Şimdi Ara

nvidia now unable hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün her şey güzel oyuna girdim güncelme gelmiş onu yaptım yapmaz olaydım hesabımı kapatı ve giriş yapmadım we are unable to log you in at the moment nvida now pc hatası silip baştan kurdum daha kötü bir şey oldu there was a problem connecting to geforce now işin içinden çıkmadım bilgi olan yardımcı olursa çok sevnirim en kötü çalışan birnin kurulu dosyalarını yandex alıp çalıştırmak son çare
    nvidia now  unable hatasınvidia now  unable hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandora666 -- 24 Nisan 2020; 5:12:34 >

• Ddu ile sürücüye de silip daha sonra en güncel sürücüyü yükleyip deneyin eğer olmazsa temiz bir format daha iyi bir çözüm olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Ddu ile sürücüye de silip daha sonra en güncel sürücüyü yükleyip deneyin eğer olmazsa temiz bir format daha iyi bir çözüm olabilir
    çok fazla dosyam var yedeklmem lazım formatsız çözemezmiyiz ddu hangi sürücüleri silip kuruyim
    güncel : sağdaki oyun listesini görün olmamasını başkasının dosylarını atarak çözdüm ama hesabımı bağlama sorununu çözemedim windows formatla son çare çözdüm
    ağ bağlantısını sıfırlama da çözüm diyen var sorun yaşayan arkdaşlar deneyebilir bu konu hakkında çok bilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandora666 -- 25 Nisan 2020; 22:16:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.