radeon HD 2400 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de anlamakta gucluk cektigim madem bu kadar kotu bir kart, nicin Oyun oynanmalariyla unlu Monster'lar bile bu ekran kartini kullanmis?

http://www.notebook.web.tr/tag/monster

Ha eger islemci yuzunden kasar derseniz ona diyecek bir lafim yok tabi.
  • quote:

Ama medium ayarlarla, WinXP'de, directx 9 ile kasmadan oynadigini soyleyen arkadaslar var sabahtir interneti arastiriyorum da bu konuda..

Kartin kalitesi konusunda yazdiklariniza katiliyorum ancak siz gozunuzle gordunuz mu oynanmadigini ?

valla hiç kurmadım açıkçası ama low ayarlarda ve düşük çözünürlükte ancak oynatabilceğini tahmin ediyorum. en baba masaüstü ekran kartlarını bile kastıran bir oyundan söz ediyoruz.
  • Bakin o kadar da oldugunu bilmiyordum :) Uzak kaldim bir suredir bu islerden :)

Yani CoD 4 bile Crysis'ten daha rahat calisir, oyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 5 Eylül 2008; 17:26:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bado6100

Bir de anlamakta gucluk cektigim madem bu kadar kotu bir kart, nicin Oyun oynanmalariyla unlu Monster'lar bile bu ekran kartini kullanmis?

http://www.notebook.web.tr/tag/monster

Ha eger islemci yuzunden kasar derseniz ona diyecek bir lafim yok tabi.

hayır kötü bir kart değil. yanlızca crysis'i performanslı çalıştıramayacak bir kart o kadar. yukarıda bahsettiğim oyunları ve daha pek çok oyunu makul detay seviyelerinde oynayabilirsiniz. cod4'de dahil olmak üzere.
    crysis tam bir işlemci ve ekran kartı sömürücüsü bir oyundur. high end masaüstü sistemler bile bu oyun için yetersiz kalabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 5 Eylül 2008; 20:48:50 >

• 8600 m gs alınırmı naptın ya kart bile denmez ona
  • 8600m gs idare edecek bir kart, cod4 gibi oyunları rahat çalıştırıyor.
  • yaklaşık 9 ay önce acer 5920g aldım. üzerinde 8600m gs ekran kartı var. crysis'i pek oynayamadım. çok yavaştı. ama onun dışındaki bütün aldığım oyunları bi kaç ayarı kısarak 1280*800 çözünürlükte oynattı. ati 2400 kullanmadım o yüzden ona bi yorum yapamam. yüksek beklentin olmadığı sürece tatmin edecektir. ayrıca acer ın fiyatıda uygun. tavsiye ederim. oyun oynamak için laptop almak pek mantıklı değil ama benim çalıştığım şartlarda mecburen laptop aldım. benimkinin özellikleri core duo2 t5450 , 2gb ddr2 , 120 gb hdd , 15.4 ekran... yeni çıkan modellerde quad işlemci 3gb ram ve 9500gt ekran kartı olan bi modeli vardı.. kampanyalı 1400$ civarı bi fiyatı olması lazım ... bakıym bulabilirsem link veririm

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00316

sanırım quad değilmiş.. ama yaklaşık böyle bişeydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay -- 5 Eylül 2008; 21:00:13 >

• dostum ben 8600m gs kullanıcısyım ve crysis bu kartla oynanmaz,low ayarlara bile alsan zevkli ve akıcı olmuyor...race driver grid keza aynı şeklde ama bu dediklerimin hepsi 1280*800 çözünürlük için geçerli

aslında önerilecek çok ürün var ama sen zaten ben buldum bu fiyata falan demişsin yani öneride bulunmaya gerek yok ama alacağın makina artık ortanın altı sayılır onu söyleyeyim...

vista ayar yaparsan xp ye basar basar geçer,vistadaki bellek yönetimi xp de yok bunu her şekilde anlayabilirsiniz;xp ve vista yüklü 2 bilgisayarda (tabi configuration aynı olmasa bile yakın olmalı) aynı programları açarak deneyebilirsin,hangisi daha hızlı açılacak görürsün...

ve sistem belleği çok güzel kullanıyor;catia r17,solidworks 2008, matlab 2008, autocad 2009 ve arka planda müzik falan açıkken vistada 1250mb ram yiyor ve catia ile işlem yapılıyor o sıradaartık sen düşün xp de bunu yapsan büyük ihtimal ram yetse bile işlem yaparken kitlenme,donma falan yaşarsın...

• Cevaplar icin tesekkur ederim. Isin asli su, butcem anca 650 YTL, almak zorunda da degilim ve laptop'i sadece oyun icin kullanacagim. Sanirim bu ozelliklerde baska bir laptop'i bu fiyata almam pek mumkun degil, masaustu icin de yerim musait degil. Evliyim, ben baska odada oyun oynarken esim baska odada takilsin istemiyorum.

Acikcasi buradaki videodan da umitlendim ancak islemci hizi dusuk kalabilir tabi.

http://www.ninjacloak.com/index.php/1010110A/77c7a0821aec51f94223f967644e3eaeee58e49bd06567883576a3e79152f3bffdec1aa8141a634e18472#

• 650ytl ye alabiliyorsanız alın bence
    birde su var oyunlar sadece crysisden ibaret degil crysise biraz kasabilir ama diger oyunları rahatlılkla oynatır büyük ihtimalle tabi en az 2gb ram ile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.