Şimdi Ara

NWMUONLINE[Türk] 3Server [Exp25|250|9999] Yeni Website (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MeErhaba öncelikle hayırlı olsun.Karakterimi seçip oyuna girerken oyundan kopma yaşanıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Merhaba aramıza hoşgeldin. Sunucu dosyalarını kontrol ettim bizden kaynaklı bir problem gibi gözükmüyor.
    Öncelikle Clientinin Versionunu kontrol et sonra patchi kur tekrar dene sonra antivirüs veya firewall gibi yazılımlar çalışır halde ise kapatarak tekrar dene kolay gelsin.
  • Biraz geç oLdu ama hayırLısı oLsun..
  • Sorun anti virüs programındanmış. Kapattım sorun çözüldü.
  • Önceliklen Hayırlı Olsun
    İsim Güzel
    Wep Site Güzel
    Forumunuz Yari Türkçe Yari İngilizce
    Amaci Anlayamadim
    Türkçe Wep Site Forum Yabancilara Yönelik ama wep site türkçe :=)
    Nasil player istiyorsunuz Onuda Çözemedim 5 online niz var 15 krakter :)
    Yinede Farkli Bir düsünce farkli bir sistem Norton

Server Sahipleri Bursali Ne İşlen meşgulsunuz
    + Şunu Dikkat ettim donanimhaberi çok iyi taniyorsunuz
    Davraniş Şekilleriniz Hangi Sözde Ne çıkacagini Bildigniz için biraz farkli bakiyorsunuz
    farkinizin olduğu davranişlardan belli kuralci sistem Güzel hemde Çok güzel
    Üstüme Düşmez ama merak ettim

• @keskiner
    Teşekkürler öncelikle.
    Web sitemiz default olarak türkçe ayarlı dil değiştirme sistemimiz var fakat internet explorerda siteye giriş yaparken sorun yaratıyor mozillada gayet güzel çalışıyor. Bu yüzden dil seçeneğini pasif hale getirdim yenisini yazana kadar.

Player sayımız ve karakter sayımız şu an için önemli değil. İleriki dönemlerde artacağına inanıyorum.

Yabancı oyuncular için bir etkinlikte bulunmadık oyuncularımızın çoğunluğu donanımhaberden olduğunu sanıyorum.

Evet Bursalıyız yaşlarımız 21 ve 22 meslek: gizli

yeterli sanırım
  • quote:

t Bursalıyız yaşlarımız 21 ve 22 meslek: gizli

yeterli sanırım

Söyle Açiklim Hak Verirsinki Sana Srou Yöneltmek En doğal hakkımız normalde sisteminiz çok çok uzun süreli bir server istersen bu sistem güzel ama küçük hassas bir nokta varki gözden kaçmamasinin imkani yok
    meslek gizli benim aklımı biraz buladi bu 1 2 soru biz kasariz ama bir seviye sonra bu kdr düşük exp bir serverda verilen emeği hiç bir sey odeyemez bunu sende hak verirsin o kdr serverlar geldiki sunu eklim sizden bizden ondan bundan daha ii bilgisi imkani olan ama ne kdr olsalarda şu anda hiç biri yok tek açiklama yapip olayi kapiyorlar kendini tanittin ama cok kesik olarak ben net kesin yer yurt işte amaç dediğin gibi yaş çok önemli şu sebepten oturmuş bir işi yada benzeri bir mevkisi yoksa genel olarak akla şu gelir bu kişi her hangi bir degişiklikte server nolur he demeki bana biz garantiyizdaha net daha açik üstü örtülü sözler güvenimizi yıkıyor saten güven diye bişi kalmadi serverlara hak verirsin işallah

• Size Hak veriyorum > keskiner

O zaman sadece ben mesleğimi söylersem sanırım yeterli olur.

X aracı kurumunda yatırım danışmanlığı (broker) yapıyorum. Uzmanlık alanım Borsa ve Finans.
    Aynı zamanda üniversite öğrencisiyim.

N1ghtshade ise pc yazılım alanında uzmanlaşmaya çalışan üniversite öğrencisi bir arkadaşımızdır.

Eğer sizde sunucumuz hakkında bir şüphe ve güven eksikliği var ise, uzun vadeli olması açısından.. 2 - 3 ay sonra da başlayabilirsiniz. Böylelikle ne kadar ciddi olduğumuzu gerçekten emek ve para harcadığımızı görürsünüz.

Robert bosch'un yapmaya çalıştığı gibi öncelikli hedefimiz güveninizi kazanmak ve gerçekten Türkiye'den de iyi şeyler çıkabileceğini ıspatlamaktır.

İlginize çok teşekkür ediyoruz. Kafanıza takılan her türlü soruya cevap vermek isteriz...

• Server OFF
  • Server bugün hiç OFF olmadı hep ON bağlantında bir problem var sanırım tekrar kontrol edermisin.
  • Tmm.CözuLDu Problem.
  • Dil değiştirme sorunu giderilmiştir.

Artık yabancı oyuncular sunucuya dahil olabileceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N1ghtshade -- 5 Haziran 2009; 22:24:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoL!

Tmm.CözuLDu Problem.

Dostum sen nerelisin kimsin nickin ne acaba senin söylermisin
    Nickin Hiç Hoş degil Kendini Öylemi Hissediyorsun Lol! lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskiner

quote:

Orjinalden alıntı: LoL!

Tmm.CözuLDu Problem.

LOL = Laught out load yani yüksek sesLe qüLmek Demek . Çaktın ?
  • quote:

İstedigim Nicki Koyarım.Buna Karısma Yetkin Warmi?

quote:

LOL = Laught out load yani yüksek sesLe qüLmek Demek . Çaktın ?

LoL=iLGinc DemeK
  • Vote sistemi eklendi.

Sitemizin menüsünde ' Votele Kazan ' tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Her vote 1 kredi kazandırır.
    Kredilerinizi alışveriş alanında (Market) kullanabilir veya yakında aktif olacak PowerUp Shoptan dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.
    İyi Eğlenceler
  • Oyuncularımızın dikkatine:

Sunucu Web Adresihttp://server.nwmuonline.com olarak değiştirilmiştir. Eliniz alışana kadar diğerleride aktif olacaktır.
  • Forumda yazmıssınız lwl larına göre canavarları biz neyin hangi canavar oldugunu nerden anlıycaz?

• Örnek:
    # Jewel of chaos: 12~66
    # Jewel of bless: 25
    # Jewel of soul: 30
    # Jewel of life: 72
    # Jewel of creation: 78
    # Loch's feather: 78

Jewel of Chaos 12~66 Levelleri arasındaki yaratıklardan düşüyor.

Hangi yaratığın hangi levelde olduğu ise alttaki konuda yazıyor.
    http://www.nwmuonline.com/forum/index.php?showtopic=11
  • Event Sistemi Cok GuseL.Tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.