Şimdi Ara

Nvidia sürücü yanıt vermeyi kesti hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun açınca önceden sıkıntısız çalıştırırdı şimdi ise ya açmıyor yada açtıktan sonra oyun kapanıyor kendi kendine nvidia sürücü yanıt vermeyi kesti diyor çözümü nedir acaba Windows 8 Nvidia sürücü yanıt vermeyi kesti hatası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekran kartını ya fiziksel olarak sökmüşsün ya da driver hatalı kurulmuş-belki de eskidir. Driverları güncelle. Güncelleyince sorun devam ederse güncel olmayan bir sürümü yükle. Önceden sıkıntısız çalışıyorsa büyük ihtimalle böyle olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiziksel sorun yoksa driver güncelle olmazsa driveri tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94C8B7F4A

Ekran kartını ya fiziksel olarak sökmüşsün ya da driver hatalı kurulmuş-belki de eskidir. Driverları güncelle. Güncelleyince sorun devam ederse güncel olmayan bir sürümü yükle. Önceden sıkıntısız çalışıyorsa büyük ihtimalle böyle olduğunu düşünüyorum
    kaldırıp yeniden kurdum gene aynı sorunu verdi önceden hiç böyle problem yaratmazdı mesela bazen oyun açınca pc kendini baştan başlatıyor bir hata ile karşılaşıldı deyip güncel olmayanı nasıl yükleyebilirim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaço58 -- 19 Temmuz 2019; 14:28:6 >
  • Benzer bir sorun sürücü güncellediğimde olmuştu yani güncel olan herzaman iyisi olacak diye birşey yok. Nvidia old drivers gibi aratırsanız bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Benzer bir sorun sürücü güncellediğimde olmuştu yani güncel olan herzaman iyisi olacak diye birşey yok. Nvidia old drivers gibi aratırsanız bulursunuz.
    İyi akşamlar hocam dediğinizi yaptım geri eski driveri yükledim bu sefer durdurma hatası vermiyor ancak az bişe oynadıktan sonra donuyor oyun resimdeki gibi oluyor

Nvidia sürücü yanıt vermeyi kesti hatası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaço58 Y kullanıcısına yanıt
    Eğer bu sorun farklı oyunlardada oluyorsa o zaman ekran kartı ve/veya sürüsü ile alakalı olduğuna kesin gözüyle bakılabilir fakat sadece bir oyunda oluyorsa oyundanda kaynaklanıyor olabilir. Oyun ayarlarından farklı çözünürlükler ve bazı görüntü özellikleri kapatılarak da denenebilir. Düşük bir ihtimal fakat ekran kartının ısınma sorunu varsa bu tür sorunlara sebep olabilir. Ekran kartı sürücüleri tamamen kaldırılıp Windows yeniden başlatılıp sıfırdan sürücü kurulabilir veya sistem geri yükleme ile kartın çalıştığı bir zamana geri yükleme denenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.