Teşekkürler, akşam bir deneyeyim. |
Nvidia Snatcher // RTX 3080 // RTX 3090 Stok Arama Programı // Türk E-Ticaret siteleri (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: PulmicortEbrar ve Nova bilgisayar eklendi.
Değişiklikleri uygulayabilmek için ilk mesajdaki Güncelleme bölümündeki adımları uygulamanız yeterli.
Merhaba, Güncelleme yapacak mısınız?
Sanalmarketim,İnventus,Sitem,Depopark ,Webdenal ,Tekramarket vb.sitelerin eklenmesi de faydalı olacaktır zannımca
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxTeşekkürler, akşam bir deneyeyim.
Alıntıları GösterRica ederim (Diğer tr ve yabancı site metin dosyaları da aynı şekilde düzenlenebiliyor )
Bu arada bendeki program da Amazon.com sayfası çalışmıyor ,hata veriyor . Sizde de öyle mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak.hanRica ederim (Diğer tr ve yabancı site metin dosyaları da aynı şekilde düzenlenebiliyor )
Bu arada bendeki program da Amazon.com sayfası çalışmıyor ,hata veriyor . Sizde de öyle mi?
Alıntıları GösterOnu ben denemedim hocam. Garanti olayından dolayı sadece amazon-tr ve amazon-de ekli bende.
-
Tamamdır, teşekkür ederim.
-
3070 serisi taratamıyormuyuz?
-
Merhaba, 3000 serisine ek olarak 16xx serisi ve 20xx serisini de eklemek için ne yapmamız gerekir? 30xx serisine para yetmiyor çünkü. :D
-
ARtık bu da işe yaramıyor. Öyle bir şey ki, stoğa geldiği 30 saniye içerisinde ekran kartı gidiyor.
-
Selam böyle bir hata alıyorum nedeni nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X