Şimdi Ara

nvidia GT 610 ile G610 aynı mı yav?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sd-sx142r-k53sd-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt610m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58789
    bu pcyi aldım haftasonu ancak gt 610m diye aldım ve hafta sonu da öyle yazıyordu hakikaten ve linkte de öyle yazıyor sonradan nette gezerken gt olmadığını farkettim ve aygıt yöneticisine bakayım dedim.ancak aygıt yöneticisinde geforce 610m yazıyor. gt540m li laptobu olan bi arkadaşınkine baktım acaba g540 yazıyomu diye gt 540 yazıyodu.yani g610m kart.anlamadım kafam karıştı. bu iki kart aynı mı değilmi? iadeye göndereceğim yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killah38 -- 29 Şubat 2012; 18:27:42 >

• nVidia'nın kendi sitesine baktığımda sadece 1 tane 610 modeli var, o da 610M.
    • Pazarlama stratejisi mi desem tipografik kusur mu desem bilemedim ama GT610 yazımı bir nebze yanlış aslında. Aslı 610M olur.
    • Vatan bilgisayar ekran kartı bilgilerini G610M olarak güncellemiş. İlk G harfi de muhtemelen Ge-Force için bir kısaltmadır. Hoş kendileri de biliyor mudur orada neden G olduğunu bilmiyorum ama çok takılmayın.
    • 610M giriş seviyesi bir ekran kartı olduğu için başına GT takısını eklememiş olmaları normal bir durum. GT540 nispeten orta sınıfa hitap ettiği için ekliyorlar hemen GT takısını. 5xx serisinde hepsinde GT takısı var gerçi. En azından nVidia kendi sayfasında böyle yazmış. Bence çok takılmayın. Ekran kartınız sonuç olarak 610M...

• Kardeşim sağolasın geç oldu biraz askerdeydim :) Kullanıyorum yaa ama hayal kırıklığı oldu çünki araştırdım 64 bit ekran kartı 610m. Yani bence serisi o kadarda önemli değil gt540 128 bit bence daha iyi. nese olan oldu cok da sorun yaşamadım zaten :) ilgin için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: killah38

Kardeşim sağolasın geç oldu biraz askerdeydim :) Kullanıyorum yaa ama hayal kırıklığı oldu çünki araştırdım 64 bit ekran kartı 610m. Yani bence serisi o kadarda önemli değil gt540 128 bit bence daha iyi. nese olan oldu cok da sorun yaşamadım zaten :) ilgin için teşekkürler

Selam, geforce'da 3 adet seri tipi vardır, yanlış söylüyorsam bilenler düzeltebilir;

g, gt ve gtx serileri... G en düşük seviye, GT ikincisi ve GTX en iyileridir :)

g410m/510m/610m
    gt530m/630m/730m
    gtx660m,gtx770m,gtx780m
    vsvs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O bir canavar: ASUS GT 430
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.