Şimdi Ara

nwz z1040 vs f804 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım. Iphone kullanıcısıyım, sony nin sesi daha kaliteli olduğu açık, fakat ses seviyesi olarak nasıl yüksek mi ? ve bu iki alet arasında ne fark var pek fark göremedim ekranı dışında işlemcisi felan aynı, ses kaliteleride aynı mı acaba ? kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

• Dostum cevabım biraz geç. Belki kararını vermişsindir ama ben F804 aldım Z serisi hakkında bir bilgim yok ancak bu cihazın ses seviyesi biraz düşük geldi eskiden s615f kullanıyordum ona kıyasla söyledim ancak ses daha dingin geldi s615f de olduğu gibi cx200'de abartılı bir bas sesi gelmiyor. Ekolayzır ayarları çok detaylı. Görsellik konusunda birşey söyleyemeye geerek yok insanın elinden bırakası gelmiyor. :) Ayrıca eski kasetçalarları koymuşlar bir kaç kontrolü yapabilitorsun görüntü üzerinde bu farklı ve güzel olmuş. Ancak tek sıkıntım şu ki ses seviyesi telefonlardaki gibi olmuş sesin tam olarak nerede olduğunu göremiyorsun göz kararı yapabiliyorsun.
  • Z1040 teknik olarak daha üstün.
  • F804 aldım bende, evet ses seviyesi olarak tatminkar fakat sonylerin diğer cihazları gibi yüksek bir seviyede değil. ama genede ses bakımından güzel aygıt.
  • quote:

F804 aldım bende, evet ses seviyesi olarak tatminkar fakat sonylerin diğer cihazları gibi yüksek bir seviyede değil. ama genede ses bakımından güzel aygıt.

Hangi kulaklıklarla kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim?
  • A864 ümü satıp f804 aldım. Ama hata yapmışım. F804 hem ses yüksekliği hemde ses karakteri olarak a864 ün çok gerisinde. Ürünü aldığım günden 1 gün sonra iade ettim BTSonye fakat iade kabul etmiyorlar "Cayma Hakkı" na sahip olduğum halde. Ben hem f804 ü hemde BTSony i tavsiye etmiyorum. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano82

A864 ümü satıp f804 aldım. Ama hata yapmışım. F804 hem ses yüksekliği hemde ses karakteri olarak a864 ün çok gerisinde. Ürünü aldığım günden 1 gün sonra iade ettim BTSonye fakat iade kabul etmiyorlar "Cayma Hakkı" na sahip olduğum halde. Ben hem f804 ü hemde BTSony i tavsiye etmiyorum. Saygılar.

A864'le çok farklı cihazlar zaten ön planda tuttukları şeylerde çok farklı ama çok gerisinde demen olmamış biraz araştırırsan detaylı bir ses için F804 çok daha iyidir. Bunu ben söylemiyorum, internette incelemesini yapmış profesyoneller böyle diyor. Ses yüksekliği olarak yeterli, daha fazlası kesinlikle zararlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwarx

quote:

Orijinalden alıntı: volcano82

A864 ümü satıp f804 aldım. Ama hata yapmışım. F804 hem ses yüksekliği hemde ses karakteri olarak a864 ün çok gerisinde. Ürünü aldığım günden 1 gün sonra iade ettim BTSonye fakat iade kabul etmiyorlar "Cayma Hakkı" na sahip olduğum halde. Ben hem f804 ü hemde BTSony i tavsiye etmiyorum. Saygılar.

A864'le çok farklı cihazlar zaten ön planda tuttukları şeylerde çok farklı ama çok gerisinde demen olmamış biraz araştırırsan detaylı bir ses için F804 çok daha iyidir. Bunu ben söylemiyorum, internette incelemesini yapmış profesyoneller böyle diyor. Ses yüksekliği olarak yeterli, daha fazlası kesinlikle zararlı.

İlginiz için teşekkür ederim lakin internette incelemesini bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

• Cihazın head-fi adlı yabancı sitede detaylı bir şekilde incelemesini bulabilirsiniz. Yalnız yurtdışında bu cihazların farklı hafıza seçenekleri olduğundan bulamamış olabilirsiniz sitede yanlış hatırlamıyorsam F806 olarak geçiyor ama siz Sony walkman F800 series review yazarsanız karşınıza çıkar hatta direk o site içerisinden diğer kullanıcıların detaylı incelemelerinide okuyabilirsiniz. Sitede F serisinin A, Z hatta X serisine göre karşılaştırmalı bir şekilde incelemesi yapılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwarx

Cihazın head-fi adlı yabancı sitede detaylı bir şekilde incelemesini bulabilirsiniz. Yalnız yurtdışında bu cihazların farklı hafıza seçenekleri olduğundan bulamamış olabilirsiniz sitede yanlış hatırlamıyorsam F806 olarak geçiyor ama siz Sony walkman F800 series review yazarsanız karşınıza çıkar hatta direk o site içerisinden diğer kullanıcıların detaylı incelemelerinide okuyabilirsiniz. Sitede F serisinin A, Z hatta X serisine göre karşılaştırmalı bir şekilde incelemesi yapılmış.

İlginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.