Şimdi Ara

Nvidia GeForce GT 740M battlefield4 ve onun gibi oyunlari oynamak icin iyi mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mhç_78

quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

quote:

quote:

quote:

quote:

740m den bahsediyoruz adam senin gibi gidiğ oyun için sistem yapmamış

ben oynanabileceğini zevkte alınabileceğini sylüyorum , senin dediğin göreceli bir şey biri gider 35 fps den tatmin olur sen gidersin 2 3 katı fps ararsın..
    bu tamamen kişiye göre değişen bişey ben sistemin o oyunu high ayarda bazı ayarları medium yaparak oynanabileceğini söylüyorum

evet ruhsal sorunların var senin :D allahım adam katılım zamanıma bakıyo zorunamı gitti bilgim.

insanları yanlış bilgilendirme bari gelene geçene cahil demişsin gerçek cahil sensin.
    740m medium ayar 720p de bile 30 fps yi zar zor geçecektik. Multide bazı yerlerde 10-15 fps civarına düşebilir.

I7 4700hq islemci 12 gb ram gt 750m ile ben ghots btf 4 crysiz 3 assain creed 3 high ayarda oynuyorum hic bir ayarda kismiyorum bunu acikla bana sayin beyinli arkadaşim

Yani o oyunları hiç kasmadan high da oynuynuyosun güldürdün

Nden yalan soyleyim arkadasim ey allahhim tamam ehonu tatmin edeyim senin dedigin delimi ne

Diyosun ki işlemci oyunlara çok etken o yüzden bu kadar yüksek demeye çalışıyosun galiba
     Nvidia GeForce GT 740M battlefield4 ve onun gibi oyunlari oynamak icin iyi mi ? Nvidia GeForce GT 740M battlefield4 ve onun gibi oyunlari oynamak icin iyi mi ?

Arkadasm ben sna ne desem tuhaf tuhaf bi tavirlara giri yisun cocukmusun nesin anlamadim iyi tamam oynatmiyor high ayarda nedir yani yalanci cikariyosun adami yalanmi sylycem bben kullanici olarak ben oynadIG imi soyledim ayrica sizin gibi asosyal değilim ayda yilda bir oyun oynarim oda zamanim olursa oyun icin alsam gider masaüstü alirdim laptopdan cokta iyi performans aldim , sizon beyniniz bence ooyunlarda dolayi artik kopmus dunyadan fps ruh hastasi değilim yani ben high ayarda 40 fps goruyorum sana gore dusuk bana gore yuksektir tuhafsin yoorum yapmaya degmez görüyorum

Herkez pc muhendisi kesildi basima :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 24 Nisan 2014; 16:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

bazı arkadaşlar iyi atıp tutmuş yok low muş yok şuymuş yok buymuş

birincisi gidin en iyi ekran kartını alın işlemciye gerekli desteği veremezse performansını kısıtlar
    yani işlemcinin yardımını unutuyorlar ekran kartınıdaki
    +
    740m cuda desteği var ..
    mimarisi kepler
    çekirdek hızı 7870 den daha hızlı
    750 m de optimum ayarı var kartı oyuna göre en üst performans ayarında otomatik bütün sistemi tarayarak yapıyor

ama 7870 de bu dediğim destek birimleri yok
    7870 in bellek hızı biraz daha hızlı buda 5 - 10 fpslik kayıp demektir ki bence normal

yok low muş yok mediummuş; i7 işlemci 12 gb ram 750m ekran kartı ile ile ben high ayarda oynuyorum bft 4 dü ve crysz 3 Ghosts ,
    iddia ediyorum gta 5 ide 750m ile high ayarlarda oynarım oynayamazsın diyenlerede diyorumki;
    oynarım

bilmiyorsunuz bari milleti yanlış yönlendirmeyin. bu işlerden anlamadığınız belli. yoksa kafası azcık çalışan adam 7870 ile gidip 740m kıyaslamaz. bir de gitmiş çekirdek hızı falan sallamışsınız.

7870, mobildeki dengi gtx780m olan bir karttır. 740m'in 2-3 katı fps verir.

elimde hem 7870 hem 740m'li laptop var merak etmeyin biliyoruz da konuşuyoruz.

yüksek fps'ye almaya gelince, 30-40 fps ile multiplayer oynamaya çalışıyorsanız kolay gelsin derim.

he tamam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 24 Nisan 2014; 16:32:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben oynanabileceğini zevkte alınabileceğini sylüyorum , senin dediğin göreceli bir şey biri gider 35 fps den tatmin olur sen gidersin 2 3 katı fps ararsın..
    bu tamamen kişiye göre değişen bişey ben sistemin o oyunu high ayarda bazı ayarları medium yaparak oynanabileceğini söylüyorum

evet ruhsal sorunların var senin :D allahım adam katılım zamanıma bakıyo zorunamı gitti bilgim.

insanları yanlış bilgilendirme bari gelene geçene cahil demişsin gerçek cahil sensin.
    740m medium ayar 720p de bile 30 fps yi zar zor geçecektik. Multide bazı yerlerde 10-15 fps civarına düşebilir.

I7 4700hq islemci 12 gb ram gt 750m ile ben ghots btf 4 crysiz 3 assain creed 3 high ayarda oynuyorum hic bir ayarda kismiyorum bunu acikla bana sayin beyinli arkadaşim

evet gerçekten güldürdü.750m gddr5 var.sanırım ben ramden kaybediyorum :D:D:D:D:D:D

• quote:

quote:

quote:

birincisi gidin en iyi ekran kartını alın işlemciye gerekli desteği veremezse performansını kısıtlar
    +
    740m cuda desteği var ..
    mimarisi kepler
    750 m de optimum ayarı var kartı oyuna göre en üst performans ayarında otomatik bütün sistemi tarayarak yapıyor

7870 in bellek hızı biraz daha hızlı buda 5 - 10 fpslik kayıp demektir ki bence normal

yok low muş yok mediummuş; i7 işlemci 12 gb ram 750m ekran kartı ile ile ben high ayarda oynuyorum bft 4 dü ve crysz 3 Ghosts ,
    iddia ediyorum gta 5 ide 750m ile high ayarlarda oynarım oynayamazsın diyenlerede diyorumki;
    oynarım

bilmiyorsunuz bari milleti yanlış yönlendirmeyin. bu işlerden anlamadığınız belli. yoksa kafası azcık çalışan adam 7870 ile gidip 740m kıyaslamaz. bir de gitmiş çekirdek hızı falan sallamışsınız.

yüksek fps'ye almaya gelince, 30-40 fps ile multiplayer oynamaya çalışıyorsanız kolay gelsin derim.

mantıklı argüman olmayınca "he tamam:))" oluyor tabi.

aslan sizin kart he :))) gta5'de 2k'da ultra 60fps verir:))) cuda falan. hem çekirdek hızı bu boru değil:)))

ben gideyim deveye hendek atlatayım. siz de süfer 740m ile oynayın:))) "he tamam:))" da yazın

• gt 740m 64 bit ise lowda 30 40 arası oynarsan 128 bitlik versiyon iseki (tr ben hiç gormedım sıtelerde yazanlara aldanmayın sonra ıcınde 64 bıt cıkıyor.Bir cok laptopta gordum bunu).medium 25 30 arası oynanır.
  • Kardeşim bak biraz da kendini sorgula bana çocuk demişsin üniversitedeyim. Bubkadar insan yanlış biliyor bi sen doğrusun. Anladık donanım hakkında bilgin yok git kendine başka bi iş bul insanları yanlış bilgilendirme.

• Beyler biraz sakin davranin bu konuyu bilgi almak icin actim yaptiginiz seye bakin cocuk gibi davraniyosunuz yasinizin adami olun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

gt 740m 64 bit ise lowda 30 40 arası oynarsan 128 bitlik versiyon iseki (tr ben hiç gormedım sıtelerde yazanlara aldanmayın sonra ıcınde 64 bıt cıkıyor.Bir cok laptopta gordum bunu).medium 25 30 arası oynanır.

128 bit diyo ama arastiricam

• quote:

Orijinalden alıntı: RaFLY

quote:

gt 740m 64 bit ise lowda 30 40 arası oynarsan 128 bitlik versiyon iseki (tr ben hiç gormedım sıtelerde yazanlara aldanmayın sonra ıcınde 64 bıt cıkıyor.Bir cok laptopta gordum bunu).medium 25 30 arası oynanır.

araştırın hatta aynı modelı gıdın bır vatan bimeks vs magazalardan bırıne nvida denetım masasından bakın 64 mu 128 mı dıye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaFLY

quote:

araştırın hatta aynı modelı gıdın bır vatan bimeks vs magazalardan bırıne nvida denetım masasından bakın 64 mu 128 mı dıye.

Vatan,bimeks ve nova bilgisayara baktim ayni 128 bit

• Dostum kendini tatmin mi etmeye çalışıyorsun ne yapıyorsun anlamıyorum takıntıkılı gibi geldin bana 2 adet 4gb gtx 770 falan ne oluyoruz neden var bu oyuncu laptopları 2500 tl ye OYUNCU BİLGİSAYARI diye geçen leptoplar var youtube'dede bulabileceğini sanıyorum herhangi bir leptopun btf 4 multi performanslarına bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Dostum kendini tatmin mi etmeye çalışıyorsun ne yapıyorsun anlamıyorum takıntıkılı gibi geldin bana 2 adet 4gb gtx 770 falan ne oluyoruz neden var bu oyuncu laptopları 2500 tl ye OYUNCU BİLGİSAYARI diye geçen leptoplar var youtube'dede bulabileceğini sanıyorum herhangi bir leptopun btf 4 multi performanslarına bakabilirsin.

Qrkadas sen o adama laf anlatamazsin o adama gözleriyle görse kendiylw celiski yasayacak türden beyne sahip uzun uzun acikliyom ama adam anlamiyo 160 fps gormeyen oyundan ne zevki alacan diyo resmen asosyal olmus .d

Oyun icin okadar para veren bir adamdan sn anlamasini bekleyemessin illaki kendi sisteminin disinda düşük sistem oynatmasini yediremiyorlar nedeni gdip okadar para vermelri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 24 Nisan 2014; 20:07:34 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+
    740m cuda desteği var ..
    mimarisi kepler

oynarım

mantıklı argüman olmayınca "he tamam:))" oluyor tabi.

aslan sizin kart he :))) gta5'de 2k'da ultra 60fps verir:))) cuda falan. hem çekirdek hızı bu boru değil:)))

ben gideyim deveye hendek atlatayım. siz de süfer 740m ile oynayın:))) "he tamam:))" da yazın

Bak beyinli arkadasim max payne 3 le aybi motora sahip olacak gta 5 gt 750m max payneyi high ayaarda akici oynatti

Tamam sistemin cok gucluymus hadi oynunu oyna anca sen onu algilayabilwcwk kapesiteye sahipsin oyun oynadikca beyninin loblari hasar görmüş

Sana aciklama ypiyorum oynuyorum fiyorum ama yook inatla yok diyosun yavrum oynayan benim tatmin etmekmi istiyon anlamuyom tamam sen 100 fps oyna sen dedigin doğru tamam oynayamam high ayarda kabul ediyorum tamam hadi ugrasamam snle sanki inan inanma neyime gerek hayret

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nden yalan soyleyim arkadasim ey allahhim tamam ehonu tatmin edeyim senin dedigin delimi ne

High da kasmadan oynuyorum derken arkadaş akıcı oynanabilirlik sınırını 1 fps geçtiğini söylüyor heralde hocam Madem öyle çek bi video da sustur hepimizi şurda

• İnsanın Gözü Saniyede 25 resim çeker yani 25 fps dir. Birincisi bu 2 si işe gt740m orta seviye bir karttır yani medium ve hd ayarlarda 30-60 arası avg 45 olarak oyununu(bf4ünü) akıcı bir şekilde oynarsın... sanırım yeterli olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighMetalist

İnsanın Gözü Saniyede 25 resim çeker yani 25 fps dir. Birincisi bu 2 si işe gt740m orta seviye bir karttır yani medium ve hd ayarlarda 30-60 arası avg 45 olarak oyununu(bf4ünü) akıcı bir şekilde oynarsın... sanırım yeterli olmuştur.

25 ile 30 fps farki bile çokken 25 ile 50 fps nin farki daglar kadar kaldiki 30 fps de bf4 oynamaya çalişan adam ya oynadigini saniyordur yada bu isden gerçek ten anlamiyordur. Size şunu diyim 60 fps oynarken mouse sag sol çevirin birde 30 fps oynarken çevirin farki hissediceksiniz. Gt630 ile ultra crysis 3 oynuyan vardi aldigi fps max 10 akici diyor:)) buda buna benziyor 25 fpsye akici diyor kendini kandirmaktan başka ise yaramiyorsunki.. insan gözü 25 fps nin üstünü görebilir

• ben 25 fpsye akıcı demedim ki sadece insanın gözü saniyede 25 resim ceker dedim ama sunu bilmelisin ki her şey fps değildir reflexini de kat ^_^iyi günler
  • Kardeşlerim ben bu konuya bir dur deyim lenovo z510 laptopta high ayarlarda multiplayer 32 fps alıyorum hadi size kolay gele!
  • arkadaşlar değer leptopun ghz sine bağlı eger yuksekse oynarsınız bu arada toshıba gibi leptopların yuksekken asusun gereksiz derecede düşüktür benim leptopum 1920x1080 çözünürlükte medium ayarlarda rahatlıkla oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.