Şimdi Ara

nVİDİA ShadowPlay YENİ! Video Kayıt Prg.*ÜCRETSİZ* (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yazılımın artısı performansda diğer programlar gibi dramatik düşüşler yapmaması. Sade %4-5 farkediyor diye biliyorum, kepler gpu hızlandırma ile çalışıyor.
  • Notebooklarda çalışmıyor henüz..

nVİDİA ShadowPlay YENİ! Video Kayıt Prg.*ÜCRETSİZ*
  • 570 de çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

570 de çalışıyor mu?

+600 ve üstünde ki serilerde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_geen -- 12 Aralık 2013; 15:48:02 >
  • n_geen kullanıcısına yanıt
    Hadi ya :/ Neyse yapacak bişi yok. Bilgi için teşekkürler.
  • cektiginiz videoları baska birseye donusturuyormusunuz kaliteli bir video 5 gb cıkıyor bende upload etmek imkansız =)
  • Çok başarılı bir program, Fraps v.b diğerleri kadar donanım gücünüzün yarısını sömürmüyor, hatta kayıtta olduğunun bile farkına varmıyorsunuz.

edit: Yeni 1.8.1 sürümü ile Twitch'e yayın yapma özelliği'de kazandırılmış uygulama, henüz beta olduğu için sadece tam ekran yayını destekliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

cektiginiz videoları baska birseye donusturuyormusunuz kaliteli bir video 5 gb cıkıyor bende upload etmek imkansız =)

sony vegas tarzı render programları kullanmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

cektiginiz videoları baska birseye donusturuyormusunuz kaliteli bir video 5 gb cıkıyor bende upload etmek imkansız =)

sony vegas tarzı render programları kullanmanız lazım

Format factory ile demedim fakat okadarda güzel ddeğil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kayıt etmiyor etkinleştirdim kısayol tuşunu filan değiştirdim hiç kayıt almıyor ama fps filan gösteriyor nedendir ?

çözdüm; oyunu pencere modunda kayıt yaptırtmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 5 Ocak 2015; 19:29:31 >
  • ben indirdim ama olmadı yüklenemedi yazdı :(
  • radeon ekran kartları içinde raptr var arkadaşlar ben onu kullanıyorum ve gayet başarılı
  • videoyu çekmiyor herşeyi ayarliyorum oyuna giriyorum tuşa basıyorum 10 dk sonra tekrar basıyorum çekmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.