Şimdi Ara

Nvidia GeForce Game Ready 375.70 WHQL Sürücüsü Yayımlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Video izlerken karartı şeklinde karıncalanıyor yeni driverdan sonra var mı aynı sorunu yaşayan ? ( gtx 1060 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G--MAN -- 30 Ekim 2016; 19:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Video izlerken karartı şeklinde karıncalanıyor yeni driverdan sonra var mı aynı sorunu yaşayan ? ( gtx 1060 )

Yeni driver sorunlarından biri bu , bazı video formatlarında ve GIF lerde artifact tarzı şeyler oluyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 30 Ekim 2016; 19:22:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Üstte emekli yönetici yazmış chromedan donanım ivmesini kapatınca düzeliyor diye deniyicem şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Üstte emekli yönetici yazmış chromedan donanım ivmesini kapatınca düzeliyor diye deniyicem şimdi

Donanım ivmesini kapatmak , "hardware acceleration" kapatmak anlamına geliyor buda video izlerken cpu gereksiz şekilde yük binmesine neden olucaktır , işlemciniz ortalamanın altında birşey ise atlamalar olabilir yüksek kalitedeki videolarda.

Bu sorunu yaşamadığınız driver a dönmeniz daha mantıklı olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 30 Ekim 2016; 19:29:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Hayırlı olsun.Kaldır tekrar kur. Bende de 375.57 ve 375.63 sürümlerinde ShadowPlay çıkmıyordu, ALt+Z yapınca çıkıyordu sadece, 375.70 ile birlikte kurulum bittiği gibi ShadowPlay bildirimi geldi, GeForce Experince da güncellenmiş artık düzgün çalışıyor. Eski sürüm bayağı kasıntıydı. Boyuna takılma, hata... Şimdi düzgün çalışıyor neyse ki

Hacı çok denedim kaldırıp kurmayı. DDUninstaller mı dersin Driver Sweeper mı dersin çeşit çeşit programla kaldırdım ama yok her kurulumda Shadowplay hata veriyor. Ki o benim çok kullanacağım bir özellikti. Adam gibi bir çözüm de yok internette. En olmadı format atacağız mecbur.
  • DDU ile güvenli kipte sürücü silip,yeni sürücüyü temiz kurulum seçerek kuruyorum.Hala 362.00 gibi stabil sürücü gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 30 Ekim 2016; 23:59:11 >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İşlemcim yeterli yeni driver gelirse ayarı yeniden aktif ederim artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.