Şimdi Ara

Nvidia GeForce RTX 5080, 5070 ve 5060 sızdırıldı: İşte beklenenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ne salak adamlarsınız ya. adam ekran kartının olması gerekenden çok daha az güçlü yapıyor, oyun firmaları da nasıl olsa dlss var diye optimize etmiyor, sonra da bok gibi grafiklerle oyun oynuyorsunuz. her şeye kanan salaklardan olmayın. yapay zeka saçmalığı gibi. her yıl başka bir furya çıkıp sizin gibileri peşinden sürüklüyor. dlss neden çıktı, çıkmasına ihtiyaç var mıydı bunu sorgula önce? dlss olmadan önce ekran kartları oyun oynatmıyor muydu ya da dlss oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi ve grafiksel anlamda güzel mi kılıyor yoo, tam tersine grafikleri kısıyor, oyuna gecikme ekliyor, sen de fpsim arttı diye seviniyorsun. bu arada amd al kanzi ne demek amk, nvidianın maaşlı çalışanı falan mısın sen? ben bu forumda tanık oldum buna. markaların fanboyları var, zamanında apple fanboylarını aşağılıyordum, apple sarj aletini bile çıkarttı kutusundan onu bile savundular, sizin de onlardan farkınız yok.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

Doğru konuş öncelikle karşında kardeşin yok. Beğenmiyorsan alma bu kadar basit. Daha iyisini yapabiliyorsan sen yap.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

karşımdakinin kim olduğunun önemi yok, herhangi biri, kendinizi o kadar önemsemeyin. bu arada marka takıntım yok, işime geleni alıyorum. 19 bine 6800 xt aldım amazondan. çoğu oyunda 4070 ti super kadar fps veriyor hem de doğal olarak. geçenlerde amazonda 17 bine kadar düştü. bu fiyata daha iyisini alabilseydim onu alırdım. 6800 xt, 4070 superden üstün. yarın bir gün nvidia 19 bine 4070 ti super satar onu alırım, benim için fiyat performans önemli

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

Tamam salak herif diyebilirim o halde size? Bu üslupla konuşalım o zaman. Benim için pahalilik değil teknoloji önemli size göre f/p önemli bu ne sizin salak olduğunu gösterir ne de benim. Herkesin görüşü farklıdır. Farklı görüşlere tahammül edemiyorsan blok atacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz mantık üstün diye bir şey yok. Neye göre üstün? Teknoloji, driver, stabilite, ray tracing, render, kas gücü? Bunlara ek olarak, beklenti, bütçe, şu bu faktörler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Kasım 2024; 18:30:58 >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

diyebilirsin, bana uyar. teknoloji mi allah aşkına ne farkı var? sanki bana filmlere grafik satıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.