Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GTX 670M 3GB GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı bu olan bir bilgisayarı almak istiyorum ama bilgisayarın ekran çözünürlüğü 1600x900 sizce bunun nedeni nedir? Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Elvl1R

ekran kartı bu olan bir bilgisayarı almak istiyorum ama bilgisayarın ekran çözünürlüğü 1600x900 sizce bunun nedeni nedir? Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım

Garip bir soru sormuşsun. Eğer ekran 15 inçten yukarıysa alma derim. 1080p ekran tercihin daha iyi olur.
  • 15.6"te pek sıkıntı olacağını sanmıyorum eğer arkadaşın dediği gibi, ekranın boyutu daha büyükse bende tercih etmem.
  • Ozellikleri tam olarak bu fiyatida gercekten uygun sadece ekran cozunurlugunun dusuk olmasinin sebebini anlamiyorum

İŞLEMCİ
    Intel Core i7-3610QM 2.3GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.3 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ
    Intel Core i7
    RAM
    8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB)
    SABİT DİSK
    1 TB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD-RW Double Layer
    İŞLETİM SİSTEMİ
    Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
    EKRAN KARTI
    EKRAN BOYUTU
    17.3" LED Ekran (1600 X 900)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
    1600 x 900
    SES ÇIKIŞI
    Harman Kardon
    BATARYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

ekran kartı bu olan bir bilgisayarı almak istiyorum ama bilgisayarın ekran çözünürlüğü 1600x900 sizce bunun nedeni nedir? Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım

Garip bir soru sormuşsun. Eğer ekran 15 inçten yukarıysa alma derim. 1080p ekran tercihin daha iyi olur.

15 inchten yukariysa nden onermediniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebeoglu94

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

15 inchten yukariysa nden onermediniz ?

17 inc ekranda 1080p almak yerinde olur. Yazılar daha net okunur.
  • Bilgisayarın markasını öğrenebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monitör 1080p desteklemiyor o yüzden

• sanırım cihaz toshiba...
    fiyatı nedir acaba?
    çözünürlüğün düşük olması az da olsa problem teşkil edebilir ama fiyat güzelse her türlü alınır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

sanırım cihaz toshiba...
    fiyatı nedir acaba?
    çözünürlüğün düşük olması az da olsa problem teşkil edebilir ama fiyat güzelse her türlü alınır..

cihaz toshiba qosmio x870 bt2g23 (konuyu hortlatmak gibi oldu biraz )

ben istanbulbilisimden 3000 liraya aldım, baska yerlerde 3500 civarı fiyatları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapac

quote:

sanırım cihaz toshiba...
    fiyatı nedir acaba?

ben istanbulbilisimden 3000 liraya aldım, baska yerlerde 3500 civarı fiyatları var

NASIL HOCAM MEMNUNMUSUN MAKİNEDEN... BENDE Toshiba Qosmio X870-15F Intel Core i7 3630QM 2.40GHz 8GB 1TB 17.3" BU MAKİNEYİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... TAVSİYE EDERMİSİN...

• quote:

Orijinalden alıntı: JoseMourinho_TR

quote:

Orijinalden alıntı: rapac

quote:

sanırım cihaz toshiba...
    fiyatı nedir acaba?

NASIL HOCAM MEMNUNMUSUN MAKİNEDEN... BENDE Toshiba Qosmio X870-15F Intel Core i7 3630QM 2.40GHz 8GB 1TB 17.3" BU MAKİNEYİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... TAVSİYE EDERMİSİN...

hocam leptopun ısınma sorunu var. yani bi oturdun mu 5-6 saat oyun oynamak istiyorsan leptopun overheating'den gitme sorunu var.

onun dışında bi amaçla kullanıcaksan leptop çok iyi. çok memnunum. touchpad'i falan çok fonksiyonel. harman kardon ses sistemi harika.

güç olarak parlaklığı düşükte takılırsan iyi verim alırsın. ama parlaklığı max'ta kullanınca 1 saatte full batarya yiyor.

• quote:

Ozellikleri tam olarak bu fiyatida gercekten uygun sadece ekran cozunurlugunun dusuk olmasinin sebebini anlamiyorum

İŞLEMCİ
    Intel Core i7-3610QM 2.3GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.3 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ
    Intel Core i7
    RAM
    8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB)
    SABİT DİSK
    1 TB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD-RW Double Layer
    İŞLETİM SİSTEMİ
    Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
    EKRAN KARTI
    EKRAN BOYUTU
    17.3" LED Ekran (1600 X 900)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
    1600 x 900
    SES ÇIKIŞI
    Harman Kardon
    BATARYA

Ekran kartindan anlasildigi üzere laptop oyun amaçli bir laptop her ne kadar 670m laptop için üst seviye olsada yinede mobil ekran kartlari full hd oyunlari en yuksek ayarlarda calistirmak için yeterdoz . dolayisi ile üretici burada doğru bir tercih yaparak aletin oyun performansini artirmis. Yazilar okunmaz cart curt full hd olmazsa olmaz diyenlere bakma. Çoğu kişi full hd monitörü 22' v üzeri ekranlarda kullanıyor 17' de 1600*900 çözünürlük un PPI değeri her turlu daha yuksek olacaktır herhangi bir masaustunden

• o paraya ne pcler alınır da işte zamanında yetişememişiz demekki tavsiye için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.