Şimdi Ara

NX8800 GTS 320 MB SORUNN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimi kuralı daha 2 hafta oldu.Sistemim oldukça iyi fakat iyi bir performans aldığımı zannedmiyorum.

Sistemim;

İşlemci: Core 2 Duo E6420 2,13 ghz (stok fan)
    Anakart: Gigabyte 965P-DS3 rev 3.3
    Ram: 1 GB Kingston 667 Mhz
    Sürücü: LG 8X DVD-RW
    Ekran Kartı: MSI NX8800 GTS 320 MB OC Edition PCI-E DX10
    Güç Kaynağı: TAGAN 2Force Series 430 watt
    Harddisk: Samsung 120 GB IDE

ayriyetten kasada 1 adet 8 cm egzos fanı var.İşlemci sıcaklığı yük altında 43-46 arasında değişiyor.Tahminim ekran kartından kaynaklanan bir sorun yaşıyorum.Çoğu program yada resimlerde net yada parlak bir görüntü değilde küçük kareler beliriyor.Bunun nedeni ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.

• Kullandığın işletim sistemi ne? Ekran kartının ayarlarını kontrol et, Nvidia Control Panel'den düzeltmeye çalış, sorun kullandığın monitörden de olabilir belki.

TAGAN 2Force Series 430 watt yetersiz olabilir bu sisteme benim gibi en az 500W kullanman daha doğru. Tagan 480 var onu alabilirsin bunun yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 24 Mayıs 2007; 12:13:07 >
  • işletim sistemim Windows xp home edition sp2 kullandığım monitör CASPER TFT LCD MÖNİTÖR USER'S MANUAL SİZCE MÖNİTÖRDEN MİDİR?
  • bu ekran kartına birde vistayı yükle dx 10 destekli o yüzden olabilir birde güç kaynaği yetmiyor olabilir
  • Sistemi toplarken adam bana dedi bu sisteme 430 watt gerçek çalışan bir power yeterli olur dedi.Anlamadım ben bu işi..
  • Sorun büyük ihtimal monitorden ve kullandıgın cozunurlukten kaynaklanıyor gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmustiiy

Sistemi toplarken adam bana dedi bu sisteme 430 watt gerçek çalışan bir power yeterli olur dedi.Anlamadım ben bu işi..

güç kaynağından deil dostum o güç kaynağı ile GTX kullanlar var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum o zaman bunun nedeni güç kaynağı değilse mönitör müdür?Bu güç kaynağıyla GTX kullananlarda böyle bir sorun var mı?Olmazsa onların ayarlarını kullanırım belki problem geçer.Yada windows xp ile Direct x 9 kullandığımdan olabilir diye düşünüyorum.sizce.
  • tam bir cevap veremeyeceğim ilginç bir sorun bana driver gibi geliyor ss atabilirmisin...xpde directx9 kullanımından dolayı olamaz çoğu kişi gts ve gtxi xpde kullanıyor zaten...
  • Dostum sen bana msn'ni versen daha rahat konuşsak hemde örnek resimleri yollarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmustiiy

Dostum sen bana msn'ni versen daha rahat konuşsak hemde örnek resimleri yollarım.

msnim= japonozan11@hotmail.com da 8800 kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler, driver + monitör bulanıklığı hakkında konular açılmıştı ....bence akşamı bekle o zaman burası kalabalık olur..
  • MSN'ni şuan açabilirsen çok iyi olur birde 8800 MSI nxgts 320 mb kullanan arkadaşlar bana yardımcı olsunlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.