Şimdi Ara

NVIDIA GEFORCE GO 7900 GS ekran karti problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1.5 sene önce aldığım inspiron 9400 2-3 hafta önce açılmamaya başladı. Daha doğrusu bios filan görünüyor ama windows u açmıyordu. Bu arada bios daykende bööle ekranda garip bozuk renkler ve piksellenme oluyordu. Ama safe modda açıkıyor windows. Ben de acaba yazılımsal mı diye driverları filan kaldırıp tekrar yükledip, güncelledim filan ama işe yaramadı. Safe mod dışında açamadım. Servise götürdüm ve ekran kartının bozulduğunu değişmesi gerektiğini söylediler. Ama ben hala emin değilim gerçekten donanımsal bir problem mi? Çünkü ekran kartı gümlese safe modda da açamam diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler mi? Şu an 250-300 dolar vermek istemiyorum ekran kartına. Ne yapmalı denemeli ve emin olmalı sizce?

laptop kısaca şöyle:

INSPIRON 9400 CORE 2 DUO-PROCESSOR T7200
    WIDESCREEN 17 TUM WUXGA-SKARM
    NVIDIA GEFORCE GO 7900 GS

Saygıar

• hocam temiz format atıpda windowsu açtınmı ayrıca safe modda ekran kartını hiç derece de kullanmıyacak kadar yani görüntü verebilecek sekil de kullanır

format atmamıssan format atıp dene belki windowstan kaynaklanıyordur kolay gelsin
  • garantisi yok mu cihazın? daha 1.5 sene olmuş
  • Garantisi ne yazik ki 1 yildi...en ucuz secenekle alinca boyle oluyor iste.
    Format atmadim belki ise yarar haklisin, bu hafta sonu dener sonucu paylasirim arkadaslar. Cok tesekkurler gorusler icin. Bu konuda baska arkadaslarin fikirleri varsa lutfen paylassin.
  • Arkadaslar hicbir sey ise yaramadi. Problem devam ediyor. Zaten problem windowsdan kaynaklansa bios ekranindaki sacma sapan goruntu bozukluklari olmazdi di mi? Bir de soyle bir durum var ekran kartinin driverlarini kaldirdigim zaman goruntu bozukluklari devam ediyor ama windows aciliyor ama tekrar yukledigimde de goruntu bozuklulari devam ediyor ama windows hic acilmiyor...bir fikri olan var mi acaba? Olmadi bayilicaz yeni bir ekran karti parasi sanirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.