Şimdi Ara

Nvidia GTX 680 İncelemesi. nvidia uçmuş.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7970in geçtiği testlerde var full çöz. ve aralarında pek fark yok gibi tamda beklediğim gibi bu tablo muhtemelen doğru ama diğer oyunları görmek lazım ve tabiki donanımhaber incelemesine bakmak lazım en güvendiğim site burası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

Kart beklediğimden iyi çıktı hd 7970 direct cu 2 yi alacaktım ama şimdi nvidia gtx 680 in özel tasarımlılarını beklemem gerekecek :)

Eğer gtx680 bu kadar güçlü gelirse amd atı fiyat indirimine giderek rakip olmayı hedefler
    Ben bu tablolara bakarak nvidia alınır diyorum
  • Bu kart tüm zamanların en iyi lansmanı olabilir
  • http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/nvidia/nvidia.aspx

Vatan bilgisayar gtx680 geri sayımı baya heyecan yaptım ilk defa böyle bir geri sayım görüyorum. En azından ekran kartı için 1000 lira civarı olursa almayı planlıyorum.
  • Nvidia bu sefer cidden iyi hazırlanmış. Neredeyse tüm sitelere ürün ulaştırmış, fake haberlere fazla rağbet eden olmadı. WHQL sürücü tam zamanında sunuluyor ve yeni nesil bir sürücü. Tanıtıldığı an satışa sunulacak kart. Ve birçok yeni özellikle geliyor. Nvidia cidden sağlam hazırlanmış bu tanıtıma.

1-2 forumda da yazmıştım, Nvidia'nın büyük bir tanıtıma hazırlandığını ama şüpheliydi. Şuan hiçbir şüphem kalmadı. Nvidia, GTX680 ile bomba etkisi yapmak istiyor. AMD'nin HD5000'lerinin tanıtımından bile daha iyi iş çıkarıldığını düşünüyorum. 1 saate kadar geliyor bakalım.

@cestvrai

+1

Nvidia şuan yapılmakta olan bir de etkinlik düzenledi. Büyük ihtimalle o etkinlikten görüntüler de sunacaktır, yayın organlarından. Yani adamlar bu sefer her yönden sağlam iş çıkarmış gibi görünüyorlar. Donanım iyi, yazılım iyi, bilgi akışı sorunsuz görünüyor ve aynı zamanda satışa başlanıyor. Hadi bakalım.

Vatan iyice abartmış buarada. GTX460'ın sunumunu hatırladım. Ha GTX460 deyince aklıma geldi; GTX680'in tanıtımını GTX460'ın tanıtımına benzeten çok kişi vardı (Charlie dahil). Demek ki adamlar haklıymış. Gerçi bu tanıtım bir adım öteye geçecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 22 Mart 2012; 14:22:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.