Şimdi Ara

NYKO DATABANK PS4 3.5' HDD APARATI ÖN SİPARİŞTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.5" 5400 rpm 1-2 tb arası hdd tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joni.mcGain

2.5" 5400 rpm 1-2 tb arası hdd tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu modeli tavsiye ederim

http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16822178627

• Anlamadim bunu takinca 2 TB mi oluyor hafiza?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

Anlamadim bunu takinca 2 TB mi oluyor hafiza?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

Anlamadim bunu takinca 2 TB mi oluyor hafiza?

Bunda dahili hardisk yok. Bunu alip takarsan ps4 e 3,5 luk hardisk bağlayabiliyorsun.
  • Beyler hdd degilde artık bundan sonra ssd mi alsak acaba ? Bazı arkadaşlar cihazın menu gecislerinide hızlandırdıgını söylüyor ama aradaki fiyat farkına degermi acaba

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    500 lük ssd zaten ps4ten daha pahali. 10 sn hizli olsun diye değmez bence

Not: test amaçlı elimdeki ocz ssd ile denedim. 10~15 sn fark var gerçekten. Ama okuma ve yazma ömrü normal hdd ye göre %60 daha düşük,kapasite zaten 500 yetmiyor. Fiyat belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 6 Nisan 2015; 23:56:38 >
  • Ben 4 tb 400 liraya almıştım 1~2 ay once. 6 likta 600 lira felandir herhalde. Ama 4 yeterli bence
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Yani dediğin gibi o kadar pahalıysa hiç değmez

• beyler bu urunu nasil alcaz
    tr gonderiyor mu
  • Arkadaşlar bu nyko ürünlerinin ülkemizde ithalatçısı falan var mı? yani mayıs ayından sonra yada ilerde Teknosa vatan vs buralarda görebilecek miyiz? yada spotçularda vs mi göreceğiz?
    öte yandan nyko nun, ps4 için soğutma yada power pak gibi ( ds4 ün arkasına takılıp ilaveten batarya) gibi ürünleri de var. bunları illaki yurtdışından mı getirmek zorunda kalacağız hep?

Bir de bir tane kullanıcı '' nyko data bank'' ın ps4 için zararlı olduğundan bahsediyor. Harddiski taktıktan sonra ps4 ün bazı yerlerine hava gitmediği gibi , ps4ü uzun kullanımda oldukça çok ısındırıyormuş tabi dediğine göre . ne kadar doğru bilmiyorum.

• 3.5'' hdd cihaz üzerine takıldığı zaman disk yazma mantığına dayalı çalıştığı için cihazda yüksek bir titreşim ve sallantı yapacaktır. buda içindeki parçalara ileride zarar verme olasılığını arttıracağını düşünüyorum.. ısı zaten otomatik olarak artacak.bana göre tek çözümü cihaz altına laptop soğutucusu koymak. ben mesela harici hdd ile kullanmama rağmen hdd kutusu üzerinde 2 tane fan var. fakat 2-3 saat sonra oda ısınıyor ? bu cihazın ısınması hayli hayli yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 29 Nisan 2015; 11:00:49 >
  • samsung 2.5" 2 TB iyide pahalımış kereta teknomarketlerde de göremedim gg ve n11 de mevcut
  • selamlar . nyko databank satıyorum ilanım
    http://forum.donanimhaber.com/m_110712190/f_//tm.htm#110712190
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.