Şimdi Ara

NvidiA Optimus Hakkında Bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packard Bell TS11HR-500TK bir Notebook aldım ve Optimus olayını hala çözmüş değilim.Bu Optimusta Nvidia Denetim masasından Yüksek Performansa Alıyorum "Dxdiag"dan performans a baktıgımda 1gblik ekran kartı 2711 mb olarak gözüküyor otomatiğe aldığımda ise 1760 ben hangisinde tutucam olayı anlamış değilim ekran kartı 2711 mb ye gerçekten çıkıyormu yardım ederseniz sevinirim.

• 1 GB ekran kartının ayrılmış belleği, geriye kalanlar gerektikçe RAM'den takviye edilen kısımlardır. Otomatik'i seçtiğinizde ,ihtiyaç oldukça RAM'den de takviye yapar. Ayrılmış bellek,RAM'den yapılan takviyelerle birlikte toplam ekran kartı hafızası ise 2711 MB'a kadar çıkabilir.
  • bu optimus teknolojisi bir çok kullanıcıyı deli eden bi teknoloji
  • Şimdi ben bu ekran kartını Otomatiktemi tutayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

1 GB ekran kartının ayrılmış belleği, geriye kalanlar gerektikçe RAM'den takviye edilen kısımlardır. Otomatik'i seçtiğinizde ,ihtiyaç oldukça RAM'den de takviye yapar. Ayrılmış bellek,RAM'den yapılan takviyelerle birlikte toplam ekran kartı hafızası ise 2711 MB'a kadar çıkabilir.

Ben gene yükseğe alıp "Dxdiag" dan baktım Ram'a Bilgisayarım Özelliklerdende baktım Ramde bir oynama yok ama 2711 Mb oluyor ekran kartı.
  • zaten ramlerdeki değişikliği göremezsin
  • Şimdi ben hep otomatiktemi tutayım.yüksek performanstamı bide yüksek performansa alınca pilidemi almak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGy10

Şimdi ben hep otomatiktemi tutayım.yüksek performanstamı bide yüksek performansa alınca pilidemi almak gerekiyor.

Günlük işlerini yaparken otomatikte tut. Oyun açmadan önce ise yüksek performansa getir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

quote:

Orijinalden alıntı: TuGy10

Şimdi ben hep otomatiktemi tutayım.yüksek performanstamı bide yüksek performansa alınca pilidemi almak gerekiyor.

Günlük işlerini yaparken otomatikte tut. Oyun açmadan önce ise yüksek performansa getir.

Tamam sağol ordan yüksek peformansa alınca Pildendemi yükseğe almam gerekiyor.?
  • TuGy10 : "Pilden de mi yükseğe almak" derken?
  • Bu pildede var yüksek performans seçeneği ek plan olarakda.
  • TuGy10 : Öyle bir seçenek varsa tabii onu da yükseğe al.
  • Çok saol Iron :) FAYDALI BİRŞEYMİ BU OPTİMUs (BİDE LAPTOP ŞARJINI NASIL KULLANMAMI ÖNERİRİSİNİZ BATARYANIN SAĞLIĞI AÇISINDAN.)
  • TuGy10 : Optimus teknolojisi hakkında bir bilgim yok. Ama laptop şarjını bir defa şarj edince bitene kadar kullanıp,tekrar şarj edince de tam dolana kadar şarj etmelisin ki uzun ömürlü olsun. Aynı cep telefonu şarjı olayındaki gibi..
  • onları yaptımda günlük hayatta kullanırken ne yapmalıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.