Şimdi Ara

Nvidia GT9500 1GB 128 Bit Bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar az önce araştırdım Nvidia gt9500 herkes bu karta kötü diyor ? Ama 1 GB 128 Bit sizcede Bi terslik yokmu bu işte ?

• Dostum 1 Gb diyorsun GEREKSİZ...

128 bit diyorsun(kafi ancak ddr 2 olunca ekran kartı= 64 bit ddr3 oluyor bant genişliği ==== Çöp)

Diğer bileşenlerini yazarsan yardımcı olabiliriz. PSU işlemci ram anakart ve tab ki de bütçe...

Ancak ben 4670 al derim şu anca çok güç çekmez 350 w gerçek yeterli olur . ve 9600 gt ayarında bir karttır. 1024*768 de oyunların hepsini mediumda oynatır(crysisi 2 dahil)

eğer full hd monitor ve quad işlemcin veya daha üstü bir şey varsa hele PSU + 600 Watt ise git ikinci el 5850 al derim 3 sene oyun oynarsın daha ne olur 2 sene sonra ayarları düşürürsün . ama oynarsın yani
  • yani sonuç olarak bu kart pekte iyi değil diyosun ? :)
  • tam olarak öyle diyorum. Git aynı paraya 4670 al. BUrada NVİDİA markasına para ödeme olayı var biraz. Cuda fizik olayları filan. gereksiz işler bunlar alt-orta segment kartlarda. şimdi kasanın kapağını açıp fotoğrafını bir siteye yükleyip bize link verir misiniz?
  • iyi kötü meseleleri göreceleidir. kaça aldığına bağlı. ama şöyşe söyleyim 1gb felan diye aldanılarak alınan ekran kartlarından birisi olduğu için çok iyi sanılarak alındığı ihtimali yüksektir. mesela bi ati 5770 de 1gb 128 bittir ama 9500gt den bi 5 kat hızlıdır
  • tabiki kardeşim :D Ben şuan zaten ekran Kartım ATI Radeon HD 4300 değiştircem ön bilgim olsun diye diyordum. 10 dk ya resimler geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Dostum 1 Gb diyorsun GEREKSİZ...

128 bit diyorsun(kafi ancak ddr 2 olunca ekran kartı= 64 bit ddr3 oluyor bant genişliği ==== Çöp)

Diğer bileşenlerini yazarsan yardımcı olabiliriz. PSU işlemci ram anakart ve tab ki de bütçe...

Ancak ben 4670 al derim şu anca çok güç çekmez 350 w gerçek yeterli olur . ve 9600 gt ayarında bir karttır. 1024*768 de oyunların hepsini mediumda oynatır(crysisi 2 dahil)

eğer full hd monitor ve quad işlemcin veya daha üstü bir şey varsa hele PSU + 600 Watt ise git ikinci el 5850 al derim 3 sene oyun oynarsın daha ne olur 2 sene sonra ayarları düşürürsün . ama oynarsın yani

soruya göre konuşsana sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bütçe söyle ve elindeki sistemi yaz öneri yapalım eğer 200tl ayırabilirsen 210tl ye altta 5770 var onu al
    1gb gddr5 bilmemkaçtane shader ı var felan filan neyse iyi kart bu fiyata. yani sadece grafik bellek miktarına ve bellek veriyoluna bakma

http://www.hepsiburada.com/Liste/powercolor-ati-hd5770-vortex-1gb-128bit-gddr5-directx-11-dvi-hdmi-pci-e-x16-21-ekran-karti-ax5770-1gbd5ppvg/ProductDetails.aspx?productId=bd847265&categoryId=204&SKU=BD847265

• http://imageshack.us/g/836/jx001.jpg/

Buyrun kardeşim kasamın resimleri.

kardeş ben işlemci ram felan onlar tamam sadece ekran kartım düşük onu yükselteceğim.
  • dostum orada kasanın üstünde PSu var onun değerleriniyazar mısın? ya da sadece onun resmini çekersen pek seçilmiyor resimlerde de

Bir de en alttaki kasa fanı gibi olan şeyi iptal et derim. direk zeminde ve sabit olmadığından çok ses yapar
  • kasamda tık yok kardeşim o oraya vidalı ekran kartına extra soğuk veriyor. ısınma olmaz valla PSU nun değerini bilmiyorum hiç değiştirmedim parça aynı
  • sadece psu yu çeker misiniz? kasanın sol üst tarafındaki kutu onun üstündeki yazılar ve markası önemli bizim için
  • Tamam :D
  • 300W kardes ?
  • markasını da bakabildin mi bu iyi olmadı. bütçe 130 demissin ya onu 160 yapaabilecek misin PSu şart gibi. muhtamelen de adi bir markadır. Gigabayte ise memnun olacağım ama hiçsanmıyorum
  • Casperin kardeş
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-420w-guc-kaynagi.html

üstüne de 4670 işini görür ancak bütçeyi aştık gibi. istersen cimri.com dan araştırma yapabilirsin. xigmateg gibi markalar güvenilirdir 400 w yeterli olur bu markalardan sana tam bilgim yok markalar hakkında istersen PSU bölümünde de bir konu açabilirsin
  • tamam kardeşim saol.
  • ne düşünüyorsun. Bitçeyi artırabilecek misin? bu arada işlemciniz ne?
  • işlemcide pek düşük :D Yazıyım

Intel(R) Pentium(R) Dual E2140 @ , 160Ghz

:S:SS:s
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.