|
Nvidia şokta: Elon Musk 1 yılda kurulacak sistemi sadece 19 günde kurdu (2. sayfa)
-
-
Bu nvida şu yapay zekadan kazandığı paralardan azıcık bir kısmını oyunculara daha uygun ekran kartı misal 5060-5090 a kadar tüm segmentlere daha uygun fiyattan satışa çıkarsa bu sayede tüm dünyada kendi gpu ları kol gezer olacak hem oyuncular için hem bireysel iş yapan veya küçük ölçekli orta ölçekli şirketlere varıncaya kadar tüm dünyada söz sahibi olacak. Ama yapar mı ?
-
Ava giderken avlanmak. Senin eksik olmasın sakın?
@1BilimAdamı yaptığım ironiye alternatif yazmış. İşçi problemi gibi düz mantık olmayacağını destekleyen bir örnek vermiş. Hamile kadın orada işlerin kişiden bağımsız, doğası gereği zorunlu bekleme süresini gösteriyor. Yani işin süresinin basitçe insan sayısına bağlanamayacağı eleştirisi.
(Bunu yapmayacaktım da yine zorladın, eğer itirazın varsa öncesinde şuraya bir bak:
https://chatgpt.com/share/67130ba4-5dd0-8006-9ec6-871a42c6f379 )
-
Hayır doğru, açıklama bir önceki mesajımda.
-
bu anlatılmaya çalışılan bu kartların mantık dizilimi ve entegrasyonu sizler nedese hep fziksel olarak kartı katmaya katılmılsınız. hep dediğim gibi orda bu işleri planlayan elon değil arkasında görünmeyen ortaya çıkmayan bir akıl var o akıl bizim 3. yogunluğumuz gibi zamanı bize göre bağlı değil zaman da ileri geri yaparak anı hemen yakalaybiliyorlar.. Neyse siz kart nasıl katıldı diye saat hesabı yapın...selamlar
-
Merhabalar,
Aslında o benzetmeyi bir ekonomi kitabında okumuştum, biraz kurumlar hakkında sayılır. Bu benzetme 1 kadın 1 çocuğu 9 ayda doğurur diyor ama 9 kadın 1 ayda doğuramaz demesi biraz kurumların olgunlaşması için vakit gerektiğine dair bir metafor, benzetme.
-
Kitaplarda okuduğum önermeleri, benzetmeleri forumda kullanınca benim kişisel bir eksikliğim var mı demek oluyor? şuan doktora gidiyorum, sağolun bu çok "yararlı" uyarınız için.
-
Merhabalar, sağol çıkış noktasını paylaştığın için. Buraya da uydu gerçekten. Yalnız görünen o ki, iki yorum da benzer amaç taşımasına rağmen ikinci yorumu ovv nasıl koydu gibi algıyanlar varsa onlara akıl fikir diliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X