Şimdi Ara

NVİDİA GT 320M ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sayın arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir casper laptop kullanıyorum, geçenlerde format attırdıktan sonra pc hiçbir sorun çıkarmadığı PES gibi oyunlarda aşırı ses çıkarmaya, kasmaya, oyundan atmaya başladı. dxdiag aşağıdaki gibi görünüyor. PC'den fazla anlamıyorum, ancak sorduklarımdan öğrendiğime göre onboardu kapatmam falan gerekiyormuş. Anakart olarak PEGATRON CORPORATİON H36FF kullanıyor pc. Yüzlerce forum konusu okumama rağmen, çoğunu denememe rağmen çözüm bulamadım, en sonunda kendim yazmaya karar verdim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum. Artık eskisi gibi rahatça PES CoD oynamak istiyorum :)

Ekran kartı nvidia gt 320m

• Ekran üzerinde sağ tık yaptığımda NVDIA denetim masası falan görünüyor diye ben tanıtılmış diye düşündüm ama yukarıda da yazdığım gibi pek anlamıyorum açıkçası. Sorunun chipset'te olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
  • Daha önce bu sorunu yaşamış olan, derdimden anlayan başka arkadaşlar da varsa yardımcı olursa çok sevinirim :)
  • Teşekkür ederim, aygıt yöneticisinde NVDIA görünüyor. Sanırım dediğiniz gibi chipset'te sorun var, o da donanımsal bi sorun sanırım. Tamire vereceğiz mecbur :)
  • Teşekkür ederim ancak İstanbul'dayım. Oraya göndermek tamir ücreti geri almak kargo falan astarı yüzünden pahalıya gelir. Burada bi çözüm üretmeye çalışırım artık, tekrar teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizUlas -- 27 Ocak 2015; 20:20:10 >
  • Dostum aynı ekran kartına sahip bir laptopum var.LoL,CS:GO gibi oyunlarda kapanmayan laptop sadece GTA San Andreas oynarken kasıp kapanıyor.Oyuna girdikten 5 dakika sonra kasma başlıyor ve kapanıyor.Eskiden laptop çok ısınırken LoL'de yapıyordu bunu ve fanı temizletince gitmişti.Fanı temizlettim,format attım,driverları tekrar başta yükledim ancak hiçbir şey değişmedi.Bir fikrin var mı bu konu hakkında?
  • zileantek kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı ile alakalı bir sıkıntı imiş, donanımsal yani, benimki en azından öyleydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.