Şimdi Ara

Nvidia gt740m 64 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaslar yaklaşık 1 ay once lenovo z500 aldım vatan bilgisayardan. İşlemci intel core i5 2.60 ghz Ram olarak ddr3 8 gb disk kapasitesi 1 tb ekran kartı olarak ise nvidia gt740m 64 bitlik versiyon mevcut. Birazda acemiliğimden olsa gerek ekran kartının 64 bitlik veri yolunu kullandığını göz ardı ettim. Fakat araştırdıkça 128 bitlik versiyonlara göre performans farkının hayli fazla olduğunu gördüm. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir acaba vasat bir ekran kartımı yazarken bile utanıyorum 500 mb lık Euro Truck Simulator 2 oyununu bile en yuksek grafik ayarlarında oynayamıyorum sağlıklı olarak . Bu sorun belkide ekran kartından kaynaklanmıyor da olabilir. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

• Elicebinde kullanıcısına yanıt
    laptop ekran kartlarına göre çok kötü olmamakla beraber vasat-orta kalite arası bir ekran kartı... öyle performans vermesi normal... fazla bişey beklememek lazım...

mümkün olduğu kadar çözünürlüğü standart ekran çözünürlüğüne getirdikten sonra (oyunun çözünürlüğü masaüstü cözünürlükle aynı olsun), bundan sonra grafik detaylarını kısmanızı ve VSYNC'i kapatmanızı öneririm...

windows'dan güç ayarlarınızı maximum performansa getirin.

ekran kartı ayarlarınızda da güç kullanımı ile olan kısmı maximum performansa getirin...

bu karttan en yüksek verimi ancak böyle alırsınız.

tabi bir de nvidia sürücülerinin en güncel halini yüklemeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 30 Eylül 2013; 13:18:14 >
  • n1ghtr4v3n kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardım için. Bu ekran kartı için overlock şansımız varmı acaba bu konu hakkında bir bilginiz varmı?
  • Elicebinde kullanıcısına yanıt
    mobil ekran kartlarında overclock yapmak mümkün değil malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

mobil ekran kartlarında overclock yapmak mümkün değil malesef...

Mümkün bendeki laptoptada aynı ekran kartı var ve hız aşırtma ile performans artışı sağladım.Msi afterburner programı işinizi görecektir...
  • çoğu laptop için geçerli değil (sadece belli baslı soğutucu çözümleri olan laptoplarda izin veriliyor, yoksa bios'tan kilitli oluyor), msi afterburner kesin çözüm değil yani...
    overclock'un mümkün olduğu modeller de "gaming" tipi laptoplardır... yukardaki bahsi gecen model standart tipte...

ayrıca laptop olduğundan sıcaklıkları da göz ardı etmemek gerekir...

dolayısıyla pek mümkün değil diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 1 Ekim 2013; 8:37:10 >
  • Z500 e overclock yapılıyor ama ne siz sorun ne ben anlatayım bende gt645m 128bit modeli var cok memnunum ekran kartından oc uda basınca tadından yenmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.