Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (319. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (5 Mobil) - 20 Masaüstü7 Mobil
5 sn
9.347
Cevap
257
Favori
375.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Hayırlı Olsun En Sessiz ve En serin çalışan model almışsınız testlere göre . Fiyat ne kadar geldi .

69bin, 3 taksit, vatandan almıştım dün.

• hwmania kullanıcısına yanıt

aynı şekilde bugün bende gittim. kart var ama sadece hazır sistem ile satıyoruz dediler. sonra başka bir reyon görevlisi geldi. kart online dan satın alınmış bu yüzden veremeyiz dediler.

web sitenizde stokta var görünüyor, içeride de kutulu olarak var dediniz diye söyledim. kartı satamayacaklarını ve hazır sistemde kullanacaklarını belirttiler.

İtopyaya gitmeyin, para kazandırmayın bunlara.

Bende Ankara Vatan dan ASUS GeForce RTX 5080 TUG GAMING OC aldım.

• mageji kullanıcısına yanıt

Bende sitelerinden kart almıştım fakat hala 2 gün geçmesine rağmen sipariş hazırlanıyor diyordu ve telefonla aradığımda kart ellerinde olmadığını sevkiyat beklediklerini söylediler Madem elinizde kart yok neden satışa hazır gösteriyorsunuz. buda ayrı bir tartışma konusu bu bilgiye istinaden internetten verdiğim siparişi iptal etmek durumunda kaldım ödeme iademi alıp başka yerden kartımı alıcam.

• imfatalty kullanıcısına yanıt

Bir cok seri de yurtdisindan aldim fakat bizim devlet bir dunya sacma gumruk kanunu getirdi son zamanlarda, hala kartlar sorunsuz gelebiliyor mu ulkeye?

• lemartes kullanıcısına yanıt

27 euro'yu geçerse kartın kablosu bile gelmez artık.

• 1 tane 3000 dolardan RTX 5090 satan yok, MRSP 2000 dolar

• lemartes kullanıcısına yanıt

Birisi getiriyorsa gelirken, bir sıkıntı olmaz.

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerden almıştınız hepsiburada kargolamadı daha benimkini. Yük altında sıcaklıkları vs test ederseniz forumu da bilgilendirin lütfen hayırlı olsun kartınız güle güle kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamerock palit 5080 sıcaklık değerleri harika bence şu an için görünüş olarakta en iyi kart 5080ler arasında

• Dün Vatan Bilgisayar'dan sipariş vermiştim MSI'ın Gaming Trio OC modelini. Bu sabah elime geçti.

Yine incelemesi ve kendisi hakkında çok bilgi olmayan bir ürün. Soğutma olarak iki slot kalınlığa sahip daha büyük Vanguard ya da Suprim abilerine kıyasla.

Önceki kartım Palit 4080 Gamerock OC'den sonra sıcaklıkların birkaç derece tırmanacağını düşünüyorum güç tüketiminin de artmasıyla beraber. Ama o kaba saba görüntüden de artık kendi adıma hoşlanmıyorum. Ülkemizde maliyetleri mantıklı olsa hala sıvı soğutma bloklu bir kartın görüntüsünü hiçbir kaba saba soğutucuya değişmem.

Görsellerini sizlerle paylaşayım, işine yarayan olursa ne ala.

Kutudan çıktığında bios switch'i de Silent tarafındaydı. Vatan kutulamayı güzel yapmış, MSI tarafında da kartın jelatinleri oldukça iyiydi. Backplate kısmındaki fırçalanmış alan çok parmak izi tutmaya müsait alan veya alacakların da aklında bulunsun derim.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

• Scalper'lar koymaya başlamış. Yazıklar olsun bunu bilinçli yapan NVIDIA'ya

• SECourses kullanıcısına yanıt

2 si de aynı genç, almış 5-6 tane 5090-5080 artık nereden bulduysa..

• clonareksx C kullanıcısına yanıt

kıskananlar çatlasın.

• Selamlar bende persembe akşamı Asus rog astral modelini almıştım incehesap dan sabah 9.30 da elime ulaştı yurtiçi kargo dan erken geldi oldukça şaşırdım

Fiyatı gerçekten çok yüksek olabilir fakat kutu içeriği kart falan gerçekten çok beğendim.İnno3d rtx 4070 ichill den geçiş yaptım yakın zamanda 9800x3d de almıştım

güzel bir setup oldu kart çok serin 60-61 lerde takılıyor oyunda 1200 rpm civarı çalışıyor şansıma cw sesi hiç yok nerdeyse fakat dikkatimi çeken bir şey var

arkadaki 4. fan diğer fanlara göre daha agresif çalışıyor performance biosunda . daha çok kurcalayamadım fakat oc potansiyeli var gibi duruyor çok uğraşmadan 3200 mhz kadar ittim kartı

alan herkese hayırlı olsun.Umarım herkes güzel günlerde kullanır

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Bir şey uydurdular eko sistem.NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]  Yok Asus olsun yok MSİ olsun bla bla bla.NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]  Biz yemeğiz abicim böyle oyunları fosiliz biz.NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]  Benim kasa marka cumbüşü hangi markanın ürünü hoşuma gitti ise yapıştırıyorum. Hiçte problemim olmadı.NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Ama son 3*** serisi kartlarda Asus rog 3070Tİ fan problemi yaşadım. MSI SuprimX 3080Tİ CW problemi yaşadım popiler markalar idi bunlar. Örnek teşkil etmez ama hep hep hype olan markalarda sorun yaşadım NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• drages kullanıcısına yanıt
    Ben de gördüm bunları da,ikisi farklı şehir diyor.Dün de bir tane 170 mi ne vardı,bu gün yok ilan.Burada da paylaşılmıştı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ferucci kullanıcısına yanıt

Pckolik den aldım hatta ilk alışverişimdi memnun kaldım 1 saat içinde kargoladılar Aras kargo olmasa ertesi gün elimdeydi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monsterfare kullanıcısına yanıt

Vanguard dan sadece 1 derece daha sıcak çalışıyor kendi ayarlarında . Hem çok ince hem çok hafif ve kısa . İlk şüphelerim vardı ama inanılmaz memnun kaldım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. RTX5070 yada 5070 Ti ın tam olarak hangi gün ve saatte satılacağı belli mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.