Ekran kartım ilk başta Wither2 de hata verdi. şöyle başlıyordu hata. oyun başlarken arka planda sesler geçtikten sonra geraltın kaçarken vidyosu var. o vidyoda donuyordu. alt+tab yapıp geri girdiyim anlık devam edip tekrar donuyordu. oyunu defalarca reinstall yaptım ama olmadı bi türlü. eski ekran kartımı taktım ve onda sorunsuz çalıştı. neyse bundan sonra dragon age 2 de bütün renkler birbirine karıştı gökuşagı gibi oldu. şimdide online bi oyunda bi odaya girerken gösterdiyi vidyoda donuyor. tek çözümü alt+tab yapıp girmek oluyordu artık o da olmayınca ctrl+alt+del yapıp tekrar girince devam edebiliyorum ancak yoksa hep o aynı kaldığı görüntüde kalıyor. bide artık bu ara mavi ekran vermeye başladı. bi çözüm bulursanız çok mutlu olucam üstadalar..
denediyim şeyler: sürücüsünü silip en baştan yükleme. tozunu alma.
edit: ekran kartının gerektirdiyinin 2 katı gücünde bir psu kullanıyorum işlemcim core2quad 8400 ramlar denendi sağlamlar. sorun kesin olarak ekran kartında yani.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ekran kartının bellekleri gidici sanırsam, garantisi varsa garantiye gönder veya kartını fırınla.şimdiden kolay gelsin