Şimdi Ara

NVidia RTX 3000 Founders Edition kartların Türkiye'de satılacağını açıkladı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Translate başka auto translate başka, çeviri tabiki olacak görsel basına sunulan medya görselleri tek merkezden çıkar , ya çevirir gönderirler ya ülkelerdeki merkeze bağlı ofisler yada pr lar bu işi yapar. Sayfalar hakkında Google translate otomatik çeviriyor gibi düşünmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Bu site auto translate değil , Nvidia Tr ekibi ne iş yapıyor boş yatıyor mu sanıyorsunuz ?
    TR den alınır alınmaz ( orası süpriz olsun ) ama bu site auto translate değil.
    Nvidia tr ofisi kapanali cok oldu hacim,bari sen yapma. Bunlar heyecanli gencler.

Gecmistere aynisi oldu alan olabildimi yok ?

Digital River desem suratima bakarlar ..

Geciniz

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Ben de çok takip etmesem de daha önce böyle bir kandırılma yaşadığımızı hatırlıyorum. Ama o zamanı tam olarak takip eden forumdaşlarım daha iyi bilir tabii.
  • Dua edelim 3 günde kur uçmasın
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    İdil hanim ayrıldıgini biliyorum ama tr ofisinin kapanmasını bilmiyorum, ayrıca ben ne yapmayim sen bu sayfadaki gibi auto translate gördün mü hiç translate başka auto translate başka

• quote:

İdil hanim ayrıldıgini biliyorum ama tr ofisinin kapanmasını bilmiyorum, ayrıca ben ne yapmayim sen bu sayfadaki gibi auto translate gördün mü hiç translate başka auto translate başka
    3 yildir FE askim devam ediyor, herkesden cok isterim FE ama zor be haci keske olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 14 Eylül 2020; 13:5:18 >
  • hyperion7599 kullanıcısına yanıt
    Nvidia avustralyaya FE kartları satmaya karar vermiş ama bizim için zor görünüyor.
  • Fakat diğer nvidia sitelerinde gerekli hazırlıklar yapıldı. Sadece "add to cart" düğmesini koymak kaldı. bizde böyle bir hazırlık görmüyorum malesef.
  • Bundan sonra herhangi bir teknolojik ürün alacağım zaman, gpu, cpu, konsol vs Bulgaristana gidip oradan alacağım. Burada 500$ çok farkı rakamlar ediyor, cebime 500$ ı koyarım yada euro yu üzerine tek kuruş fazladan para vermeden (saçma sapan vergiler vs) alır gelirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Nvidia tr ofisi kapanali cok oldu hacim,bari sen yapma. Bunlar heyecanli gencler.

Gecmistere aynisi oldu alan olabildimi yok ?

Digital River desem suratima bakarlar ..

Geciniz

Alıntıları Göster
    NVIDIA TR kısmından kimlerle tanışıyorsunuz? Can Bey'i tanır mısınız? Bildiğim kadarıyla halen görevinin başında ve markalar ile de irtibat halinde.

Bi' ara desteklerini çektiler doğrudur fakat son 1 yıldır pazardaki potansiyeli gördükleri için aktifler ve kale aldılar. TR'de satılan ürünlerle verilen birçok oyun, kampanya vs. kodu bizzat TR tarafının koordinesi beraberinde ilerliyor.

*Direkt TR üzerinden FE satılır, satılmaz bu konuya girmiyorum.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Can bey Idıl hanımdan sonra mı geldi görkem, ben yanlış bilmiyorum değilmi, sosyal medyamdan baktımda isimler doğru , benide silen eden olmamış :)
  • quote:

Can bey Idıl hanımdan sonra mı geldi görkem, ben yanlış bilmiyorum değilmi, sosyal medyamdan baktımda isimler doğru , benide silen eden olmamış :)
    İdil Hanım'dan sonra geldi İsmail doğrudur. Malum kendisi Seagate TR'ye geçmişti.
  • Fe 3080 i tavsiye eder misiniz? Oc moc cok ugraşmam alma şansım olsa al der misiniz?

• Teknik tarafı geçip işin kozmetik tarafına bakıyorsan görürsen affetme hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darth plagueis the wise D kullanıcısına yanıt
    Kozmetik kısım umrumda değil açıkçası. Tek beklentim kart çok ısınmasın ve çok ses cıkarmasın yeter :)

• 3080 fe nereden alınabilir ?
  • yukarıda arkadaş sormuş ama cevap gelmemiş. Founder Edition almanın büyük dezavantajları olurmu ? ISI yönünden büyük problem yaşarmıyız ?
    Bide satışa çıktığında birisi buraya link atabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Pegasus

3080 fe nereden alınabilir ?
    Nvidia nin Almanya sitesinden alinir. Ama gel gör ki Almanya da yasayan ben bile onca ugrasa ramen alamamisken bence bu düsünceni uzun bir süre ertelemen lazim. Ayrica FE lerin de göstermelik bir iki adet satildigini da unutmamak gerekir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

yukarıda arkadaş sormuş ama cevap gelmemiş. Founder Edition almanın büyük dezavantajları olurmu ? ISI yönünden büyük problem yaşarmıyız ?
    Bide satışa çıktığında birisi buraya link atabilirmi ?
    Benim gibi sivi sogutma kullan kisiler icin bence hicbir devavantaji yok. Öndeki fan icerideki havayi derhal disari atarken diger fan ise iceriye, izgaralara cektigi serin ve sonrasinda isinan sicak havayi üst kisima attigi; isinan o havayi diger tüm modellerdeki gibi sogutucu blogunun diger ksiimlarina yaymadigi icin, benim beklentim dogrultusunda en iyi sogutma cözümü diyebilirim. Sade ögrendigimiz kadariyla RAM ler iyi bir sekilde sogutucu padler ile kaplanmamis.
  • Allah canınızı almasın sizin bilseydim getireceğinizi almazdım valla :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.