Şimdi Ara

Nvidia GeForce GT750M - GTX760M Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar iki bilgisayar arasında kararsız kaldım ve sizlerden fikir almanın en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle iki bilgisayarda Acer ikisininde modeli, işlemcisi, rami filan aynı aralındaki tek fark birinde Nvidia GeForce GT750M 4GB ekran kartı diğerinde ise - GTX760M 2GB ekran kartı bulunuyor. İnternetten biraz araştırma yaptıkdan sonra GTX olanların GT lere göre daha iyi perfonmas verdiğini öğrendim. 4GB veya 2GB olması çok fazla bir fark oluşturur mu?

Birde benim gözümden kaçırdığım olumsuzluk yaratabilecek bir noktası varmı acaba?

Nvidia GeForce GT750M olan model

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-772g-747a321tmamm-intel-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600817&categoryId=98

Nvidia GeForce GTX760M olan model

http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

ve sizce hangisini almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gl4dius -- 3 Mayıs 2014; 12:55:23 >

• Gl4dius G kullanıcısına yanıt
    Notebook tercih etmenizin özel bir nedeni var mı ?
    Masaüstü toplayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Notebook tercih etmenizin özel bir nedeni var mı ?
    Masaüstü toplayabiliriz.

iş nedeniyle Notebook tercih ediyorum
  • Ikisi arasindan GTX 760M'li olan. VRAM'e fazla takilmayin 2GB yeterlidir GT 750M'de zaten o kadar bellek kullanacak kadar yukseltemezsiniz kaliteyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTx 760.Ama Vatanda GTX li modeli vardır.Gold gibi yere GTx mi GT mi diye sordugunuzda size -GT 750 4 gb olduğu için GTx 760 ile eşit performans veriyor diyecek.Ve yanlıştır.FHD olmayan modelini 2200 Tl ye bulabilirsiniz.
  • Gl4dius G kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı seçerken yapılan en büyük yanlış ( bana göre ) modelinden önce bellek miktarına bakılmasıdır. Ekran kartları için 2gb gayet yeterlidir. 4gb yapılmasının tek amacı düşük modelli ekran kartını fazla fiyata satmaktır. Sonuç olarak tabii ki de GTX 760 diyorum. Saygılar...

@Gl4dius
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.