|
Nvidia RTX 4070, 4080 ve 4090 üretimini kesiyor
-
-
Eskisi kadar heyecanlandırmıyor nedense
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çünkü bizde eskidik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü fiyatını haketmeyecek, çünkü oyunlar optimize değil. Son 2-3 senedir çıkan oyunların kalitesi ve performansı yerlerde.
-
Nerede o GTX 200-400-500-600-700-900 zamanları.
GTX 1000 ile de şaha kalkmıştı bu kartlar sonra RTX oldular oradan itibaren her şey tepetaklak oldu
-
Eskilerin tadı yeni hiçbir şeyde yok 😅
Gtx 560 ti'a bile gıptayla bakıyodum şuna bak bad company 2, crysis 2, bf3 de 60 fps veriyor diyordum keşke bu kart benim olsaydı falan kaldı ki gtx 580 hele 384 bitiyle falan bu kart uçmuş diyodum 250 watt tüketen kartmı olur diyoduk
Gtx 460, gtx 560 ti o dönemler tamda senelerdir steam donanımında yıllardır 1. Likten düşmeyen gtx 1060'cı tayfanın kartıydı
Ama 2GB HD5870 hayalimdi her ne kadar gtx 500 ağız sulandıran bir seri olduysa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 20 Kasım 2024; 3:25:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5000 serisi alırım diyordum ama şu ortamda çok da gerekli değil. İnsan kalitesi düşüyor, insanların sabrı azalıyor, ticari kaygılar ön plana çıkıyor, sistemler karmaşıklaşıyor, rekabet azalıyor sonuç olarak kalite ve verimlilik düşüyor. Yapay zeka kurtarabilecek mi bakalım boş kalan noktaları!
-
Çok seri ve aceleci hareket ediyorlar. Sistemlerin birbirine ayak uydurması beklenmiyor bile. Rtx4050-4060 serisi daha oturmadı.
3000$ a çıkacak bir ekran kartına kimse sevinmez zaten öyle aman aman denecek bir yenilik yok oyun açısından. Yapay zekâ ile uğraşan için heyecan verici bir artış olur bizim gibi oyun oynayana bişey yok. Dlss falan yeni. Versiyonu gelir hepsi bu. Alınabilecek bişey olacak ki heyecanı olsun. Piyasada yeni Bugatti tanıtıldı deyince heyecan nasıl olmuyorsa bu da öyle. Alamayacağın bişey heyecan uyandırmaz. Ekran kartına 150 ver işlemciye 30 ver anakarta 30 ver sonra oyun oyna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nerede o GTX 200-400-500-600-700-900 zamanları. GTX 1000 ile de şaha kalkmıştı bu kartlar sonra RTX oldular oradan itibaren her şey tepetaklak oldu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X