Şimdi Ara

Nvidia Guncelleme sonrasi problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben nvidia gt630m ekran kartinin son guncellemesi olan 306.23 u yukledim.Ondan sonra benden bilgisayari yeniden derecelendirmemi istedi..Guncellemeden once grafik ve Grafik donanimlari (herneyse) ikiside 6.7 idi..guncellemeden sonra 6.4 e dustu Bunun sebebi nedir ?

Birde 3 adet secenek var nvidia ayarlarinda pyhsx diye birsey varya OTOMATIK SEC (ONERILIR) - GT630M - GPU hanginde kullanmaliyim..

Simdiden Tskler..

• valla ben bilgisayarla gelen driver'ı kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

valla ben bilgisayarla gelen driver'ı kullanıyorum

herzaman herseyin guncelini kullanmak iyi ama bu sefer hata mi ettik :)
  • nvidia için geçerli sadece çünkü beta yayınlıyor atide böyle bir şey söz konusu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackQueSs

quote:

arkadaşım o windows puanlarına bakma. yeni kartlar çıktıkça haliyle eski kartların puanı düşüyor. ayrıca o puanların hiçbir geçerliliği yok. yeni driverın kartınıza performans getirip getirmediğini oyunlardan veya sentetik testlerden alacağınız puanlara göre değerlendirin.

Sana örnek vermek gerekirse gtx660 6.7 puan alıyor. 2007'nin kartı 8800 gts'de 6.7 puan alıyor. 8800 gts her ne kadar güçlü kart olsa da gtx660 ondan çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: JackQueSs

quote:

arkadaşım o windows puanlarına bakma. yeni kartlar çıktıkça haliyle eski kartların puanı düşüyor. ayrıca o puanların hiçbir geçerliliği yok. yeni driverın kartınıza performans getirip getirmediğini oyunlardan veya sentetik testlerden alacağınız puanlara göre değerlendirin.

Sana örnek vermek gerekirse gtx660 6.7 puan alıyor. 2007'nin kartı 8800 gts'de 6.7 puan alıyor. 8800 gts her ne kadar güçlü kart olsa da gtx660 ondan çok daha iyi.

bilgi icin tskler..Galiba programcilar birazda pazarlama stratejisi uyguluyor gibi ne dersin..Guncelledikce puan dusuyor ve insanlari yeni urunlere itmeye calisiyorlar..

• evet hocam aynı problem bendede oldu.6.7 den 6.4 e düştü ama ne alakaysa masaüstü performansı 6.4 e yükseldi 5.3 ten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolayd -- 14 Eylül 2012; 14:18:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.