Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GTX 880 ayak sesleri duyuldu.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya 290 vaporx hayallerim vardı yıkmayın beni ya Ucuzda olcakmış hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 18 Haziran 2014; 1:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Maxwell'den çok şey bekliyorum. Yoksa bu yeni nesil oyunları SLI'dan aşağısı kurtarmayacak

high-end oyuncular için başka çıkar yol zaten ya sli yapacağız yada ayar kısacağız .
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    760 SLI yapılır keyfe bakılır
  • Neyseki titan z gibi evi satıp alırım hesabına girmez kimse
    800ş mi iyiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 18 Haziran 2014; 3:01:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 780 Ti - Titan Black arası nasıl oluyor Performansları aynı zaten.

Ekim-Kasım gibi bekleniyormuş. Maxwell mimarisi gelişmiş olsa da, 28nm üretilmiş karttan çok bir şey beklemiyorum. P/w oranı 750 Ti'daki kadar etkileyici olmayabilir veya p/w başarısının sadece w kısmını verebilirler tüketiciye :)

Yine de, bol ram'li uzun süre gidecek bir kart olarak çıkarsa, 780 Ti'ı 1-2 ay önceden satıp bekleyebiliriz. İlerde de SLI çakılabilir, 670'te bayağı memnun kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Haziran 2014; 4:04:05 >
  • Asgarî ücretin 846 tl olduğu bir ülkede ekran kartinin 1500 tl ye dusmesini bekleyen, ve düştüğünde de bu duruma '' cok iyi fiyat, ucuzlamis artik tadindan yenmez'' diyebilecek tek milletiz herhalde....
  • bakalım 8800gt gibi efsane olabilecekmi

• Asgari ücretle çalışan insan da gider GTX750 alır kardeşim :) burda kimin doktor kimin mühendis olduğunu bilmiyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Maxwell'den çok şey bekliyorum. Yoksa bu yeni nesil oyunları SLI'dan aşağısı kurtarmayacak

high-end oyuncular için başka çıkar yol zaten ya sli yapacağız yada ayar kısacağız .

Minimum 4 gb bellekle gelmesini bekliyorum bu kartın.
    Ddr 4 ramler ve yeni nesil Intel İşlemcilerle beraber güzel bir performans bekliyorum artık.
    En kötü Crysis 3 gibi 3-4 oyun gelir, onlarda da 8xMsaa yerine 4x açarız, olur biter.

• quote:

quote:

quote:

Ddr 4 ramler ve yeni nesil Intel İşlemcilerle beraber güzel bir performans bekliyorum artık.
    En kötü Crysis 3 gibi 3-4 oyun gelir, onlarda da 8xMsaa yerine 4x açarız, olur biter.

SMAA varken MSAA açıyorsanız, kartlara suç atmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

quote:

quote:

SMAA varken MSAA açıyorsanız, kartlara suç atmayın

Her oyunda olmuyor işte.

• Fiyat normal.780 ilk çıktığında da bu fiyatlardaydı.AMD ne yapacak acaba
  • aklıma bu geldi heyy gibi bee

NVIDIA GeForce GTX 880 ayak sesleri duyuldu.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynora

quote:

Orijinalden alıntı: Gabreth

Maxwell mimarisini GeForce GTX 750 ailesi ile tanıtan NVIDIA, üst segment hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.GM204 kod adlı GPU kullanılacağı iddia edilen kartın 20nm mimarisnde üretilmesi bekleniyor. DirectX 12ye hazır olacağı belirtilen ürünün 3200 Cuda çekirdeği, 900 Mhz (950 Boost) GPU hızı ve efektif olarak 7400 Mhz çalışan 8 Gb bellek ile donatılacağı muhtemel. Sızan dedikodulara göre kartın neredeyse tüm özellikleri detaylandı. GTX 780Ti ve GTX Titan Black arasına konumlanan GTX 880, yaklaşık 800$ fiyat etiketine sahip olabilir.

Sanırsam yanlışın var gtx880 28nm ile üretilmesi bekleniyor, bu yıl ne amd ne de NVidia 20nm ile üretilen ekran kartı çıkartmayacak büyük ihtimal.

2015 yılında 20nm'de üretim yapılması bekleniyor. TMSC daha verimli bir şekilde 20nm'de üretim yapmaya hazır değil gibi görünüyor.

Büyük ihtimalle GTX 880 28 nm olarak piyasaya çıkacak, arkasından 20 nm'si GTX 970 olarak isimlendirilecek ve en büyük GPU'su GTX 980 olacak.

GTX 880 mimari avantajıyla GTX 780 Ti'dan fazla performans vericektir, örneğini GTX 750 Ti'da görüyoruz F/P anlamında ise yine pahalı bir kart göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Haziran 2014; 19:13:03 >

• 800 Dolar'a da normal der olduk ya hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Asgarî ücretin 846 tl olduğu bir ülkede ekran kartinin 1500 tl ye dusmesini bekleyen, ve düştüğünde de bu duruma '' cok iyi fiyat, ucuzlamis artik tadindan yenmez'' diyebilecek tek milletiz herhalde....

aynen katılıyorum ve ekliyorum

• fiatı gene uçuk olur o kadar para vermeye değmez orta seviyedeki kartlar gayet yeterli geliyor
  • (((TeAcHeR))) kullanıcısına yanıt
    Kimse yanlis anlamasin. Parasi olan tabiki alir ve hakkidir. Lakin su durumlari gördükçe üzülüyorum. Benim sözüm asgari ücret belirleme komisyonunadir, yoksa asgari ücret 2500 lira olsa da herkes kaliteli ve high-end bir ekran kartı kullanabilse ;)
  • quote:

4k icin halen yetersiz.

2K'yı yedik-bitirdik, sıra 4K'ya mı geldi?

* * *

Kartı fiyatı bu haliyle 2000 liradan aşağı olmaz. Kart fiyatları gitgide yukarı çıkıyor. Gidişat hiç iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

4k icin halen yetersiz.

2K'yı yedik-bitirdik, sıra 4K'ya mı geldi?

* * *

Kartı fiyatı bu haliyle 2000 liradan aşağı olmaz. Kart fiyatları gitgide yukarı çıkıyor. Gidişat hiç iyi değil.

2k 900p gibi ara çözünürlük gibi görünüyor bana. Neyse artık 800'ü alıp 900'den sonraki seriyle 4k'ya geçeriz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.