Şimdi Ara

###Nvidia Windows Altında Bios Flashlama### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pencil mod ile ilgili direnci karalayarak gpu ya giden voltajı arttırabilirsiniz.

Burada yapılmış :http://forum.donanimhaber.com/m_16022957/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 13 Temmuz 2009; 1:09:27 >
  • mükemmel bi paylaşım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Bu küçük araç ile tek tıkla windows altında bios flashlayabilirsiniz.

Program linki:http://www.dosya.tc/vgabiosflash.rar.html

Anlatım:

Arşivi çıkarttıkdan sonra klasör içindeki START (toplu iş dosyası) a sağ tuş yaparak düzenle ye basıyoruz ve resimde taradığım yere bios kalıbının ismini uzantısıyla beraber yazıyoruz.Çıkarken kaydedilsin mi sorusuna evet dedikten sonra START.bat (Düzenlediğimiz dosya) a çift tıklıyoruz bizden onay istiyor ve "y" ye basarak onay veriyoruz , böylece kartımıza yeni bios yazılmış oluyor.

###Nvidia  Windows Altında Bios Flashlama###

Arkadaşlar bu pogramı bulamadım link verebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Bu küçük araç ile tek tıkla windows altında bios flashlayabilirsiniz.

Program linki:http://www.dosya.tc/vgabiosflash.rar.html

Anlatım:

Arşivi çıkarttıkdan sonra klasör içindeki START (toplu iş dosyası) a sağ tuş yaparak düzenle ye basıyoruz ve resimde taradığım yere bios kalıbının ismini uzantısıyla beraber yazıyoruz.Çıkarken kaydedilsin mi sorusuna evet dedikten sonra START.bat (Düzenlediğimiz dosya) a çift tıklıyoruz bizden onay istiyor ve "y" ye basarak onay veriyoruz , böylece kartımıza yeni bios yazılmış oluyor.

###Nvidia  Windows Altında Bios Flashlama###

Arkadaşlar bu pogramı bulamadım link verebilecek var mı?

Senin için tekrar upload yaptım işte yeni link:http://ulozto.net/2667077/bios-flash.rar

• @*Max Payne* Sağol

Not: Hocam siszin verdiğiniz dosyada biraz farklı bilgiler var

nvflash --index=0 -4 -5 -6 eski.rom

Arkadaşın resimde anlattığı gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 26 Eylül 2009; 16:39:57 >
  •  ###Nvidia  Windows Altında Bios Flashlama###

Not : nfs'de test amaçlı oynadım arasıra donmalar yaptı eski biosu tekrar flaşladım bu sıkıntıyı yaşayan oldumu? orijinal pow exo biosuydu yüklediğim acaba bios kurulumundan sonra sürücüleri silip tekrar mı kurmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 29 Eylül 2009; 2:18:58 >
  • quote:

@*Max Payne* Sağol

Not: Hocam siszin verdiğiniz dosyada biraz farklı bilgiler var

nvflash --index=0 -4 -5 -6 eski.rom

Arkadaşın resimde anlattığı gibi değil

Anlatan kişi benim zaten , içeriği resimdeki gibi değiştirirseniz bir sorun kalmaz.
  • @Slayer_

Kartınız yeni hızlarında stabil olmayabilir, voltaj arttırmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Max Payne*

@Slayer_

Hocam pow exo'nun orijinal biosunu kurdum voltaj değerleriyle oynamadım standartıyla aynı görünüyor voltajları kontroletmiştim.

Oyunda takılmalar olunca açıkcası biraz korktum eski biosa aldım

Dediğiniz gibi belki biraz voltaj vermek gerekiyor yada bios yükleğince sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemek gerekiyor.. bu iki seçeneğide ben yapmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Max Payne*

@Slayer_

Hocam pow exo'nun orijinal biosunu kurdum voltaj değerleriyle oynamadım standartıyla aynı görünüyor voltajları kontroletmiştim.

Oyunda takılmalar olunca açıkcası biraz korktum eski biosa aldım

Dediğiniz gibi belki biraz voltaj vermek gerekiyor yada bios yükleğince sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemek gerekiyor.. bu iki seçeneğide ben yapmadım.

Voltajlar hernekadar aynı görünsede devre tasarımı gereği gpu ya farklı voltaj gidiyor olabilir o modelde, aynı zotac amp de olduğu gibi.Biosda düz versiyonuyla aynı voltaj değeri verilmiş olarak görünsede oc potansiyeli olarak aralarında çok fark oluşuyor.Ben illa o hızlarda stabil olsun istiyorum, derseniz yazılımsal voltaj arttırımı uygulayabilirsiniz.

• win7 de bu yontemı calıstırabılen oldu mu
  • flash bios programlarıyla zaten windows modunda bios güncellemesi yapılabiliyor disket sürücü tarih oldu gereksiz artık
  • bios.rom olan yere ne yazıyoruz acıklayıcı olursa iyi olur bendekinde Zotac.GTX260+.PCIe.896MB.Rev.01rom var bunu mu yazıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 21 Ekim 2009; 12:42:29 >
  • baska bır yere konu acmıstım ama sanırım asıl yer burası :) o yuzden sıze sorayım axle 9800 gt var eleman tam yuk normal farketıyor sureklı % 65 de calısıyor bıraz kısayım dedım ama rıva tuner speed fan falan etkı etmedı bıos uzerınden kısmayı resımle ogretebılecek bır arkadas var mı ??
  • NASIL YAPILIYOR BU BENDE HATA VERİYOR
  • Arkadaşlar bende Palit Gts 250 green 512mb var normalde saatleri 702 1512 1000 hızlarında bende normal gts 250 hızları olan 745 1836 1100 çıkarmak istiyorum.Normal bios ile oynamıycam sadece hızları ile oynayacağım.

1)Voltaj vermem gerekir mi?(Ekstradan ve vermem gerekirse nasıl)

2)Nibitörden sadece hızlarıyla oynadım ve kaydettim.Böyle mi olcak.

3)Kartımda 2 pin girişi var yani sorun olur mu oc de

Bide psu'M Thermaltake 430w psu sorun çıkar mı?

Şimdiden hepinize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

Arkadaşlar bende Palit Gts 250 green 512mb var normalde saatleri 702 1512 1000 hızlarında bende normal gts 250 hızları olan 745 1836 1100 çıkarmak istiyorum.Normal bios ile oynamıycam sadece hızları ile oynayacağım.

1)Voltaj vermem gerekir mi?(Ekstradan ve vermem gerekirse nasıl)

2)Nibitörden sadece hızlarıyla oynadım ve kaydettim.Böyle mi olcak.

3)Kartımda 2 pin girişi var yani sorun olur mu oc de

Bide psu'M Thermaltake 430w psu sorun çıkar mı?

Şimdiden hepinize teşekkürler

Bana kartınızın biosunu gönderirseniz istediğiniz şekilde düzenleyip, gerekirse voltajlarını değiştirip tekrar size göndeirim psu nuz sorun çıkarmaz.
  • Tamam yaptım kardeş saolasın problem çıkmadı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

Tamam yaptım kardeş saolasın problem çıkmadı yani

/>

konu sahibi arkadaşın yöntemiyle flashladınız değil mi? biosu nibitor a atınca voltaj kaç görünüyordu bakabilir misiniz en azından 1.15v civarı verilmesi gerekiyor.
  • @-*-EMRE-*-

Evet size ait olan konu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.