Şimdi Ara

Nvidia GTX 1650 Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

UserBenchmark test sonuçlarına göre aralarında ortalama 12 puanlık fark var, çeşitli oyunlara göre verdiği FPS farkları falan pek çok sonuç mevcut, bir fikir vermesi açısından:

https://gpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fgpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FNvidia-GTX-1050-Ti-vs-Nvidia-GTX-1650%2F3649vs4039

edit: internette oyunlarla karşılaştırma videoları var iki kartın. benim laptopta da GTX1650 var i7-9750h ile (1080p ekranlı), GTA V oynanıyor ama biraz ısınıyor, fanlar coşuyor, sen kasa sistemle yapacağın için ısınma daha az olur, CS:GO, Valorant falan da iyi onyatıyor. piyasadaki tüm kartlara göre ortalamanın biraz altı olsa da iş görüyor..

edit2: link çalışmıyor olabilir, google'a "gtx 1050 ti vs 1650 benchmark" yazıp siteye bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 21 Aralık 2021; 11:43:39 >

• merhabalar, evet 2000 lira için o farka bence de değer diye düşünüyorum, aralarındaki farklara FPS değerlerine bakıyorum ben zaten her gün, hemen hemen her konuyu inceledim neredeyse ve videolarını da izledim, piyasada farklarını takip etmediğim çok az yer kalmıştır.

kafamda şuan sadece acaba 1650Super alınır mı diye soruyorum, ama onu ikinci el alabilme şansım yok, eğer alacaksam sıfır olur ancak, oda 9000 lira 10,000 lira arasında değişiyor. peki sizce bu farka değer mi, 1650 ile 1650Super arasında ki farka? ama hem fiyat hem performans göz önünde bulundurursak

• loneytunes kullanıcısına yanıt
    Kendimden bahsettim hocam zamanında 999 liraya rx570 aldigim icin suanki fiyatlara kendimi bir turlu alistiramadim o yuzden sordugunuz sorulara mantikli bir cevap veremiyorum :) O bahsettiniz arkadaş buyuk ihtimal psu yuzunden sikinti yasamistir 1050ti da 1650s de dusuk tdpye sahip. Neyse sonuç olarak 2000 verin alin 1650'i hayirli olsun simdiden :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

benim açımdan fazlasıyla mantıklı ve değerli güzel cevaplar verdiniz zaten ama, teşekkür ederim Allah razı olsun, galiba öyle olacak param yatınca alacağım gibi :)

• loneytunes kullanıcısına yanıt

Her şekilde 2000 e alınır, aralarındaki perf. farklarını hergün incelemişsinde, işine yaramadığını veya beğenmediğini düşündüğün an elini öpene 3000 e de satarsın yani zararın da olmaz.

• Conar-XP kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim paramı bekliyorum yattığı zaman satın alacağım, diğer sistemimi de dizdim sayılır Allah'ın izni ile. Yalnız şöyle benim elimdeki ürünlerimi satabilme şansım pek yok, çünkü evden çıkabilme şansım yok hiç, muhtemelen 1050 ti'yı de satamayacağım, ama göreceğiz belki de çevreme teslim ederim satmaları için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.