Şimdi Ara

NVIDIA GT500M SERISI HAKKINDA BILGI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler durumum geregi laptop kullanmak durumunda kalicam.Bu laptoplardaki gt540m falan.gtx540 a esdeger falan mi?Nedir bu M serisi ?

• Selam dostum

540m denmesi seni yaniltmasin. Kart 540 performansi vermez. Sanirim ayni mimaride oldugu icin veya pazarlama taktigi olrak yapiyolar bunu.

M olmasinin nedeni o serinin MOBILE olmasidir. O yuzden M koyarlar.

Benim bir laptopum var 460M ve 460M 540M den daha iyidir. 4xxM serisi olmasina ragmen.

540M grafik kartlari ancak dusuk grafikli oyunlarda ise yarar/ 720p tarzi. maksimum 1024p oda eski oyunlarda belki.

tavsiyem sana 460M veya tabiki 560M olan bir ekran karti alman. 540M ile cok mutlu olmazsin diye dusunuyorum.

540M performansi Desktop 2XX serisi performansini bile bulamaz diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 4 Mart 2012; 14:19:01 >
  • Dostum peki bu intel hd 3000 neyin nesidir bi bilgin var mi? bunlardan daha mi iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almodovar

Dostum peki bu intel hd 3000 neyin nesidir bi bilgin var mi? bunlardan daha mi iyidir?

Intel HD3000, dahili grafik işlemcisidir. Onlardan iyi değildir.
  • Sagolun arkadaslar.Son olarak laptopta suan oyun icin en iyi ekran karti nedir?
  • quote:

Sagolun arkadaslar.Son olarak laptopta suan oyun icin en iyi ekran karti nedir?

Amerikada bazi laptoplar var

Adamlar yanilmiyorsam 570M mobili SLI yapiyolar yani 2 tane koyuyolar

Ama onun disinda dedigim gibi en az 460m ama alabilirsen al ama acikcasi 560M almani tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 4 Mart 2012; 14:38:39 >
  • quote:

NVIDIA GeForce GTX 580M SLI

AMD Radeon HD 6990M Crossfire
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

quote:

NVIDIA GeForce GTX 580M SLI

AMD Radeon HD 6990M Crossfire

+111111
  • Peki size hd6550m mi nvidia 540m mi oyun icin daha iyi diye sorsam ne derdiniz?
  • 540m bıraz daha ıyıdır tabı dıger parcalar aynı varsayıyorum
  • hd6850m-hd7670m-540m arasindan birini secseniz hangisini secersiniz?
    not:Diger parcalari ayni varsayarsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almodovar -- 4 Mart 2012; 16:29:16 >
  • 6850m daha ıyıdır
  • http://www.notebookcheck-tr.com/OEneri-SSS.9856.0.html

bu sayfadan mobil ekran kartlarının sıralamasına bakabilirsin hangi kart iyi hangisi kötü fikrin olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.