|
Nvidia, yapay zekalı NPC’ler için dev bir adım atıyor: Oyun dünyasında devrim
-
-
Minik minik adımlar işleri nerelere getirdi. İlk oyunlara bakın, 2D->3D geçişini hatırlayın ve şimdi de bu. Muazzam gerçekten.
-
Nvidia insanlığın sonunu getirecek. Teşekkürler Nvidia
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Westworld geliyor
-
Cidden oyunda içinden geçtiğim npc sinirlenip beni hacklemez umarım akakdkakk
Nvdianın bu gidişatı terminatör flmindeki dünyanın sonunu getiren firmaya ne kadar da benziyor
Audio2Face henüz yok sanırım videolarda çünkü konuşurken karakterler ağzında iki tane erik varmış gibi konuşuyor. dudakların kenarlar hep açıkmış gibi görünüyor. hiç gerçekçi değil dudak hareketleri.
-
Bunlar bana gerçekçi gelmiyor. Nvidia ve Ubisoft benim gözüm de sürekli nasıl hype yaparız insanların ağzını nasıl sulandırırız gibi basit olmayan komplike şeyleri basitmiş gibi sanki biz her şeyi yaparmışcazına gibi hissiyat veriyorlar. Sadece olan bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlar yapay zeka konusunda Google ve diğer şirketleri unıutturdu, yıllardır bu işlere yatırım yapıyorlar. Somut olarak görmeden yorum yapmak doğru olmaz belki ama işi getirdikleri yer ortada. Devrimsel mi, yoksa bizi mi şişiriyorlar mı bu sorunun cevabını rakiplerinin çalışmaları verecek.
makine çevirisi türkçe yamalar patlar muhtemelen bunlar aktifleştiğinde. başka bir yol bulmaları gerekir.
-
Nvidia bunu yalnızca RTX6000 serisinde sunmazsa bende birşey bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
acaba npc lerınde ramdom urettıklerı yan gorevler olurmu. sonucta bır yapay zeka ve sohbet esnasında ıcınden geldı bıze bır yan gorev verdı oyunda npc nın verdıgı aslında oyunun ıcınde olmayan bır yan hıkayeyı npc nın dogrultusunda olusturdu. sınırsız kombınasyonlu her oyuncunun bınlerce farklı yan gorev oynadıgı cok farklı dunyalar yaratabılırler. ana senaryo harıcınde ınsanlar yan gorev kovalardı herhalde. ana senaryo kalıtesınde ortaya ınanılmaz yan gorevler cıkabılır. ucu cok acık teknolojının.
-
dndndnndnsnsnsns bizim ulkenin asgari ucretle calisip boyle en tepedekilere sallayan tayfasina bayiliyorum xj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zeka destekli çeviri daha kolay olur...
-
ahahahhaha aynen. o yüzden adamlar dünyanın en değerli birkaç şirketinden biri oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saldım çayıra mevlam kayıra.
-
Jensen Huang: Dunkelheit666 bütün sırrı bozdu. Şimdi Blackwell'leri nasıl satarız firmalara :D
-
npc leri çok çirkin nicki minaj koysalar daha iyi yada cardi b
Nvidia insanlığın sonunu getirecek. Teşekkürler Nvidia
|
Westworld geliyor
|
Cidden oyunda içinden geçtiğim npc sinirlenip beni hacklemez umarım akakdkakk
|
Nvdianın bu gidişatı terminatör flmindeki dünyanın sonunu getiren firmaya ne kadar da benziyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X