biraz siteyi inceledim vede herkez fazla resetin olmasini istemis bana sorarsaniz reseti max 10 yapıp gelen pointide 400 e dusun ve exp 50 x yapın yada dahaz az veya daha fazla sizin biliceginiz bisey tabikide server daha heycanlı halde gelir ve devamliligi artar
Sunucumda seni ve bu kadar oyuncuyu başlarken görmekten mutluluk duyarım .
Anlık oyuncu sayısını şöyle açıklayabilirim. 1. server en fazla dolu gözüken server olarak çarpmıştır gözünüze bunun sebebi birinci server AFK server olarak belirlendi ve limit 10 gibi bir değer konuldu diğer serverin limiti 90 gibi bir değer konuldu. Sunucunuzun kapasitesi 100 mü derseniz tabiki değil test amaçlı olarak 100 limitte duruyor zaten 60 üzerinede hiç çıkmadı rekor 60 NWM 'de. Exp miz oyun açıldığından beri 25 olarak devam ediyor ve öylede devam edecektir. Belirli günlerde önceden haber vererek expyi 1 günlük veya 2 günlüğüne 2 katına çıkartabiliyoruz. Artık her hafta sonu düşünüyoruz : ) hafta sonları exp 50 oluyor buna birde voteleyip kazanılan krediler ile exp artıran seal itemini alınca exp 100 oluyor 100 exp de basit bi exp değil reset sınırı olan bir serverda. Bu hafta içinde NWM büyük çaplı değişip büyüyecek ve bir çok yeniliği ile karşınızda olacak. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.
ewt zaten duydum da exp 100 gercekten onemli nasil kulanıcaz ve ne kadar uzun surucek bu seasl dedgimiz sey tam olarak aciklarmisin bende ark aciklicam. 12 saatte bir 1 vote atabiliyoken ben ip saklayim 30 40 tane atsam gene ise yariyo mu:)+ seasl dedgimiz sey kac voteye aliniyo::)
ceza-_-hacker@hotmail.com eklresen sevinirim burda konusmak zor oluyo
serverinizi inceledim gayet hos yanliz kafama bisi takıldı VİP sistemi biraz okdu7m ve oyunda kasnın yanında garip seyler var pek cok ark konustum test amaclı serverinizde olan turnuvaya katılıcaz eger hosumuza giderse 20 30 kisi baslamayı dusunuyoruz ama 29 player var yazıyo sitede bi baktim playerlein yarisi dolu nasil yapicaz +bide exp cok dusuk gibi geldi normalde 50x olsa daha iyi olur bence :) (NOT:ESKİ TG SERVERDEKİLER)gelicek belki prdaki yunanlılarda gelir bizim pesimizdeN)
turnuvaya daha çok katılım olsaydı daha güzelde olabilirdi.
şuanda karekter sıkıntımız var. mesela dl seçen tek bir arkadaşımız var ben bu arkadaşımızı kiminle karşı karşıya getiririm diye düşünüyorum.
büyük ihtimal turnuvada sistemi biraz değiştiricem.
yarın sabah soccer kayıtlarıda başlıyor.
bohohoyt ben başlıyorum geç olsada yeni geldim (:
güzel server bende baslamayi düsünüyorum...
ee sitede ne varsa indirdim setup u da indirdim oyuna giremiorum neden acaba bi yardim ederseniz iyi olur ya lütfen....????
quote:
Orijinalden alıntı: sonsuz-mu
ee sitede ne varsa indirdim setup u da indirdim oyuna giremiorum neden acaba bi yardim ederseniz iyi olur ya lütfen....????
C:\Program Files\Webzen\Mu klasöründeki Main e çift tıkla oyuna girersin göksel..Kolay gelsin.
Saolasin ugur tesekkür ederim... Seni görmek güzel...
quote:
Orijinalden alıntı: sonsuz-mu
Saolasin ugur tesekkür ederim... Seni görmek güzel...
Rica ederim Göksel senide.
gercekten mukemmel bi calisma olmus arkadaslarimizi tebrik ediyorum aklima takılan 2 3 olay vardida onu sormak icin yazıyorum arena neden kapali acik olsa daha iyi olur en azindan 3 5 icorus stotu 5 6 tarkan slota koysan mukemmel olur:) bide event takvimi yapılmamıs bugunde beraat kandili x2 eventi uygulamıcakmsin bide biliyorum orj grobal muda 10 luk potlar kullanılır ama 250 olsa daha iyi olmasz mi bosu bosuna yer kapliyo:)iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: cezahacker
gercekten mukemmel bi calisma olmus arkadaslarimizi tebrik ediyorum aklima takılan 2 3 olay vardida onu sormak icin yazıyorum arena neden kapali acik olsa daha iyi olur en azindan 3 5 icorus stotu 5 6 tarkan slota koysan mukemmel olur:) bide event takvimi yapılmamıs bugunde beraat kandili x2 eventi uygulamıcakmsin bide biliyorum orj grobal muda 10 luk potlar kullanılır ama 250 olsa daha iyi olmasz mi bosu bosuna yer kapliyo:)iyi geceler
Arena kapalı ve hep kapalı kalacak. Çünkü arena haritasının açılması tüm haritaların iptal olması demektir. Hiç kimse diğer haritalarda kasmaz. Her ölen olduğu yerden doğar. Ve server FULL AFK server olur. Kim ne kadar AFK kalırsa o kadar level alır. Biz ise bunu istemedik. Tüm haritaların işlevinin çalışmasını çok afk kalandansa daha iyi kasanın da öne geçebileceği bir sunucu kurmak istedik. Bize göre arena spot tamamen gereksizdir. Event takvimi haftaya yapılacaktır. Yeni şeyler geliyor çünkü... Neyin ne zaman olacağına tam karar veremedik. Potion konusu ise 250 potion kullanırsanız sunucudaki EXC +mana optionun bir anlamı kalmaz. Setinin o tarz giyen kişilerin manası bitmez. Siz refleckt set giyiyorsanız kasarken REPOT yapma ihtiyacınız doğacaktır. Çünkü PVP set giyiyorsunuz ve güzel kasmak istiyorsunuz. Bu anlamsızlıktır. Sunucudaki her ayar orijinal globalmuonline ayarlarının biraz kolayı ve tüm herşey çalışacak derecede ayarlanmaya çalışılmaktadır. Tabiki eksiklerimiz ve hatalarımız olacaktır. Bu şekilde bizlere soru sorarak neyi niçin yaptığımızı öğrenebilir, kendi görüşlerinizi önerilerinizi bize söyleyerek kendimizi geliştirmemizde yardımcı olabilirsiniz. NWM ailesine hoşgeldiniz...
manali set diyosun millet esc item bulamıyo ki manalı set yapsin:) Pek cok serverda arenada oldugunde baska yerde dogarsin bnu yapabilirsiniz zaten serverin kalbi tarkanda atiyo ve bos yer bulmak imkansiz:=) Pot konusuna gelince bize eziyetten baska bir sey degil
herkez nezaman açılacağını sormuş
peki nezaman kapanır ??? bi önceki gibi 2 ay açık kapanıcaksa hiç oynamayalım ?
benim merak ettiğim baska bisey var yaklasik 2 haftadir oynuyorum serverda resetsiz charlarda bile cok saglam itemler goruyorum hatta birinde yanilmiyosam +11 set gordum ben daha 5-6 bless ve soul bulmusken nasil olabiliyorda +11 setler olabiliyo bnm bilmedigim biseylermi var bless ve soul dusurmenin kolay bi yolumu var?? caosun en cok dustugu yer tarkandir orda bile gunde 1-2 caos dusurebiliorum :))
peki nezaman kapanır ??? bi önceki gibi 2 ay açık kapanıcaksa hiç oynamayalım ?
Tam ne söylemek istediğinizi anlamadım. Server zaten açık ne zaman açılacağı ne demektir? Daha önce 2 ay açık kalıp kapanan nedir? Sunucu yaklaşık son 20 gündür %100 onlinedır. Ve sıfır lag vardır. Toplamda neredeyse 2 ay açıktır. Kapatmayı düşünmektense 2 adet daha yanına MU serverı kurmayı. Aynı zamanda farklı oyunların da online private sunuculuğunu yapmayı düşünüyoruz. Yapmak istediğimiz şey Türkiyenin global sunucusu olmak. Şimdilik ilk MU da bunu yapmak istiyoruz. Bizi başkalarıyla karıştırmamanız ve destek vermeniz halinde buna daha hızlı ulaşarak bu tarz şeyleri düşünmemize gerek bile kalmamamasını sağlayabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: bugsaka
benim merak ettiğim baska bisey var yaklasik 2 haftadir oynuyorum serverda resetsiz charlarda bile cok saglam itemler goruyorum hatta birinde yanilmiyosam +11 set gordum ben daha 5-6 bless ve soul bulmusken nasil olabiliyorda +11 setler olabiliyo bnm bilmedigim biseylermi var bless ve soul dusurmenin kolay bi yolumu var?? caosun en cok dustugu yer tarkandir orda bile gunde 1-2 caos dusurebiliorum :))
Bazı kişiler (1 resetli kişiler) ben oyunu bırakıyorum diye oyunu bıraktıklarını söyleyip farklı acc lerden örneğin SM ise MG veya MG ise SM gibi farklı karakterler açtılar. Yani ilk defa oynuyorum süsü verse bile o kişi ilk başından beri oynuyor. Orada elde ettikleri setleri satıp kendilerine yeni set yaptılar. Veya 3 resetli kişiler arkadaşını çağırıp onlara item ve jewel yardımında bulunuyorlar. Yani söylemek istediğim şey oyunda hiçbirşekilde edit yoktur.
+11 setler plate ve sprx setler ise . Kalp event günlerinde kalplerden düşüyor. Hangi gün hangi event var Sitemizin TAKVIM bölümünde yakında yayımlayacağız.
1 gün boyunca PC başnda durursanız bence ortalama 5 bless 1 soul düşürebilirsiniz. Şansınıza göre 2 günde bir falan da Life düşebilir. Daha az AFK kalarak yere düşen jewelleri toplayabilirsiniz.
Peki kolay yolu yok mu? Tabiki var... VOTELE KAZAN sisteminden bize oy vererek kredi kazanıyorsunuz. Sonra POWERUPSHOP tan SEAL alıyorsunuz (exp+drop arttırıcı) böylelikle exp niz x2 ve droplarınız x2 olarak artıyor. Aynı zamanda bunları EXP EVENT ve DROP event günlerinde yaptığınızda şansınızı daha da katlarsınız. Bu tarz bilgilerin hepsini forumlarımızıdan bulabilirsiniz. Ailemize hoşgeldiniz...