Şimdi Ara

Nvidia'nın 3000 Serisi Ekran Kartları RTX 3090, 3080 ve 3070 Duyuruldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İkisini de istiyoruz da pahalı işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Hocam 144hz panel ile 60fps oyun oynamak ile 60hz 60fps oyun oynamak bile çok fark ettiriyor. Bunu 144hz geçince fark ettim. Tüm türleri oynuyorum. O yüzden 144hz ile devam edeceğim. Çok fark olacağını da sanmıyorum açıkçası 4K monitörün ama denemek lazım tabii.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. 2K da da 4K da da oyun oynadım. Hiç biri 144hz deki kadar beni şaşırtmadı. Tabiki güzel görünüyor ama dediğim gibi akıcılık bambaşka.
  • Fiyatları kurla çarptığımda hayal kırıklığına uğruyorum.
  • 3080 akar. 1080p de ömür boyu kullanılır
  • Bundan sonraki seri tırt olur , yanlış mıyım?

• takami59 kullanıcısına yanıt
    75 hz monitörüm var pc toplarkenki tek pişmanlığım bu ve psu dur 144 hz yle arasında o kadarda fark varmıdır 75 le acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

75 hz monitörüm var pc toplarkenki tek pişmanlığım bu ve psu dur 144 hz yle arasında o kadarda fark varmıdır 75 le acaba
    hemde nasıl, yağ gibi akıyor. Fırsatını bulursan bir yerde canlı dene bence. Bir daha eskiye dönmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksun80 -- 2 Eylül 2020; 21:22:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Hocam 144hz panel ile 60fps oyun oynamak ile 60hz 60fps oyun oynamak bile çok fark ettiriyor. Bunu 144hz geçince fark ettim. Tüm türleri oynuyorum. O yüzden 144hz ile devam edeceğim. Çok fark olacağını da sanmıyorum açıkçası 4K monitörün ama denemek lazım tabii.
    144 hz monitörde eğer gsync ve ya free sync değilse,60 fps aldığın oyunda yırtılma olur.İkincisi eğer gsync ve ya free sync monitör ise sekronizasyon varsa 144 hz de 60 fps alıyorsan,144hz nin hiç bir farkını

göremessin,kısaca 60 fps 60 hz monitörle,144hz de 60 fps oynamak arasında hiç bir fark yok.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Freesync var monitörde ama kapatıyorum. Şayet açık olduğu zaman oyunlar sapıtıyor.

2.si oyundaki yırtılmalar gözüme çarpmıyor. Fark edemezsin bile bu yırtılmaları. Vsync açmama bile gerek kalmıyor.

3.sü kesinlikle fark ediyor. Ben kendim test ettim. Cod oynarken oyun her zaman 60fps olmuyor ama çoğunlukla 60fps ve eski 60hz monitörüm gibi değil kesinlikle fark var.

Kaynak: Ben?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Freesync var monitörde ama kapatıyorum. Şayet açık olduğu zaman oyunlar sapıtıyor.

2.si oyundaki yırtılmalar gözüme çarpmıyor. Fark edemezsin bile bu yırtılmaları. Vsync açmama bile gerek kalmıyor.

3.sü kesinlikle fark ediyor. Ben kendim test ettim. Cod oynarken oyun her zaman 60fps olmuyor ama çoğunlukla 60fps ve eski 60hz monitörüm gibi değil kesinlikle fark var.

Kaynak: Ben?
    Hocam ilk 144 hz monitörü 6 yıl önce kullandım ki referansıma bakarsanız ne tür 144 hz monitörler kullandığımı görebilirsiniz.Yırtlama çok rahatsız edici bir şey monitör 144 kez yenilerken sizin fps karışık gidiyor,bu şekil oynamak bana göre değil.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bir şey diyemem. Ekran kartım her oyun için 144 fps vermiyor.

Sizin dediğiniz yırtılma olayını freesync açık iken çok görüyordum. Özellikle Pes 2020 oynarken. Oyun normalde 120 fps veriyor, ara sahneler 144fps sabit. Ama 120 fps olunca çok fazla kırılma oluyordu. Freesync kapatınca bir daha da görmedim.

Yani sizin cihaz daha güçlüdür. Çok daha rahat görüyorsunuzdur bilemem ama ben görmüyorum. Bir sürü oyun da oynuyorum. Tomb Raider, Horizon, COD MW Warzone. Eminim pesde yaşadığım o kırıklanma olsa fark ederim yani. Bilemedim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 3 Eylül 2020; 0:5:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğrudur hocam bir şey diyemem. Ekran kartım her oyun için 144 fps vermiyor.

Sizin dediğiniz yırtılma olayını freesync açık iken çok görüyordum. Özellikle Pes 2020 oynarken. Oyun normalde 120 fps veriyor, ara sahneler 144fps sabit. Ama 120 fps olunca çok fazla kırılma oluyordu. Freesync kapatınca bir daha da görmedim.

Yani sizin cihaz daha güçlüdür. Çok daha rahat görüyorsunuzdur bilemem ama ben görmüyorum. Bir sürü oyun da oynuyorum. Tomb Raider, Horizon, COD MW Warzone. Eminim pesde yaşadığım o kırıklanma olsa fark ederim yani. Bilemedim ki
    Yok hocam ben şuan genelde oyunları 4k 60 fps oynuyorum.Kısaca nasıl insanın içine siniyorsa önemli olan o.

• Eğer sistemin +100 fps görmene imkan sağlıyorsa 144hz ile 75hz arasında " bence " ciddi fark var. Önceki monitörüm 75hz'di. Ama dediğim gibi. Sistemin ve oynadığın oyunun uygun olması lazım. Bazı oyunlar ne kadar zorlasan da çamur bi görüntü olmadığı sürece 70-80 fps üzerini göremiyorsun optimizasyondan dolayı.
  • Çok basit bir mantık 980ti=1070,1080ti=2070 Super, 2080ti=3070 her nesilin en güçlü kartı gelecek nesilin 70 kartlarına eşit,Büyük ihtimal 3090 nda 2 yıl sonra 4070 e fln eşit olur. Ha mevcut koşullarda referans kartın vergisiz fiyatı 4800 liradan başlıyordur kdv fln ile 5600 tl civarından başlar tahminimce(Haksız da çıkabilirim). Şahsen ben yeni nesil için bayadır para biriktiriyordum 3070 alıp 5 yıl kafam rahat giderim ama 3600 ile darboğaz olurmu korkusu yok değil.Size önerim 3060 kartlarını beklemeniz 2080 ti ye rakip olmasa bile büyük ihtimal 2080 superden güçlü olur.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.