Şimdi Ara

Nvidia Tegra 3 destekli LG Optimus 4X HD'nin test sonuçları paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kernel versiyonu ne oyle yahu sanki custum ics yuklenmis source kodu yayinlamista 2.xx kernel yuklemisler lg deki gelistiriciler yatiyor 7/24 :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

o kernel versiyonu ne oyle yahu sanki custum ics yuklenmis source kodu yayinlamista 2.xx kernel yuklemisler lg deki gelistiriciler yatiyor 7/24 :-)

HTC ONE X te de böyle.. Fakat ONE XL(Qualcom S4) de 3.0.8 kernel var. Tegra 3 ten kaynaklanıyor galiba....
  • Çok kararsız kaldım ya bende iphone dan android dünyasına geçmeyi planlıyordum bu iphone'un kısıtlığınına bi türlü alışamadım sıkılıyorum bende S2 almayı düşünüyordum 1500 tl bütçem var youtube ta yapılan karşılaştırmalara göre Htc one x ten daha hızlı s2 nasıl bir şey bu ya :D okutmuşlar mı telefonu napmışlar :) bende kararsız kaldım s3ü mü beklsem gerçi o kadar çokta donanım veriyorlar insanlar alsın diyede çok merak ediyorum 4 çekirdekli bir sisteme ne tür bi dayatma gücü olan bi uygulama vercekler :D bu arada htciciler bu one x in hafızası kaç olucak artık eski htcler gibi 1-2 gb yapmasınlar :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.