Şimdi Ara

Nvidia Neden Uyuyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • **Arkadaşlar ben bu nvidia yı hiç çözemedim çözemeyeceğim de heralde. İntel ağustosta x38'i çıkaracak,
    olan olmayan ne varsa destekleyecek(pcie 2.0 , 45nm, 16-16 crosfire, vs...) ama nvidia nın daha bırak
    pcie 2.0'ı 45nm desteği bile muallakta.Bu nasıl iş nvidia el etek mi çekiyor bu işten anlamadım gitti.

• Dostum pcie 2.0 yeni ekran kartı destekleyecek. 45nm cpu'lar için yeni çıkmış bir olay gpu'lar için değil.
  • Arkadaşım biliyorum heralde 45nm cpu için olduğunu ben bu özellikleri net olarak destekleyebilen nvidia anakartlar nerde diyorum.İntel anakatlar ağustosta piyasaya girince nvidia bak ne güzel yapmışlar diye mi bakacak? Amd-Ati zaten intel için chipset üretmeyecek.O zaman Pcie 2.0 kaymağını sadece intel götürmüş olacak hemde kim bilir kaç paraya kaptıracak bize
  • Asus Striker Extreme modeli Nvidia chipset kullanıyor... Bu anakart BIOS güncellemesiyle 45nm işlemcileri destekliyordu bildiğim kadarıyla...

Yani burada geç kalan Intel oluyor...

Haber de aşağıdaki linkte:

Nvidia Soruyor: Bugün Vitamininizi Aldınız Mı? ##

http://forum.donanimhaber.com/m_15616574/mpage_1/key_nvidia%252Chap//tm.htm#15620911
  • nvidia nın birinci görevi ekran kartı çipseti imal etmek

anakart değil. o nedenle geriden takip ediyor olabilr.
  • belki şu anda harıl harıl çalışıyolardır belki yarın birgün lanse edecekler adamlar yapıyoruz diye bağıracak deyillerya daha doğru düzgün çıkmayan bişey için intel gibi acele etmeyi gerek duymamışlardır çıkaracaklardır elbet fazla geride kalmazlar
  • İyi de arkadaşım bu, akşam yapıp sabah piyasaya sürülecek bişe değilki lanse edildikten sonra bile pazara girmesi epey bi zaman alıyor.İkincisi intel anakartları çıkarıp fahiş fiyatttan satarken nvidia anakartlar kaça alıcı bulur bi düşün istersen.Anakartlar üzerine aceleye gerek yok daha çımadıki yazacaksa bilemem tabi
  • nvidia su aralara 2. seri dx10 ekran kartı cipset uretmekle mesgul anakart cipseti onların 2 işi bunedenle geriden geliyolar
  • Nvidia chipset üretimine yeni başlamış firma değil ki.Nforce serilerini hatırlayın ortaları salladığı o zamanlar ekran kartı işini askıya mı almıştı.Bunu pek mantıklı bulmuyorum.Ayrıca o ikinci seri dediğin ekran kartları büyük ihtimalle pcie 2.0 olacak yani ekran kartları çıktıktan sonra mı chipset üretecek???
  • Bu adamlarda gelecek birkaç yılın teknolojisi zaten hazır değil mi? Mesela intel E6850'yi dün mü buldu? Ya da x38'i?
  • BKZ. KONU BAŞLIĞI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.